Рецепт Лосось з вишневою сальсою

Рецепт Лосось з вишневою сальсою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 40 хв.
Рецепт приготування смаженої лосося з апельсиновою цедрою і сальсою з вишні, манго, м'яти і червоного перцю.

опис приготування:

Очистити і нарізати манго або папайю. Розморозити вишню і розрізати навпіл. розморозити рибу, якщо вона була заморожена.

Змішати коричневий цукор, апельсинову цедру і перець. Викласти рибу шкірою вниз в маленьку каструлю. Посипати цукровою сумішшю, накрити і охолодити від 2 до 8 годин.

Прибрати рибу з каструлі. Викласти лосося шкірою вниз на газовий гриль, смажити на середньому вогні від 20 до 25 хвилин. Між іншим, змішати манго або папайю, вишню, м'яту, оцет і червоний перець. Полити сальсою теплу рибу і відразу ж подавати.


  • філе лосося— 650 грам
  • коричневого сахара— 3 Ст. ложки
  • апельсинової цедри— 1 Ст. ложка
  • манго или папайя— 1 штука
  • вишні— 1 Склянка
  • м'яти, базиліка або кінзи— 2 Ст. ложки
  • бальзамічного оцту— 2 чайних ложки
  • червоного перцю— 1/4 чайних ложки
Очистити і нарізати манго або папайю. Розморозити вишню і розрізати навпіл. розморозити рибу, якщо вона була заморожена.

Змішати коричневий цукор, апельсинову цедру і перець. Викласти рибу шкірою вниз в маленьку каструлю. Посипати цукровою сумішшю, накрити і охолодити від 2 до 8 годин.

Прибрати рибу з каструлі. Викласти лосося шкірою вниз на газовий гриль, смажити на середньому вогні від 20 до 25 хвилин. Між іншим, змішати манго або папайю, вишню, м'яту, оцет і червоний перець. Полити сальсою теплу рибу і відразу ж подавати.


Подібні рецепти

Лосось з сальсою з кінзи

Горіхові кекси

Рецепт приготування запеченого лосося в маринаді з сальсою з кінзи, імбиру, часнику і чилі. опис приготування: У середній каструлі об'єднати місо, оцет, 1/2 склянки коричневого цукру і 1/3 склянки води. Варити на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Дати охолонути до кімнатн...

Лосось з сальсою із зелені

Лосось з сальсою із зелені

Рецепт приготування запеченого лосося з лимоном і сальсою з петрушки, базиліка, мигдалю, гірчиці і оливкового масла. опис приготування: приготувати сальсу. У кухонному комбайні змішати всі інгредієнти, крім масла. Поки комбайн працює, поступово додати масло. збивати близько 45 секунд. Відкласт...

Лосось під сиром з креветками

Лосось під сиром з креветками

Хочете почастувати своїх гостей смачною стравою, але не хочете довго возитися біля плити? Тоді цей рецепт точно стане Вам у пригоді. опис приготування: Історія цієї страви сягає глибоко в історію, коли у бідняків на північних островах Німеччини в достатку були лише риба, дрібні креветки і сир ...

Лосось з апельсином і фенхелем

Лосось з апельсином і фенхелем

Якщо вам потрібно приготувати смачне і легке в приготуванні блюдо з претензією на вишуканість, візьміть на замітку цей рецепт. Риба виходить соковитою з яскравим смаком. опис приготування: Ця страва, як то кажуть в народі "; І в світ, і в бенкет, і в добрі люди ";. Таке вишукане блюдо можна по...

Лосось з хрусткою скоринкою на сковороді

Лосось з хрусткою скоринкою на сковороді

Шукайте оригінальність в звичних стравах? Тоді сміливо запам'ятовуйте цей рецепт, де я розповім, як приготувати лосося з хрусткою скоринкою на сковороді в не зовсім звичайному варіанті. Вам сподобається!) опис приготування: Можна, можливо, звичайно, просто посмажити рибку в паніровці і отримат...