Рецепт Медове вівсяне печиво

Рецепт Медове вівсяне печиво
Час приготування: 35 хв.
Наше улюблене з дитинства вівсяне печиво. Готується просто з доступних інгредієнтів. Вівсяне печиво цілком може замінити повноцінний сніданок, якщо його доповнити склянкою молока.

кількість порцій: 4
  • цукор коричневий— 4 Ст. ложки(Містраль)
  • борошно вівсяне— 100 грам
  • мідь— 2 Ст. ложки
  • розпушувач тіста— 1 Чайна ложка
  • обкладинка— 1/2 чайних ложки
  • вода— 1/3 склянки
  • імбир— 1/4 чайних ложки
  • кунжут— 20 грам
  • олія кукурудзяна— 40 грам
  • борошно пшеничне— 40 грам
Медове вівсяне печиво - фото крок 1 Для печива я використовувала борошно вівсяну. У борошно додати кукурудзяну олію (можна будь-), сіль, корицю, коричневий цукор.

Медове вівсяне печиво - фото крок 2 перемішати. Додати мелений імбир, пшеничне борошно, воду і мед.

Медове вівсяне печиво - фото крок 3 Розкачуємо тісто і за допомогою склянки робимо гуртки. По краях трохи придавлюємо виделкою, щоб край виглядав красивіше. Зверху посипаємо кунжутним насінням. Деко вистилає папером для запікання, змащуємо маслом і викладаємо печиво. Ставимо в духовку на 25 хвилин 180 градусів. Вівсяне печиво можна подати з чаєм або як в дитинстві з молоком. Печиво виходить дуже ніжним, довго залишається м'яким і не черствіє.

Подібні рецепти

Медове печиво на швидку руку

Медове печиво «Лекерлі»

Незвичайно ніжне і смачне медове печиво на швидку руку не залишить байдужих. Приготуйте його дітям, гостям або просто для себе коханої, це не займе у вас багато часу. опис приготування: Для любителів випічки я пропоную цей простий рецепт медового печива на швидку руку. На мій погляд, це чудови...

Медове печиво

Медове печиво

медове печиво — це смак мого далекого дитинства. Якщо вам бабусі теж пекли подібне медове печиво, то пропоную поностальгувати і приготувати це печиво за моїм рецептом опис приготування: брат, медове печиво! відкушувати — і неминуче на тебе знаходять спогади зі світлого і безтурботного дитинств...

Миндально-вівсяне печиво з джемом

Миндально-вівсяне печиво з джемом

Рецепт приготування печива з мигдалю, вівсяних пластівців і джему на вибір. опис приготування: Це хрустке корисне печиво можна подавати на сніданок або полуденок. За цим рецептом у вас вийде 4 десятка печива діаметром 5 см. солі— 1/4 чайних ложки пшеничного борошна— 1 1/2 склянки ріпакової ...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...