Рецепт Морквяно-апельсиновий пиріг

Рецепт Морквяно-апельсиновий пиріг
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Морквяно-апельсиновий пиріг — незвичайне співзвуччя, Чи не справедливість? Однак рецепт користується великою популярністю в нашій родині. Дуже оригінальний рецепт — апельсиновий пиріг з морквою!

опис приготування:

Найцікавіше в морквяно-апельсиновому пирозі — це те, що зовсім не відчувається смак моркви. Відчувається лише апельсиновий смак. Такий ось хитрий рецепт, апельсиновий пиріг по якому ви отримаєте просто ідеальним!

Бажаю приємного апетиту і доброго здоров'я!


  • велика морква— 3-4 штук
  • цукор— 1 Склянка
  • борошно— 1 Склянка
  • яйця— 3 штуки
  • апельсин— 1 штука
  • сода— — Щепоток(на кінчику ножа)
  • Ізюм— — За смаком
  • Сметана або згущене молоко— 2-3 Ст. ложок
Морквяно-апельсиновий пиріг - фото крок 1 Моркву натерти на дрібній тертці, а апельсин вместе с кожурой нарезать на маленькие кусочки. Смешать компоненты в миске.

Морквяно-апельсиновий пиріг - фото крок 2 В отдельной посуде взбить яйца вместе с сахаром, затем засыпать стакан муки, соду. Хорошенько замесить тесто. Затем тесто перемешать с апельсином и морковью. Добавить размоченный в кипятке изюм.

Морквяно-апельсиновий пиріг - фото крок 3 Затем тесто вылить в форму и выпекать в духовке при 160 градусах близько 30 хвилин. Коли пиріг буде готовий, извлечь его из формы и остудить.

Морквяно-апельсиновий пиріг - фото крок 4 Поки пиріг остигає, приготувати крем. Для этого взбить миксером сметану или сгущенку с ложкой сахара, до повного розчинення цукру.

Морквяно-апельсиновий пиріг - фото крок 5 Обмазать пирог и украсить ягодой.

Подібні рецепти

Морквяно-кокосовий пиріг

Тушкована капуста з куркою

Рецепт приготування пирога з корицею, морквою, кокосом, ананасом, волоськими горіхами і вершкової глазур'ю. опис приготування: Незвичайне поєднання кокоса і моркви робить цей пиріг справжнім сюрпризом на святковому столі. розпушувача— 2 чайних ложки меленої кориці— 2 чайних ложки мускатного...

Морквяно-ананасовий пиріг з глазур'ю

Морквяно-ананасовий пиріг з глазур'ю

Рецепт приготування пирога з морквою, ананасом, волоськими горіхами, ванільним екстрактом і глазур'ю з цукрової пудри, сметани і вершкового масла. опис приготування: Соковитий пиріг з тертою морквою і шматочками ананасів подарує вам справжнє блаженство. розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1/2 ч...

Морквяно-гарбузовий сік на зиму

Морквяно-гарбузовий сік на зиму

Пропоную вашій увазі чудовий, яскравий, ароматний морквяно-гарбузовий сік, який виходить не тільки смачний, але і дуже корисний. опис приготування: Морквяно-гарбузовий сік — це справжнє джерело вітамінів, який буде дуже корисний не тільки для дітей, але і для дорослих. Для приготування такого ...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...