Рецепт Маковий торт «цариця Естер»
Цей торт простий у приготуванні, але дуже смачний, з повітряними маковими коржами і з ніжним вершково-лимонним кремом. ось рецепт, як приготувати маковий торт "; Цариця Естер ";, щоб вами захоплювалися!
опис приготування:
Для цього торта треба спекти 4 маковых коржа. З кремом трошки потрібно задурити, але воно того варто. Просочується цей торт дуже швидко. Результат перевершує всі старання!
- яйця— 5 штук
- білки— 3 штуки
- цукор— 100 грам
- Вершкове масло— 3 Ст. ложки
- Ванільний цукор— 1 штука
- мак— 0,5 склянки
- борошно— 4 Ст. ложки
- розпушувач— 1 Чайна ложка
- молоко— 1,5 склянки
- вершки 33% — 200 мілілітрів
- Цукрова пудра— 150 грам(в вершках)
- жовтки— 3 штуки(в вершках)
- крохмаль— 2 Ст. ложки(в вершках)
- лимон— 1 штука
- Плитка білого шоколаду— 1 штука
2. потім додайте 5 жовтків, ванільний цукор і масло. Збивайте ще пару хвилин.
3. з'єднайте борошно, мак і розпушувач. Потім додайте яєчну суміш і перемішайте до однорідності.
4. Роз'ємну форму застеліть пергаментом. Вилийте четверту частину тесту, розрівняйте і випікайте 10 хвилин при температурі 180 градусів до легкої золотистої скоринки.
5. Для приготування крему змішайте ложку цукрової пудри, крохмаль і 2-3 ложки молока.
6. У каструлі з'єднайте цукрову пудру, 3 жовтка і молоко. Поставте на повільний вогонь і доведіть до кипіння. Потім додайте суміш з крохмалем і варіть до загустіння.
7. Цедру з лимона і лимонний сік додайте в крем, перемішайте і залиште остигати.
8. У глибокій мисці збийте 2 ложки цукрової пудри з охолодженими вершками до густої піни. Потім по ложці додавайте заварний крем і продовжуйте збивати ще пару хвилин.
9. Зберіть торт, змащуючи кожен корж кремом. Бока і верх торта теж змажте кремом, а потім прикрасьте білим тертим шоколадом.
10. Ось так виглядає торт в розрізі.
Подібні рецепти
Пісні млинці на молоці
Приготуйте цей чудовий маковий пиріг в мультиварці в домашніх умовах. Соковитий і м'який, він підкорить вас своїм неперевершеним смаком! опис приготування: При бажанні ви можете додатково приготувати шоколадну глазур для вашого пирога. Для приготування глазурі розтопіть в мікрохвильовці шокола...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...