Рецепти jxd.com.ua
Медовий торт на сковороді
Медовий торт на сковороді з полуницею — це моя особиста знахідка. Торт готується швидко, легко, а виходить ще та смакота. І виглядає не гірше заводських тортів. готуємо? опис приготування: Медовий торт на сковороді готується дуже просто. Його рецепт особливо нічим не відрізняється від рецептів...
Молочне желе з желатином
Простий і смачний десерт, що є особливо актуальним в теплу пору року. Нема чого робити готове желе з упаковки, якщо його можна замінити домашнім. розповідаю, як приготувати молочне желе з желатином. опис приготування: Таке желе можна давати дітям, адже продукти для його приготування свіжі. Мож...
Маринад для качки на ніч
Це солодка качка зі сливами, приготована в азіатському стилі. готується просто, але маринувати качині стегна краще всю ніч. Спробуйте цю смачну качку. опис приготування: Качку можна приготувати так, що м'ясо буде танути в роті! Для цього потрібно цілу качку або окремі її частини замаринувати н...
Мариновані огірки по-корейськи
Мариновані огірки по-корейськи — смакота для тих, хто любить гостре. Цей рецепт з'явився у мене недавно і отримав схвалення моїх домашніх. А мої домашні примхливі — чого попало не схвалять опис приготування: Мариновані огірки по-корейськи можете подавати негайно, а можете і закрити на зиму. ...
Торт «сирник»
Рецепт приготування окуня з грибами і овочами. Sitsiliyskaya кухня. кількість порцій: 4 окунь— 800 грам помідори— 200 грам цибуля— 100 грам часник— 20 грам лаврушка— 10 грам товчений мигдаль— 30 грам петрушка— 80 грам біле вино— 100 мілілітрів оливкова олія— 50 мілілітрів сіль— 1 щіпка чорний п...
Медовая груша
Запечені фрукти - відмінний десерт в холодну пору. Вони відмінно поєднуються з гарячою кухлем чаю або какао. Для кращого смаку до основного продукту варто додати спеції і що-небудь солодке. опис приготування: Я, наприклад, описала для вас, як приготувати медову грушу. В якості начинки використ...
Міні Сендвічі
Приготування мініатюрних сендвічів. Покроковий рецепт з фотографіями. кількість порцій: 6 фарш із яловичини— 450 грам часник— 1 зубчик сіль— 1/2 чайних ложки чорний перець— 1 штука оливкова олія— 2 Ст. ложки цибулина— 1/2 штуки соус Маринара— 1 штука булочки— 12 штук сир— 1 штука Змішайте ...
Мариновані печериці на зиму
Зараз в кожному магазині можна купити мариновані печериці. Але і в домашніх умовах їх приготувати просто з мінімальною кількістю оцту і без консервантів. опис приготування: мариновані печериці — відмінна закуска до відварного картоплі, м'яса, птиці, рибі, яка підходить до столу в будні і свята...
Цибуля маринована швидкий
Не любите гіркий присмак цибулі? Маринад легко виправить цей недолік, зробивши блюдо пікантним і ароматним. Як приготувати мариновану цибулю? Швидкий і дуже простий рецепт - спеціально для вас! опис приготування: Маринована цибуля використовують в приготуванні салатів, burgerov, різних м'ясни...
Макарони з огірками
Для цієї страви я використовую кожен раз різні макарони. Сьогодні це спагетті. Але приготувати макарони з огірками можна і з ріжками і з спіральками. опис приготування: ви переконаєтеся, що макарони з огірками готуються дуже просто. Так само я розповім вам секрет прекрасного смачного вершковог...
Мідії, запечені з сиром в духовці
Вишукана і приголомшливо смачна закуска — мідії, запечені з сиром в духовці. Ця страва гідно святкового столу, хоча і готується просто і нехитро, воно вразить вимогливих гурманів. опис приготування: вперше мідії, запечені з сиром, я спробував в Італії. Вони були до того смачними, що я вирішив ...
Макарони зі згущеним молоком
Напевно, всі пам'ятають, як в дитинстві ми їли макарони з маслом і цукром. Такий десерт готували в дитячому садку. Але давайте приготуємо макарони зі згущеним молоком. теж смачно! опис приготування: Напевно, немає нічого простішого, ніж зварити макарони. З цим завданням впорається будь-який, н...
Мариновані грибочки на зиму
Ділюся простим рецептом маринованих грибочків на зиму. Вони вийдуть точно такими, як ви любите, адже кількість спецій регулюєте саме ви! З magazinnиmi НЕ sravnyatsya, рекомендую! опис приготування: Особисто я просто обожнюю мариновані грибочки. Вони добре поєднуються з будь-якими м'ясними стра...
Макарони з смаженими помідорами і шпинатом
Макарони з помідорами — відмінний легкий сніданок. опис приготування: Налити у велику каструлю воду, злегка підсолити і довести до кипіння на великому вогні. Після того як вода закипить, додайте лінгвіне і знову довести до кипіння. Готувати макарони відкритими, періодично помішуючи, поки паста...
Мариновані рижики
розповім, як приготувати мариновані рижики, смачну і корисну легку закуску - вам точно сподобається! ароматні, соковиті і смачні - це все про них! Грибочки просто чудові, спробуйте! опис приготування: Закуска з рижиків - це смачно, ніжно, але в той же час дуже соковито і в міру з острінкой. Ту...
Маффіни на згущеному вершках
Прості в приготуванні і повітряні мафіни з згущеного вершків - це вишукані ласощі для любителів солодкого домашньої випічки. Доповнення у вигляді маку зробить смак цього десерту ще більш яскравим. опис приготування: Із вказаної кількості продуктів виходить 14-16 маффинов невеликого розміру. Ті...
Mongolski Chai
У Монголії завжди подають гостям чай з молоком. Він навіть має свою назву: & Quot; Suutei чай & Quot;. Рецепт його простий, але смак досить незвичайний. Цей чай подають з сіллю і часто з вершковим маслом. опис приготування: Монгольський чай прийнято подавати не до десерту, а до м'ясних страв. ...
Макарони з ковбасою
Ви хочете чогось смачненького, а в холодильнику, тільки ковбаса і сир? Значить ми будемо готувати макарони з ковбасою і сиром. Це дуже швидко і ситно. опис приготування: Як приготувати макарони з ковбасою смачно і швидко? Та так, щоб наша страва виглядало красиво і радувало око. Для цього нам ...
Марроканскіх овочеве рагу
Рецепт приготування овочевого рагу по-марокканські для 4 щасливих людей. опис приготування: Нагріти масло в сковороді з товстим дном на середньому вогні. Кинути дрібно нарізаний лук і обсмажувати, помішуючи, до м'якості, близько 5 хвилин. Додати паличку кориці і мелений тмин, продовжувати готу...
Кращі свинячі відбивні
Якщо не хочете зіпсувати шикарний шматочок свинини і зробити з нього підошву, тоді вам стане в нагоді рецепт, як приготувати кращі свинячі відбивні. Їжте їх відразу ж після приготування. опис приготування: Є маленькі секрети, які дозволяють не зіпсувати м'ясо, а зробити його соковитим і ніжним...