Рецепт Маковий торт «цариця Естер»

Рецепт Маковий торт «цариця Естер»
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Цей торт простий у приготуванні, але дуже смачний, з повітряними маковими коржами і з ніжним вершково-лимонним кремом. ось рецепт, як приготувати маковий торт "; Цариця Естер ";, щоб вами захоплювалися!

опис приготування:

Для цього торта треба спекти 4 маковых коржа. З кремом трошки потрібно задурити, але воно того варто. Просочується цей торт дуже швидко. Результат перевершує всі старання!

  • яйця— 5 штук
  • білки— 3 штуки
  • цукор— 100 грам
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • Ванільний цукор— 1 штука
  • мак— 0,5 склянки
  • борошно— 4 Ст. ложки
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • молоко— 1,5 склянки
  • вершки 33%  — 200 мілілітрів
  • Цукрова пудра— 150 грам(в вершках)
  • жовтки— 3 штуки(в вершках)
  • крохмаль— 2 Ст. ложки(в вершках)
  • лимон— 1 штука
  • Плитка білого шоколаду— 1 штука
Маковий торт 1. Мартенс відділи Желтков. Збийте білки міксером до піни, потім додавайте частинами цукор. Збивайте до стійких піків.

Маковий торт 2. потім додайте 5 жовтків, ванільний цукор і масло. Збивайте ще пару хвилин.

Маковий торт 3. з'єднайте борошно, мак і розпушувач. Потім додайте яєчну суміш і перемішайте до однорідності.

Маковий торт 4. Роз'ємну форму застеліть пергаментом. Вилийте четверту частину тесту, розрівняйте і випікайте 10 хвилин при температурі 180 градусів до легкої золотистої скоринки.

Маковий торт 5. Для приготування крему змішайте ложку цукрової пудри, крохмаль і 2-3 ложки молока.

Маковий торт 6. У каструлі з'єднайте цукрову пудру, 3 жовтка і молоко. Поставте на повільний вогонь і доведіть до кипіння. Потім додайте суміш з крохмалем і варіть до загустіння.

Маковий торт 7. Цедру з лимона і лимонний сік додайте в крем, перемішайте і залиште остигати.

Маковий торт 8. У глибокій мисці збийте 2 ложки цукрової пудри з охолодженими вершками до густої піни. Потім по ложці додавайте заварний крем і продовжуйте збивати ще пару хвилин.

Маковий торт 9. Зберіть торт, змащуючи кожен корж кремом. Бока і верх торта теж змажте кремом, а потім прикрасьте білим тертим шоколадом.

Маковий торт 10. Ось так виглядає торт в розрізі.

Подібні рецепти

Маковий пиріг в мультиварці

Пісні млинці на молоці

Приготуйте цей чудовий маковий пиріг в мультиварці в домашніх умовах. Соковитий і м'який, він підкорить вас своїм неперевершеним смаком! опис приготування: При бажанні ви можете додатково приготувати шоколадну глазур для вашого пирога. Для приготування глазурі розтопіть в мікрохвильовці шокола...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...