Рецепт Мигдальний пиріг з малиною

Рецепт Мигдальний пиріг з малиною
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування пирога з мигдалем, мигдальним екстрактом, апельсиновою цедрою і малиновим варенням.

опис приготування:

Мигдалеву начинку для цього пирога ви можете приготувати заздалегідь.

  • корочка для пирога, частково запечена— 1 штука
  • мигдалю— 1 Склянка
  • борошна— 1 1/2 Ст. ложки
  • несолоного вершкового масла кімнатної температури— 9 Ст. ложок
  • великих яйця— 2 штуки
  • мигдалевого екстракту— 1/2 чайних ложки
  • апельсинової цедри— 1 1/2 чайних ложки
  • малинового варення— 1/3 склянки
  • тертий або нарізаний мигдаль— За смаком(при бажанні)
Мигдальний пиріг з малиною - фото крок 1 1. Крупно нарізати мигдаль. Подрібнити мигдаль і борошно в кухонному комбайні. Змішати з цукром, а потім вершковим маслом, мигдальним екстрактом і апельсиновою цедрою до отримання однорідної консистенції. Додати яйце і яєчний білок від другого яйця, перемішати. Викласти начинку в середню миску і поставити в холодильник мінімум на 3 годину.

Мигдальний пиріг з малиною - фото крок 2 2. Розігріти духовку до 175 градусів зі стійкою в центрі. Рівномірно змастити малиновим варенням корочку для пирога.

Мигдальний пиріг з малиною - фото крок 3 3. Зверху викласти мигдалеву начинку і розрівняти шпателем. При використанні тертого або нарізаного мигдалю посипати його зверху. Випікати пиріг до золотистого кольору, близько 45 хвилин. Дати охолонути на стійці.

Мигдальний пиріг з малиною - фото крок 4 4. Витягти пиріг з форми, нарізати на шматки і посипати цукровою пудрою, якщо необхідно. Мигдальний начинка може бути приготовлена ​​за 2 дня заздалегідь і зберігатися в холодильнику. Перед вживанням дати їй постояти при кімнатній температурі.

Подібні рецепти

Мигдальний пиріг з абрикосами

Апельсиново-мигдальний пиріг

Мигдальний пиріг з абрикосами — це справжній кондитерський шедевр на домашній кухні. Рецепт доступний кожному, але результат уразить навіть самих вибагливих. опис приготування: Так, так, ви не озирнулися — в цьому пирозі дійсно немає ні грама борошна І, Проте, по консистенції цей пиріг від тра...

Мигдальний пиріг з грушами

Мигдальний пиріг з грушами

Рецепт приготування пирога з начинкою з мигдальних горіхів з скибочками консервованих груш. опис приготування: Пиріг з грушами і ніжним мигдальним кремом - смачне літнє ласощі. борошна— 1 1/4  склянки цукрової пудри— 1/2 склянки солі— 1/4 чайних ложки яєчних жовтки— 2 штуки густих вершків— ...

Мигдальний пиріг з ківі

Мигдальний пиріг з ківі

Мигдальний пиріг з ківі — це дуже простий і смачний пиріг. Цей рецепт можна називати класичним, але при цьому дуже оригінальним. опис приготування: Мигдальний пиріг з ківі — це пиріг легкого приготування. Тісто для цього пирога достатня легка і тому швидко засвоюється. І на відміну від багатьо...

Мигдальний пиріг з вишнею та шоколадом

Мигдальний пиріг з вишнею та шоколадом

Мигдальний пиріг з вишнею та шоколадом - рецепт австрійської кухні. хто, якщо не австрійці, знають толк в хорошій випічці! Віденський штрудель, estyerkhazi, Захер і багато іншого. Наш пиріг не відстає. опис приготування: Мигдальний пиріг з вишнею та шоколадом в Австрії носить назву Хёрбігер (в...

Мигдальний пиріг з вишнею

Мигдальний пиріг з вишнею

Відмінний солодкий і апетитний пиріг, відповідний, як для святкового застілля, так і на кожен день. Рецепт досить простий, так що вам не доведеться дуже довго заморачіватся з випічкою. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування мигдального пирога з вишнею. готуємо ...