Рецепт Медове вівсяне печиво
Наше улюблене з дитинства вівсяне печиво. Готується просто з доступних інгредієнтів. Вівсяне печиво цілком може замінити повноцінний сніданок, якщо його доповнити склянкою молока.
кількість порцій: 4
- цукор коричневий— 4 Ст. ложки(Містраль)
- борошно вівсяне— 100 грам
- мідь— 2 Ст. ложки
- розпушувач тіста— 1 Чайна ложка
- обкладинка— 1/2 чайних ложки
- вода— 1/3 склянки
- імбир— 1/4 чайних ложки
- кунжут— 20 грам
- олія кукурудзяна— 40 грам
- борошно пшеничне— 40 грам
перемішати. Додати мелений імбир, пшеничне борошно, воду і мед.
Розкачуємо тісто і за допомогою склянки робимо гуртки. По краях трохи придавлюємо виделкою, щоб край виглядав красивіше. Зверху посипаємо кунжутним насінням. Деко вистилає папером для запікання, змащуємо маслом і викладаємо печиво. Ставимо в духовку на 25 хвилин 180 градусів. Вівсяне печиво можна подати з чаєм або як в дитинстві з молоком. Печиво виходить дуже ніжним, довго залишається м'яким і не черствіє.
Подібні рецепти
Медове печиво «Лекерлі»
Незвичайно ніжне і смачне медове печиво на швидку руку не залишить байдужих. Приготуйте його дітям, гостям або просто для себе коханої, це не займе у вас багато часу. опис приготування: Для любителів випічки я пропоную цей простий рецепт медового печива на швидку руку. На мій погляд, це чудови...
Медове печиво
медове печиво — це смак мого далекого дитинства. Якщо вам бабусі теж пекли подібне медове печиво, то пропоную поностальгувати і приготувати це печиво за моїм рецептом опис приготування: брат, медове печиво! відкушувати — і неминуче на тебе знаходять спогади зі світлого і безтурботного дитинств...
Миндально-вівсяне печиво з джемом
Рецепт приготування печива з мигдалю, вівсяних пластівців і джему на вибір. опис приготування: Це хрустке корисне печиво можна подавати на сніданок або полуденок. За цим рецептом у вас вийде 4 десятка печива діаметром 5 см. солі— 1/4 чайних ложки пшеничного борошна— 1 1/2 склянки ріпакової ...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...