Рецепт Маринад для баранини на грилі

Рецепт Маринад для баранини на грилі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Щоб баранина на грилі вийшло соковитою, ароматної і смачної, її потрібно правильно підготувати. У цьому допоможе мій фірмовий маринад, рецептом якого хочу з вами поділитися.

опис приготування:

баранина — м'ясо з особливим запахом, правда, маринад здатний вбити такий специфічний запах і зробити м'ясо м'яким і ніжним.

Приготування маринаду для баранини на грилі:

1. Цибулю і часник очистіть, промийте і дрібно порубати.

2. Зелень петрушки і кінзи промийте під проточною водою і поріжте.

3. У гострого перцю видаліть насіння, якщо не любите дуже гострий маринад, і дрібно наріжте. Якщо хочете погостріше, то насіння можна залишити.

4. Змішайте в мисці гранатовий сік, вино, порізану цибулю, часник, зелень і гострий перець. Посоліть і перемішайте.

5. М'ясо порізати на шматки потрібного розміру, виріжте плівочки, викладіть в закривається посуд і залийте маринадом. Залиште в прохолодному місці на 4-5 годин. Я ставлю в холодильник.

По закінченню зазначеного часу приступайте до приготування баранини на грилі. Смажте шашлик або великими шматочками, як вам подобається.

Смачного!

  • Гранатовий сік— 1 Склянка
  • Сухе біле вино— 1 Склянка
  • Пучок петрушки і кропу— 1 штука
  • Цибуля— 2 штуки
  • часник— 1 зубчик
  • сіль— За смаком
баранина — м'ясо з особливим запахом, правда, маринад здатний вбити такий специфічний запах і зробити м'ясо м'яким і ніжним.

Приготування маринаду для баранини на грилі:

1. Цибулю і часник очистіть, промийте і дрібно порубати.

2. Зелень петрушки і кінзи промийте під проточною водою і поріжте.

3. У гострого перцю видаліть насіння, якщо не любите дуже гострий маринад, і дрібно наріжте. Якщо хочете погостріше, то насіння можна залишити.

4. Змішайте в мисці гранатовий сік, вино, порізану цибулю, часник, зелень і гострий перець. Посоліть і перемішайте.

5. М'ясо порізати на шматки потрібного розміру, виріжте плівочки, викладіть в закривається посуд і залийте маринадом. Залиште в прохолодному місці на 4-5 годин. Я ставлю в холодильник.

По закінченню зазначеного часу приступайте до приготування баранини на грилі. Смажте шашлик або великими шматочками, як вам подобається.

Смачного!

Подібні рецепти

Маринад для овочів на грилі

Маринад для перепелів на грилі

У сезон пікніків на природі простий рецепт маринаду для овочів на грилі буквально необхідно завжди мати під рукою. Якщо ви ще не обзавелися своїм коханим, то рекомендую звернути увагу на цей. опис приготування: Це дуже простий варіант, як приготувати маринад для овочів на грилі, який підійде п...

Маринад для баранячих реберець

Маринад для баранячих реберець

тим, хто вирішив приготувати реберця по-новому і запекти їх будинку або на вугіллі, пропоную фантастичний маринад для баранячих реберець. опис приготування: Цей рецепт приготування маринаду для баранячих реберець передбачає використання сушених томатів. Якщо у вас їх немає, то їх можна замінит...

Маринад для курчати в духовці

Маринад для курчати в духовці

Щоб курча вийшов неймовірно соковитим і ароматним, його обов'язково потрібно замаринувати. Пропоную вам оригінальний маринад, який зробить курчати шалено смачним, соковитим і апетитним! опис приготування: Курча в духовці цілком, одне з популярних і улюблених страв в кожній родині. Його часто з...

Маринад для реберець в духовці

Маринад для реберець в духовці

Якщо ви шукайте цікавий маринад для реберець в духовці, то пропоную вам спробувати цей рецепт. Простий і шалено смачний, він підійде як для свинячих, так і для баранячих ребер. опис приготування: Рецепт приготування маринаду для реберець в духовці досить простий, ви самі можете в цьому перекон...

Маринад для реберець

Маринад для реберець

Маринад для реберець готується дуже просто і швидко. реберця, замариновані з даного рецептом, виходять по-азійському пряними, смачними і дуже апетитними. опис приготування: Даний маринад для реберець готується дуже просто і швидко. Всі інгредієнти для маринаду вказані з розрахунком на використ...