Рецепти jxd.com.ua

Медові біскотті з лавандою

Медові біскотті з лавандою

Рецепт приготування різдвяного італійського печива біскотті з медом, ваніллю, апельсиновою цедрою і квітками лаванди. Подавайте печиво з чашкою кави. кількість порцій: 10-12 розпушувач— 1 Чайна ложка сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки яйця— 3 штуки мідь— 3 Ст. ложки ваніль— 1/2 чайни...

Мініатюрні фруктові кекси з абрикосовим джемом

Мініатюрні фруктові кекси з абрикосовим джемом

Рецепт приготування мініатюрних фруктовим кексів з абрикосовим джемом. Для святкового столу спечіть ці міні-кекси в спеціальній паперовій обгортці. опис приготування: У великій мисці змішати сухофрукти, волоські горіхи 1 1/4 склянки коньяку. Накрити поліетиленовою плівкою і залишити на 8 годин...

Медальйон свинячий в смородиновому соку

Медальйон свинячий в смородиновому соку

Рецепт приготування свинячого медальйона в смородиновому соку. Смородиновий сік надає дуже пікантний смак і аромат свинини. опис приготування: Свинина в соку смородини виходить дуже ніжною, соковитою і ароматною. Вона дуже добре поєднується з картопляним гарніром або можна подавати як окрему с...

Манжіл з баклажанів на зиму

Манжіл з баклажанів на зиму

Манжіл з баклажанів — це домашня овочева закуска з болгарської кухні. Така заготовка відмінно урізноманітнює ваш повсякденний раціон. опис приготування: Манжіл з баклажанів — це овочева закуска з болгарської кухні, полонить солодкуватим смаком і салатної сумішшю з першої ложки. Для приготуванн...

Медові курячі крильця

Рулет на згущеному молоці

Медові крильця - це запечене куряче м'ясо, попередньо замариноване в соусі з меду та сої. опис приготування: Особливість цього смачного страви - його можна готувати і в домашніх умовах в духовці, і на природі на багатті. курячих крилець— 4-6 штук меду— 1 Чайна ложка лимонного соку— 2 Ст. лож...

Мармелад з айви

Мармелад з айви

Мармелад з айви — десерт, який зародився в сонячній країні Португалії. До речі, мармелад дослівно з португальської означає варення з айви. А сама айва перекладається як Мармела (варення). опис приготування: Мармелад з айви — це дуже смачні ласощі, яке вимагає достатню кількість часу і сил. Під...

Місо суп класичний

Місо суп класичний

Одне з національних надбань Японії - це місо суп. Є різні його варіації, залежить від регіону: з креветками, грибами, vegetarianskiy. записуйте рецепт, як приготувати місо суп класичний. опис приготування: Класичний рецепт припускає використання основних інгредієнтів: пасти місо, Даші (рибний ...

Макарони під соусом в духовці

Макарони під соусом в духовці

Про те, як смачно приготувати макарони під соусом в духовці, знає кожна господиня. Соус грає головну роль в цій страві. Мої рідні воліють макарони під томатним соусом, про які я розповім. опис приготування: У разі цієї страви, ви можете проявляти свою фантазію. наприклад, в моїй родині макарон...

Макарони з беконом і вершками

Макарони з беконом і вершками

просте, але від цього не менш смачна страва — макарони з беконом і вершками. Італійська кухня багата відмінними стравами, готуються за 10-15 хвилин, і це — одне з них. опис приготування: Не сумніваюся, що більшості сьогоднішніх городян актуальна така тривіальна ситуація: прилітаєш додому ввече...

Мексиканський суп з кетчупом

Мексиканський суп з кетчупом

Хочу поділитися з вами рецептом супу за мотивами мексиканської кухні. У холодну пору року він особливо актуальний! Суп виходить наваристим, яскравим, зігріваючим, з родзинкою kopchёnoy notkoy. неймовірно смачно, гаряче рекомендую спробувати! опис приготування: Подавайте мексиканський суп з кор...

Медові булочки з горіхами

Медові булочки з горіхами

Рецепт приготування булочок з медом і волоськими горіхами. опис приготування: Медові булочки можуть бути приготовлені заздалегідь і заморожені. велике яйце— 1 штука меду— 2 Ст. ложки розпушувача— 1 Ст. ложка соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 8 Ст. л...

Масло з цукіні

Масло з цукіні

Простий рецепт приготування масла з цукіні для бутербродів на сніданок. опис приготування: Грубо натерти кабачок (цукіні) і потримати в друшляку приблизно 3-4 хвилини. У глибокій сковороді розігрійте оливкову олію. Злегка обсмажте дрібно нарізану цибулю-шалот і тертий часник. Додати цукіні і п...

Лосось з полентой і кукурудзою

Лосось з полентой і кукурудзою

Рецепт приготування смаженої лосося з полентой, кукурудзою, чилі, цибулею і м'ятою. опис приготування: Замочити цибулю в крижаній воді на кілька хвилин. У каструлі змішати поленту і бульйон. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, помішуючи, поки полента не стане ніжною, близько 15 хвили...

Малосольні огірки хрусткі

Малосольні огірки хрусткі

Хочу поділитися з вами своїм улюбленим рецептом, як приготувати малосольні огірки, хрусткі і ароматні, буквально за 3 дня. І головне - ніяких складних технологій і малодоступних інгредієнтів. опис приготування: Малосольні огірки за 3 дня? Простіше простого! Готуються вони елементарно: поклали ...

Мохіто алкогольний

Мохіто алкогольний

Поділюся з вами своїм улюбленим рецептом приготування мохіто алкогольного. Я не професійний бармен, але люблю експерименти і люблю готувати, в тому числі і напої! вийшло смачно! опис приготування: Хочу розповісти, як приготувати мохіто алкогольний, зимову версію, якщо так можна висловитися. Ад...

Макарони по-східному

Макарони по-східному

Рецепт приготування макаронів по-східному. Просте в приготуванні і дуже смачне блюдо - макарони по-східному. опис приготування: Для приготування макаронів по-східному використовуються такі інгредієнти як: свинячий і яловичий фарш, спагетті або макарони, картопля і томатна паста. макарони (с...

Маринад для індички в духовці

Маринад для індички в духовці

Хочу поділитися універсальним варіантом маринаду для приготування індички і м'яса піци. м'ясо маринується 30 хвилин, а смак чудовий. Так можна готувати не тільки індейу, але і інші види птиці. опис приготування: У великій мисці змішайте всі інгредієнти. Відведіть туди птицю і маринують протяго...

Маринований болгарський перець

Маринований болгарський перець

Рецепт приготування маринованого болгарського перцю з часником. опис приготування: Ця солодко-пряна закуска порадує вас в будь-який час року. При використанні в цьому рецепті 4 зубчиків часнику перець виходить досить гострим. Якщо ви хочете зробити його менш гострим, зменшите кількість доданог...

Мінога в оливковій олії

Мінога в оливковій олії

Минога — не дуже популярна, але неймовірно смачна і проста в приготуванні риба. розповідаю, як приготувати міногу в оливковій олії. опис приготування: Минога — риба дуже цікава. У нашій країні великою популярністю вона не користується, і тому купити її не так просто. Втім, коли на ринку або в ...

Мексиканський маїсовий хліб

Мексиканський маїсовий хліб

Рецепт приготування мексиканського маисового хліба. Це найсмачніший маїсовий хліб. опис приготування: Розігріти духовку до 300 градусов по Фаренгейту (150 градусів С). Злегка змастіть форму для випічки. У великій мисці, збити разом масло і цукор. продовжуючи збивати, додати яйця по одному. Дод...