Рецепт Мафіни з чорницею і абрикосами
Рецепт приготування мафінів з чорницею, абрикосами і медом.
опис приготування:
Літо - пора свіжих ягід і фруктів. Спробуйте приготувати ніжні маффіни з начинкою з чорниці та абрикосів.
- кукурудзяної муки— 1 Склянка
- розпушувача— 1/2 чайних ложки
- соди— 1/2 чайних ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- яйце— 1 штука
- сметани— 1 Склянка
- молока— 1/3 склянки
- меду— 2 Ст. ложки
2. У великій мисці змішати борошно, кукурудзяне борошно, цукор, розпушувач, соду і сіль. В окремій мисці змішати яйце, сметану, молоко і мед. Вилити розтоплене масло в яєчну суміш і перемішати до однорідності. Додати яєчну суміш в борошняну суміш і перемішати до однорідної консистенції. Абрикоси нарізати кубиками. Додати в тісто чорницю і нарізані абрикоси.
3. Ложкою викласти тісто у форму для маффінів, змащену маслом, і випікати в духовці протягом 15 хвилин до готовності. Ви також можете використовувати паперові вкладиші для маффінів.
4. Подавати маффіни теплими або кімнатної температури. Маффіни також можна заморозити, а потім розігріти в мікрохвильовій печі за 15 секунд.
Подібні рецепти
Заливний пиріг з абрикосами
Рецепт приготування мафінів з абрикосами. Десерт виходить легким, ніжним і дуже смачним. В даному рецепті абрикоси можна замінювати будь-якими іншими ягодами і фруктами. кількість порцій: 6 Консервовані або свіжі абрикоси— 300 грам цукор— 150 грам розпушувач— 2 чайних ложки борошно— 300 грам цу...
Мафіни з білим шоколадом і чорницею
Найніжніші і смачні маффіни! кількість порцій: 8 борошно— 150 грам цукор— 50 грам(коричневий Містраль) яйце— 1 штука розпушувач— 0,5 чайних ложки олія— 50 грам(розм'якшене) молоко— 100 мілілітрів чорниця— 75 грам шоколад— 75 грам(білий) нам знадобитися: цукор(Містраль), мука, молоко, олія...
Мафіни з вівсяними пластівцями і чорницею
Рецепт приготування мафінів з вівсяними пластівцями, ваніллю і чорницею. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. приготувати 12 паперових вкладишів для маффінів. Розмістити їх в формі для випічки. У мисці змішати пшеничне борошно, борошно, 1/2 чашки підсмажених зародків пшениці, ...
Мигдальний пиріг з абрикосами
Мигдальний пиріг з абрикосами — це справжній кондитерський шедевр на домашній кухні. Рецепт доступний кожному, але результат уразить навіть самих вибагливих. опис приготування: Так, так, ви не озирнулися — в цьому пирозі дійсно немає ні грама борошна І, Проте, по консистенції цей пиріг від тра...
Мафіни з курагою
Сьогодні приготуємо маффіни з курагою, да не просто з курагою, а ще і з марципаном. Якщо вам не вдасться роздобути марципан в магазині, не турбуйтеся, ми будемо готувати його самі. опис приготування: У цих маффінів смак кураги дуже вдало поєднується з мигдальною ноткою марципану. Зараз в магаз...