Рецепти jxd.com.ua

Лосось з медової глазур'ю

Лосось з медової глазур'ю

Рецепт приготування смаженої лосося з глазур'ю з меду, лимонного соку і коріандру. опис приготування: Підсмажити насіння коріандру в сухий великій сковороді на середньому вогні, постійно помішуючи, до золотистого кольору, близько 3 хвилин. Зняти з вогню, дати охолонути. Подрібнити насіння за ...

Кращий рецепт запіканки з макаронів з сосисками з майонезом

Кращий рецепт запіканки з макаронів з сосисками з майонезом

Кожній господині знайома ситуація, коли потрібно приготувати повноцінний обід або вечерю "; з нічого ";. Запіканка з макаронів з сосисками - саме той випадок. У хід піде все, що знайшлося в холодильнику. кількість порцій: 5-7 макарони— 500 грам(відварні) сосиски— 5 штук шинка— 150 грам бекон— 1...

Маринована свинина

Маринована свинина

Любіть м'ясо на грилі? Тоді рецепт приготування маринованої свинини в ароматних травах вам обов'язково стане в нагоді. Спробуйте цей простий і швидкий маринад для відбивних. опис приготування: Стандартні томатні маринади для м'яса злегка набридли? Тоді спробуйте цей. Рецепт приготування марино...

Медовий пиріг з сирною начинкою

Медовий пиріг з сирною начинкою

Цей ніжний бісквітний пиріг прикрасить будь-яке чаювання! Аромат меду і свіжого сиру нікого не залишить байдужим! Між іншим, готується пиріг легко і просто. Зайдіть і переконайтеся самі! опис приготування: Для цього пирога краще брати темний мед з яскравим смаком і ароматом, наприклад, гречани...

Лосось з горіхами і цибулею

Салат з глив

Рецепт приготування смаженої на грилі лосося з соусом з лука, білого вина, вершків, солодкого вершкового масла, лимонного соку і смажених горіхів. опис приготування: Дрібно нарізати цибулю. приготувати соус. Для цього змішати всі інгредієнти, крім лосося, масла і горіхів пекан в середній кастр...

«Медовая горка»

«Медовая горка»

У свій рецепт я описала, як приготувати "; Медову гірку ";, східну солодкість. Цей десерт знайомий багатьом, адже по-іншому його можна назвати "; Чак-чак ";. Справжня східні солодощі. опис приготування: Незважаючи на екзотичне походження, для цього солодкого страви потрібні цілком звичні нам і...

Міні-фрикадельки

Міні-фрикадельки

Ці міні-фрикадельки з яловичини ідеально підійдуть для супів, соусів або бутербродів і будуть готові вже через 20 хвилин. опис приготування: У великій мисці змішайте яловичину, бекон, петрушку, часник, пармезан, панірувальні сухарі, яйце, мускатний горіх, 1/2 чайної ложки солі і 1/ 4 чайної ло...

Меч-риба в духовці

Меч-риба в духовці

Меч-риба сама по собі досить жорстка, тому часто готують її в два етапи: спочатку обсмажують шматочки на сковороді, а потім запікають у духовці. Як же приготувати меч-рибу в духовці? опис приготування: Це дуже простий рецепт приготування такої оригінальної риби. Я використовую сковороду з ребр...

Молочные коржики

Молочные коржики

Всі знають смак молочних коржиків ще зі школи, і дуже часто хочеться згадати той час, тому розповім, як приготувати молочні коржики будинку. Це дуже просто і швидко, а головне - смачно! опис приготування: Якщо ви скучили за смаком і ароматом молочних коржиків, обов'язково подивіться цей рецепт...

Маринована диня на зиму

Маринована диня на зиму

З рецепта можна дізнатися, як приготувати мариновану диню на зиму. це закуска, яка підійде до кожного застілля і не залишить байдужим нікого з гостей. Вона має дуже яскравий насичений смак. опис приготування: Солодка маринована диня це не обов'язково десерт. Таку диню можна додавати в різні са...

Місо Сіро

Місо Сіро

Якщо ви любите японську кухню, то напевно пробували хоча б раз японські супи. Багатьом вони подобаються за рахунок своєї легкості, іншим за незвичайність смаку. Сьогодні я розповім, як приготувати місо широ. опис приготування: Такий місо широ виходить напрочуд насиченим. Якщо ви вперше готуєте...

Matalotta (группировщиков matalotta)

Matalotta (группировщиков matalotta)

Рецепт приготування окуня з грибами і овочами. Sitsiliyskaya кухня. кількість порцій: 4 окунь— 800 грам помідори— 200 грам цибуля— 100 грам часник— 20 грам лаврушка— 10 грам товчений мигдаль— 30 грам петрушка— 80 грам біле вино— 100 мілілітрів оливкова олія— 50 мілілітрів сіль— 1 щіпка чорний п...

Мариновані грузді в сметані

Мариновані грузді в сметані

Хочу вам розповісти, як приготувати мариновані грузді в сметані. Напевно, всі знають, як грузді маринувати, а ось що з заготівлею робити потім — не всі. Ось вам чудовий рецепт салату з груздями! опис приготування: Я сподіваюся, вам такий простий рецепт маринованих груздів в сметані сподобаєтьс...

Малосольні помідори з часником і зеленню

Малосольні помідори з часником і зеленню

Такі малосольні помідори з часником і зеленню ще називають "; добовими ";, тому що готові вони всього за добу. Секрет таких малосольних помідорів простий: вони надрізають і коштують ніч в розсолі. опис приготування: багато зелені, спецій, томати і розсіл - ось і все, що потрібно для засолюванн...

Маринований болгарський перець з часником

Маринований болгарський перець з часником

Домашні пікантні закуски чудово доповнюють і щоденне, і святкове меню. Хочу запропонувати вам на замітку чудовий спосіб, як приготувати маринований болгарський перець з часником і зеленню. опис приготування: В даному випадку в рецепті використовуються міні-перці. Вони і швидше маринуються, і с...

Кращий рецепт часниковий грінок зі шпротами і майонезом

Кращий рецепт часниковий грінок зі шпротами і майонезом

Ця закуска у нас в родині найулюбленіша, без неї не обходиться жодне свято, та й без приводу я теж дуже часто її готую. Подобається всім і зникає зі столу швидше бутербродів з ікрою. опис приготування: ця проста, але дуже смачна закуска готується всього за 15 хвилин з найдоступніших інгредієнт...

Цибулевий суп-пюре

Цибулевий суп-пюре

Рецепт приготування густого супу з цибулі та зелені. опис приготування: Чистимо цибулю. Дрібно нарізаємо і обсмажуємо в рослинному маслі. Просіяти борошно через сито прямо в сковороду. Готувати протягом 4 хвилин періодично помішуючи. посолити. Додати дрібно нарізаний часник і залити бульйон. в...

Lukovnik

Lukovnik

Рецепт приготування цибульниками - пісного пирога з начинкою з лука. опис приготування: Луковник можна подавати як гарячим, так і охолодженим. приготування: Замісити дріжджове тісто з борошна, води і дріжджів. Очистити і нарізати цибулю. Розігріти рослинне масло у великій сковороді. Додати циб...

Маринад для качиної грудки

Маринад для качиної грудки

Ароматний і пряний маринад для качиної грудки можна приготувати за лічені хвилини при наявності всіх інгредієнтів. Завдяки яблучного оцту, м'ясо можна буде смажити або запікати через 3 годину. опис приготування: Маринад можна створити заздалегідь за 1-2 дня і зберігати в холодильнику. Також в ...

Мариновані печериці за 5 хвилин

Мариновані печериці за 5 хвилин

У цьому рецепті я розповім, як приготувати мариновані печериці за 5 хвилин. Виходить проста в приготуванні, але дуже смачна закуска до вечері. опис приготування: Якщо печериці маленького розміру, то їх можна замаринувати цілком. Перед подачею до грибів можна додати дрібно нарізану зелену цибул...