Рецепти jxd.com.ua
Медові біскотті з лавандою
Рецепт приготування різдвяного італійського печива біскотті з медом, ваніллю, апельсиновою цедрою і квітками лаванди. Подавайте печиво з чашкою кави. кількість порцій: 10-12 розпушувач— 1 Чайна ложка сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки яйця— 3 штуки мідь— 3 Ст. ложки ваніль— 1/2 чайни...
Мініатюрні фруктові кекси з абрикосовим джемом
Рецепт приготування мініатюрних фруктовим кексів з абрикосовим джемом. Для святкового столу спечіть ці міні-кекси в спеціальній паперовій обгортці. опис приготування: У великій мисці змішати сухофрукти, волоські горіхи 1 1/4 склянки коньяку. Накрити поліетиленовою плівкою і залишити на 8 годин...
Медальйон свинячий в смородиновому соку
Рецепт приготування свинячого медальйона в смородиновому соку. Смородиновий сік надає дуже пікантний смак і аромат свинини. опис приготування: Свинина в соку смородини виходить дуже ніжною, соковитою і ароматною. Вона дуже добре поєднується з картопляним гарніром або можна подавати як окрему с...
Манжіл з баклажанів на зиму
Манжіл з баклажанів — це домашня овочева закуска з болгарської кухні. Така заготовка відмінно урізноманітнює ваш повсякденний раціон. опис приготування: Манжіл з баклажанів — це овочева закуска з болгарської кухні, полонить солодкуватим смаком і салатної сумішшю з першої ложки. Для приготуванн...
Рулет на згущеному молоці
Медові крильця - це запечене куряче м'ясо, попередньо замариноване в соусі з меду та сої. опис приготування: Особливість цього смачного страви - його можна готувати і в домашніх умовах в духовці, і на природі на багатті. курячих крилець— 4-6 штук меду— 1 Чайна ложка лимонного соку— 2 Ст. лож...
Мармелад з айви
Мармелад з айви — десерт, який зародився в сонячній країні Португалії. До речі, мармелад дослівно з португальської означає варення з айви. А сама айва перекладається як Мармела (варення). опис приготування: Мармелад з айви — це дуже смачні ласощі, яке вимагає достатню кількість часу і сил. Під...
Місо суп класичний
Одне з національних надбань Японії - це місо суп. Є різні його варіації, залежить від регіону: з креветками, грибами, vegetarianskiy. записуйте рецепт, як приготувати місо суп класичний. опис приготування: Класичний рецепт припускає використання основних інгредієнтів: пасти місо, Даші (рибний ...
Макарони під соусом в духовці
Про те, як смачно приготувати макарони під соусом в духовці, знає кожна господиня. Соус грає головну роль в цій страві. Мої рідні воліють макарони під томатним соусом, про які я розповім. опис приготування: У разі цієї страви, ви можете проявляти свою фантазію. наприклад, в моїй родині макарон...
Макарони з беконом і вершками
просте, але від цього не менш смачна страва — макарони з беконом і вершками. Італійська кухня багата відмінними стравами, готуються за 10-15 хвилин, і це — одне з них. опис приготування: Не сумніваюся, що більшості сьогоднішніх городян актуальна така тривіальна ситуація: прилітаєш додому ввече...
Мексиканський суп з кетчупом
Хочу поділитися з вами рецептом супу за мотивами мексиканської кухні. У холодну пору року він особливо актуальний! Суп виходить наваристим, яскравим, зігріваючим, з родзинкою kopchёnoy notkoy. неймовірно смачно, гаряче рекомендую спробувати! опис приготування: Подавайте мексиканський суп з кор...
Медові булочки з горіхами
Рецепт приготування булочок з медом і волоськими горіхами. опис приготування: Медові булочки можуть бути приготовлені заздалегідь і заморожені. велике яйце— 1 штука меду— 2 Ст. ложки розпушувача— 1 Ст. ложка соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 8 Ст. л...
Масло з цукіні
Простий рецепт приготування масла з цукіні для бутербродів на сніданок. опис приготування: Грубо натерти кабачок (цукіні) і потримати в друшляку приблизно 3-4 хвилини. У глибокій сковороді розігрійте оливкову олію. Злегка обсмажте дрібно нарізану цибулю-шалот і тертий часник. Додати цукіні і п...
Лосось з полентой і кукурудзою
Рецепт приготування смаженої лосося з полентой, кукурудзою, чилі, цибулею і м'ятою. опис приготування: Замочити цибулю в крижаній воді на кілька хвилин. У каструлі змішати поленту і бульйон. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, помішуючи, поки полента не стане ніжною, близько 15 хвили...
Малосольні огірки хрусткі
Хочу поділитися з вами своїм улюбленим рецептом, як приготувати малосольні огірки, хрусткі і ароматні, буквально за 3 дня. І головне - ніяких складних технологій і малодоступних інгредієнтів. опис приготування: Малосольні огірки за 3 дня? Простіше простого! Готуються вони елементарно: поклали ...
Мохіто алкогольний
Поділюся з вами своїм улюбленим рецептом приготування мохіто алкогольного. Я не професійний бармен, але люблю експерименти і люблю готувати, в тому числі і напої! вийшло смачно! опис приготування: Хочу розповісти, як приготувати мохіто алкогольний, зимову версію, якщо так можна висловитися. Ад...
Макарони по-східному
Рецепт приготування макаронів по-східному. Просте в приготуванні і дуже смачне блюдо - макарони по-східному. опис приготування: Для приготування макаронів по-східному використовуються такі інгредієнти як: свинячий і яловичий фарш, спагетті або макарони, картопля і томатна паста. макарони (с...
Маринад для індички в духовці
Хочу поділитися універсальним варіантом маринаду для приготування індички і м'яса піци. м'ясо маринується 30 хвилин, а смак чудовий. Так можна готувати не тільки індейу, але і інші види птиці. опис приготування: У великій мисці змішайте всі інгредієнти. Відведіть туди птицю і маринують протяго...
Маринований болгарський перець
Рецепт приготування маринованого болгарського перцю з часником. опис приготування: Ця солодко-пряна закуска порадує вас в будь-який час року. При використанні в цьому рецепті 4 зубчиків часнику перець виходить досить гострим. Якщо ви хочете зробити його менш гострим, зменшите кількість доданог...
Мінога в оливковій олії
Минога — не дуже популярна, але неймовірно смачна і проста в приготуванні риба. розповідаю, як приготувати міногу в оливковій олії. опис приготування: Минога — риба дуже цікава. У нашій країні великою популярністю вона не користується, і тому купити її не так просто. Втім, коли на ринку або в ...
Мексиканський маїсовий хліб
Рецепт приготування мексиканського маисового хліба. Це найсмачніший маїсовий хліб. опис приготування: Розігріти духовку до 300 градусов по Фаренгейту (150 градусів С). Злегка змастіть форму для випічки. У великій мисці, збити разом масло і цукор. продовжуючи збивати, додати яйця по одному. Дод...