Рецепт Мигдальний пиріг з ківі

Рецепт Мигдальний пиріг з ківі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Мигдальний пиріг з ківі — це дуже простий і смачний пиріг. Цей рецепт можна називати класичним, але при цьому дуже оригінальним.

опис приготування:

Мигдальний пиріг з ківі — це пиріг легкого приготування. Тісто для цього пирога достатня легка і тому швидко засвоюється. І на відміну від багатьох інших пирогів мало калорійна. Найкраще мигдальний пиріг їсти свіжим протягом доби.

Бажаю удачі і приємного апетиту!


  • мигдаль— 100 грам
  • борошно— 100 грам
  • ром— 30 грам
  • Вершкове масло— 100 грам
  • цукор— 60 грам
  • яйце— 1 штука
  • Вершковий сир— 170 грам
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • молоко— 0,5 склянки
  • Цедра лимону— 1 Чайна ложка
  • ванілін— 0,5 чайних ложки
  • ківі— 4 штуки
Мигдальний пиріг з ківі - фото крок 1 С миндаля снять кожицу. Для этого опустить орехи в кипяток на 2-5 хвилин, снять шелуху и подсушить на сковородке, весь час перемішуючи. Затем блендером размельчить в крошку миндаль, добавить муки и сахар. Затем кусочки сливочного масла.

Мигдальний пиріг з ківі - фото крок 2 Перемешав тесто блендером, добавляем к нему яйцо и ром и быстро замешиваем, затем заворачиваем в пленку и убираем в холодильник на 30 хвилин.

Мигдальний пиріг з ківі - фото крок 3 В низкой, смазанной маслом формочке, раскатать тесто и в нескольких местах проколоть вилкой. Перед выпеканием следует накрыть тесто бумагой для выпекания.

Мигдальний пиріг з ківі - фото крок 4 Затем тесто ставим выпекаться в духовку при 180 г. з 15 хвилин, затем снять бумагу для выпекания и печь еще 10-15 хвилин, пока основа не будет готова. Попутно киви очищаем от кожицы.

Мигдальний пиріг з ківі - фото крок 5 Затем готовим начинку. Миксером взбиваем сливочный сыр, цукор, молоко, цедру лимона
и ванилин до воздушного состояния. Крем выкладываем в приготовленную и остывшую основу.

Мигдальний пиріг з ківі - фото крок 6 тонким слоем киви накрываем начинку.

Подібні рецепти

Мигдальний пиріг з малиною

Сніданок «хвіст Павлина»

Рецепт приготування пирога з мигдалем, мигдальним екстрактом, апельсиновою цедрою і малиновим варенням. опис приготування: Мигдалеву начинку для цього пирога ви можете приготувати заздалегідь. корочка для пирога, частково запечена— 1 штука мигдалю— 1 Склянка борошна— 1 1/2 Ст. ложки несолоно...

Мигдальний пиріг з абрикосами

Мигдальний пиріг з абрикосами

Мигдальний пиріг з абрикосами — це справжній кондитерський шедевр на домашній кухні. Рецепт доступний кожному, але результат уразить навіть самих вибагливих. опис приготування: Так, так, ви не озирнулися — в цьому пирозі дійсно немає ні грама борошна І, Проте, по консистенції цей пиріг від тра...

Мигдальний пиріг з грушами

Мигдальний пиріг з грушами

Рецепт приготування пирога з начинкою з мигдальних горіхів з скибочками консервованих груш. опис приготування: Пиріг з грушами і ніжним мигдальним кремом - смачне літнє ласощі. борошна— 1 1/4  склянки цукрової пудри— 1/2 склянки солі— 1/4 чайних ложки яєчних жовтки— 2 штуки густих вершків— ...

Мигдальний пиріг з вишнею та шоколадом

Мигдальний пиріг з вишнею та шоколадом

Мигдальний пиріг з вишнею та шоколадом - рецепт австрійської кухні. хто, якщо не австрійці, знають толк в хорошій випічці! Віденський штрудель, estyerkhazi, Захер і багато іншого. Наш пиріг не відстає. опис приготування: Мигдальний пиріг з вишнею та шоколадом в Австрії носить назву Хёрбігер (в...

Мигдальний пиріг з вишнею

Мигдальний пиріг з вишнею

Відмінний солодкий і апетитний пиріг, відповідний, як для святкового застілля, так і на кожен день. Рецепт досить простий, так що вам не доведеться дуже довго заморачіватся з випічкою. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування мигдального пирога з вишнею. готуємо ...