Рецепт Лосось з сальсою із зелені

Рецепт Лосось з сальсою із зелені
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування запеченого лосося з лимоном і сальсою з петрушки, базиліка, мигдалю, гірчиці і оливкового масла.

опис приготування:

приготувати сальсу. У кухонному комбайні змішати всі інгредієнти, крім масла. Поки комбайн працює, поступово додати масло. збивати близько 45 секунд. Відкласти в сторону.

Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити широкі алюмінієвої фольги маслом. Видалити з філе лосося кістки і викласти рибу шкірою вниз на фольгу, полив сальсою. Щільно запечатати листи фольги, викласти на великому аркуші для випічки і випікати 20 хвилин. Перевернути і запікати ще 20 хвилин.

Розгорнути фольгу і дати філе охолонути до кімнатної температури. Потім охолодити лосося принаймні 4 години або всю ніч.

Викласти філе на блюдо. Нарізати на частини і подавати з часточками лимона.


  • філе лосося— 2 штуки(1,2 кг)
  • Для сальси:петрушки— 1/2 склянки
  • лимонного соку— 2 Ст. ложки
  • гірчиці— 1 Ст. ложка
  • часнику— 1 зубчик
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • меленого чорного перцю— 1/4 чайних ложки
приготувати сальсу. У кухонному комбайні змішати всі інгредієнти, крім масла. Поки комбайн працює, поступово додати масло. збивати близько 45 секунд. Відкласти в сторону.

Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити широкі алюмінієвої фольги маслом. Видалити з філе лосося кістки і викласти рибу шкірою вниз на фольгу, полив сальсою. Щільно запечатати листи фольги, викласти на великому аркуші для випічки і випікати 20 хвилин. Перевернути і запікати ще 20 хвилин.

Розгорнути фольгу і дати філе охолонути до кімнатної температури. Потім охолодити лосося принаймні 4 години або всю ніч.

Викласти філе на блюдо. Нарізати на частини і подавати з часточками лимона.


Подібні рецепти

Лосось з сальсою з кінзи

Варення з кульбаб з пелюстками

Рецепт приготування запеченого лосося в маринаді з сальсою з кінзи, імбиру, часнику і чилі. опис приготування: У середній каструлі об'єднати місо, оцет, 1/2 склянки коричневого цукру і 1/3 склянки води. Варити на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Дати охолонути до кімнатн...

Лосось з вишневою сальсою

Лосось з вишневою сальсою

Рецепт приготування смаженої лосося з апельсиновою цедрою і сальсою з вишні, манго, м'яти і червоного перцю. опис приготування: Очистити і нарізати манго або папайю. Розморозити вишню і розрізати навпіл. розморозити рибу, якщо вона була заморожена. Змішати коричневий цукор, апельсинову цедру і...

Мариновані помідори зелені

Мариновані помідори зелені

Мариновані зелені помідори відрізняються кислуватим смаком і чудово підходять до м'ясних страв і в салати. приготувати маринад — просто. Зелені помідори залишаються тверденький і виглядають відмінно! опис приготування: Зелені помідори можете готувати як з гірким перцем, так і без нього. це вже...

Лосось під сиром з креветками

Лосось під сиром з креветками

Хочете почастувати своїх гостей смачною стравою, але не хочете довго возитися біля плити? Тоді цей рецепт точно стане Вам у пригоді. опис приготування: Історія цієї страви сягає глибоко в історію, коли у бідняків на північних островах Німеччини в достатку були лише риба, дрібні креветки і сир ...

Лосось з апельсином і фенхелем

Лосось з апельсином і фенхелем

Якщо вам потрібно приготувати смачне і легке в приготуванні блюдо з претензією на вишуканість, візьміть на замітку цей рецепт. Риба виходить соковитою з яскравим смаком. опис приготування: Ця страва, як то кажуть в народі "; І в світ, і в бенкет, і в добрі люди ";. Таке вишукане блюдо можна по...