Рецепт Моховики мариновані

Рецепт Моховики мариновані
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Найсмачніший спосіб приготувати моховики — це їх замаринувати. Так приступимо ж!

опис приготування:

Рецепт маринування моховиков простий. відварити, зробили маринад і закатали в банки. Їсти можна як і відразу після охолодження, так і залишити на кращі часи. При подачі слід додати до грибів нарізані цибулю, часник і зелень. Заправити олією і перемішати.

  • гриби моховики— 1 кілограм
моховики мариновані - фото крок 1 1. Моховики спочатку необхідно почистити і промити. При чищенні я отсортріровала гриби. Для маринування я відбирала гриби без єдиної червоточини з капелюшком не більш 5-6 см в діаметрі.

моховики мариновані - фото крок 2 2. Після складаємо гриби в каструлю, заливаємо водою і ставимо на вогонь до закипання. Потім вогонь зменшуємо і проварюємо гриби близько 10-15 хвилин. Раджу гриби помішувати, щоб не прилипли до дна каструлі.

моховики мариновані - фото крок 3 3. Гриби після варіння перекладаємо в друшляк. І починаємо робити маринад. Для цього наливаємо води в каструлю. На один літр води потрібні 1 ст. ложка солі (можна трохи більше), 1 ст. ложка сахара. Кидаємо кілька листочків лаврового листа, кілька часточок часнику. На завершення додаємо трохи гвоздики. Чекаємо коли закипить.

моховики мариновані - фото крок 4 4. Після закипання додаємо 1 ст. ложку оцту і висипаємо гриби. Даємо їм покипіти хвилин 5.

моховики мариновані - фото крок 5 5. Розкладаємо гриби по чистим стерилізованим банкам. Заливаємо доверху маринадом. Закочує і залишаємо остигати.
Мариновані моховики готові! Смачного!

Подібні рецепти

Мариновані анчоуси

Мариновані моховики

Вишукана середземноморська закуска з маринованих анчоусів. кількість порцій: 4 анчоуси— 400 грам цибуля— 50 грам часник— 5 грам лимонний сік— 5 грам оливкова олія— 75 грам сухе біле вино— 75 грам фенхель— 1 штука чебрець— 1 щіпка лавровий лист— 1 штука петрушка— 1 щіпка koriandr— 1 щіпка сіль— ...

Мариновані баклажани на зиму

Мариновані баклажани на зиму

Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем — дуже смачна закуска, яка прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: відмінна заготівля — мариновані баклажани з болгарським перцем може стати однією з ваших улюблених. Баклажани прекрасно поєднуютьс...

Мариновані корнішони на зиму

Мариновані корнішони на зиму

Якщо ви задумали засолювання на зиму, уявіть, як будуть смачненько хрустіти мариновані огірочки. рецепт підкаже, як приготувати мариновані корнішони на зиму. Огірочки підійдуть до будь-якої страви. опис приготування: Корнішони представляють собою невеликі огірки, довжина яких лежить в межах ві...

Мариновані апельсини

Мариновані апельсини

Хочете вразити всіх легким "; п'яним" десерт? Приготуйте мариновані апельсини! На це у вас піде 10 днів, тому вечірку плануйте заздалегідь. Десерт розрахований на дорослих, т.к. містить ром. опис приготування: Мариновані апельсини використовують для прикраси десертів і тортів. Я ж люблю їсти ї...