Рецепт Мигдальний пиріг з абрикосами

Рецепт Мигдальний пиріг з абрикосами
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Мигдальний пиріг з абрикосами — це справжній кондитерський шедевр на домашній кухні. Рецепт доступний кожному, але результат уразить навіть самих вибагливих.

опис приготування:

Так, так, ви не озирнулися — в цьому пирозі дійсно немає ні грама борошна І, Проте, по консистенції цей пиріг від традиційного пирога не відрізниш, зате на смак він вигідно відрізняється. Мигдальний пиріг з абрикосами — це одне з фірмових страв мого кондитерського арсеналу, і будь-яка дегустація цього пирога закінчується проханнями поділитися рецептом. Що ж, ділюся рецептом з усім світом

  • абрикоси— 1 кілограм
  • мигдаль мелений— 125 грам
  • Вершкове масло— 80 грам
  • цукор— 100 грам
  • яйця— 2 штуки
  • лимон— 1/2 штуки
  • ванілін— 1 Чайна ложка
Мигдальний пиріг з абрикосами - фото крок 1 Вершкове масло збиваємо разом з цукром.

Мигдальний пиріг з абрикосами - фото крок 2 Додаємо в цю суміш жовтки, знову добре збиваємо.

Мигдальний пиріг з абрикосами - фото крок 3 На дрібній тертці натираємо цедру половини лимона (можна замінити лаймом).

Мигдальний пиріг з абрикосами - фото крок 4 Додаємо в масляну суміш цедру лимона (або лайма), подрібнений мигдаль і сік половини лимона.

Мигдальний пиріг з абрикосами - фото крок 5 Додаємо ванілін і гарненько месім.

Мигдальний пиріг з абрикосами - фото крок 6 Потім необхідно збити білки до жорстких піків — це приблизно 4-5 хвилин на повільній швидкості міксера.

Мигдальний пиріг з абрикосами - фото крок 7 Втручаємося білки в тісто, добре перемішуємо до утворення однорідної повітряної маси.

Мигдальний пиріг з абрикосами - фото крок 8 абрикоси миємо, видаляємо кісточки. викладаємо абрикоси, нарізані на четвертинки, в змащену вершковим маслом форму для випікання, злегка присипаємо цукром.

Мигдальний пиріг з абрикосами - фото крок 9 На абрикоси акуратненько викладаємо наше тісто. випікаємо 35-40 хвилин при 170 градусах.

Мигдальний пиріг з абрикосами - фото крок 10 дістаємо, злегка охолоджуємо і Хом'якове

Подібні рецепти

Мигдальний пиріг з малиною

Котлети де-воля

Рецепт приготування пирога з мигдалем, мигдальним екстрактом, апельсиновою цедрою і малиновим варенням. опис приготування: Мигдалеву начинку для цього пирога ви можете приготувати заздалегідь. корочка для пирога, частково запечена— 1 штука мигдалю— 1 Склянка борошна— 1 1/2 Ст. ложки несолоно...

Мигдальний пиріг з грушами

Мигдальний пиріг з грушами

Рецепт приготування пирога з начинкою з мигдальних горіхів з скибочками консервованих груш. опис приготування: Пиріг з грушами і ніжним мигдальним кремом - смачне літнє ласощі. борошна— 1 1/4  склянки цукрової пудри— 1/2 склянки солі— 1/4 чайних ложки яєчних жовтки— 2 штуки густих вершків— ...

Мигдальний пиріг з ківі

Мигдальний пиріг з ківі

Мигдальний пиріг з ківі — це дуже простий і смачний пиріг. Цей рецепт можна називати класичним, але при цьому дуже оригінальним. опис приготування: Мигдальний пиріг з ківі — це пиріг легкого приготування. Тісто для цього пирога достатня легка і тому швидко засвоюється. І на відміну від багатьо...

Мигдальний пиріг з вишнею та шоколадом

Мигдальний пиріг з вишнею та шоколадом

Мигдальний пиріг з вишнею та шоколадом - рецепт австрійської кухні. хто, якщо не австрійці, знають толк в хорошій випічці! Віденський штрудель, estyerkhazi, Захер і багато іншого. Наш пиріг не відстає. опис приготування: Мигдальний пиріг з вишнею та шоколадом в Австрії носить назву Хёрбігер (в...

Мигдальний пиріг з вишнею

Мигдальний пиріг з вишнею

Відмінний солодкий і апетитний пиріг, відповідний, як для святкового застілля, так і на кожен день. Рецепт досить простий, так що вам не доведеться дуже довго заморачіватся з випічкою. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування мигдального пирога з вишнею. готуємо ...