Рецепт Лосось з сальсою із зелені
Рецепт приготування запеченого лосося з лимоном і сальсою з петрушки, базиліка, мигдалю, гірчиці і оливкового масла.
опис приготування:
приготувати сальсу. У кухонному комбайні змішати всі інгредієнти, крім масла. Поки комбайн працює, поступово додати масло. збивати близько 45 секунд. Відкласти в сторону.
Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити широкі алюмінієвої фольги маслом. Видалити з філе лосося кістки і викласти рибу шкірою вниз на фольгу, полив сальсою. Щільно запечатати листи фольги, викласти на великому аркуші для випічки і випікати 20 хвилин. Перевернути і запікати ще 20 хвилин.
Розгорнути фольгу і дати філе охолонути до кімнатної температури. Потім охолодити лосося принаймні 4 години або всю ніч.
Викласти філе на блюдо. Нарізати на частини і подавати з часточками лимона.
- філе лосося— 2 штуки(1,2 кг)
- Для сальси:петрушки— 1/2 склянки
- лимонного соку— 2 Ст. ложки
- гірчиці— 1 Ст. ложка
- часнику— 1 зубчик
- солі— 1/2 чайних ложки
- меленого чорного перцю— 1/4 чайних ложки
Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити широкі алюмінієвої фольги маслом. Видалити з філе лосося кістки і викласти рибу шкірою вниз на фольгу, полив сальсою. Щільно запечатати листи фольги, викласти на великому аркуші для випічки і випікати 20 хвилин. Перевернути і запікати ще 20 хвилин.
Розгорнути фольгу і дати філе охолонути до кімнатної температури. Потім охолодити лосося принаймні 4 години або всю ніч.
Викласти філе на блюдо. Нарізати на частини і подавати з часточками лимона.
Подібні рецепти
Варення з кульбаб з пелюстками
Рецепт приготування запеченого лосося в маринаді з сальсою з кінзи, імбиру, часнику і чилі. опис приготування: У середній каструлі об'єднати місо, оцет, 1/2 склянки коричневого цукру і 1/3 склянки води. Варити на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Дати охолонути до кімнатн...
Лосось з вишневою сальсою
Рецепт приготування смаженої лосося з апельсиновою цедрою і сальсою з вишні, манго, м'яти і червоного перцю. опис приготування: Очистити і нарізати манго або папайю. Розморозити вишню і розрізати навпіл. розморозити рибу, якщо вона була заморожена. Змішати коричневий цукор, апельсинову цедру і...
Мариновані помідори зелені
Мариновані зелені помідори відрізняються кислуватим смаком і чудово підходять до м'ясних страв і в салати. приготувати маринад — просто. Зелені помідори залишаються тверденький і виглядають відмінно! опис приготування: Зелені помідори можете готувати як з гірким перцем, так і без нього. це вже...
Лосось під сиром з креветками
Хочете почастувати своїх гостей смачною стравою, але не хочете довго возитися біля плити? Тоді цей рецепт точно стане Вам у пригоді. опис приготування: Історія цієї страви сягає глибоко в історію, коли у бідняків на північних островах Німеччини в достатку були лише риба, дрібні креветки і сир ...
Лосось з апельсином і фенхелем
Якщо вам потрібно приготувати смачне і легке в приготуванні блюдо з претензією на вишуканість, візьміть на замітку цей рецепт. Риба виходить соковитою з яскравим смаком. опис приготування: Ця страва, як то кажуть в народі "; І в світ, і в бенкет, і в добрі люди ";. Таке вишукане блюдо можна по...