Рецепт Мафіни з чорницею і абрикосами

Рецепт Мафіни з чорницею і абрикосами
Кількість порцій: 12 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування мафінів з чорницею, абрикосами і медом.

опис приготування:

Літо - пора свіжих ягід і фруктів. Спробуйте приготувати ніжні маффіни з начинкою з чорниці та абрикосів.

  • кукурудзяної муки— 1 Склянка
  • розпушувача— 1/2 чайних ложки
  • соди— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • яйце— 1 штука
  • сметани— 1 Склянка
  • молока— 1/3 склянки
  • меду— 2 Ст. ложки
Мафіни з чорницею і абрикосами - фото крок 1 1. Попередньо розігріти духовку до 200 градусів. У сковороді розтопити 3/4 палички масла на середньому вогні. Після того, як масло розтане, дочекатися, поки воно набуде світло-бурштиновий колір. Це може зайняти близько 5 хвилин. У вас повинно вийти приблизно 1/4 склянки розтопленого масла. Відставити його в сторону і дати злегка охолонути.

Мафіни з чорницею і абрикосами - фото крок 2 2. У великій мисці змішати борошно, кукурудзяне борошно, цукор, розпушувач, соду і сіль. В окремій мисці змішати яйце, сметану, молоко і мед. Вилити розтоплене масло в яєчну суміш і перемішати до однорідності. Додати яєчну суміш в борошняну суміш і перемішати до однорідної консистенції. Абрикоси нарізати кубиками. Додати в тісто чорницю і нарізані абрикоси.

Мафіни з чорницею і абрикосами - фото крок 3 3. Ложкою викласти тісто у форму для маффінів, змащену маслом, і випікати в духовці протягом 15 хвилин до готовності. Ви також можете використовувати паперові вкладиші для маффінів.

Мафіни з чорницею і абрикосами - фото крок 4 4. Подавати маффіни теплими або кімнатної температури. Маффіни також можна заморозити, а потім розігріти в мікрохвильовій печі за 15 секунд.

Подібні рецепти

Мафіни з абрикосами

Заливний пиріг з абрикосами

Рецепт приготування мафінів з абрикосами. Десерт виходить легким, ніжним і дуже смачним. В даному рецепті абрикоси можна замінювати будь-якими іншими ягодами і фруктами. кількість порцій: 6 Консервовані або свіжі абрикоси— 300 грам цукор— 150 грам розпушувач— 2 чайних ложки борошно— 300 грам цу...

Мафіни з білим шоколадом і чорницею

Мафіни з білим шоколадом і чорницею

Найніжніші і смачні маффіни! кількість порцій: 8 борошно— 150  грам цукор— 50 грам(коричневий Містраль) яйце— 1 штука розпушувач— 0,5 чайних ложки олія— 50 грам(розм'якшене) молоко— 100 мілілітрів чорниця— 75 грам шоколад— 75 грам(білий) нам знадобитися: цукор(Містраль), мука, молоко, олія...

Мафіни з вівсяними пластівцями і чорницею

Мафіни з вівсяними пластівцями і чорницею

Рецепт приготування мафінів з вівсяними пластівцями, ваніллю і чорницею. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. приготувати 12 паперових вкладишів для маффінів. Розмістити їх в формі для випічки. У мисці змішати пшеничне борошно, борошно, 1/2 чашки підсмажених зародків пшениці, ...

Мигдальний пиріг з абрикосами

Мигдальний пиріг з абрикосами

Мигдальний пиріг з абрикосами — це справжній кондитерський шедевр на домашній кухні. Рецепт доступний кожному, але результат уразить навіть самих вибагливих. опис приготування: Так, так, ви не озирнулися — в цьому пирозі дійсно немає ні грама борошна І, Проте, по консистенції цей пиріг від тра...

Мафіни з курагою

Мафіни з курагою

Сьогодні приготуємо маффіни з курагою, да не просто з курагою, а ще і з марципаном. Якщо вам не вдасться роздобути марципан в магазині, не турбуйтеся, ми будемо готувати його самі. опис приготування: У цих маффінів смак кураги дуже вдало поєднується з мигдальною ноткою марципану. Зараз в магаз...