Рецепт Миндальнийторт (як в Ikea)
Якщо ви душі не чає в випічці з мигдалем, вам обов'язково потрібно дізнатися, як приготувати мигдальний торт (як в Ikea). Він виходить неймовірно смачним і ніжним завдяки хрустким коржам і крему.
опис приготування:
Миндальнийторт (як в Ikea) приготувати насправді не так важко, як може здаватися. Досить приготувати білково-мигдальні коржі і вершковий крем. Такий шведський торт ідеально підійде як для звичайного чаювання, так і для свята, так як його смак і ніжність приємно здивують всіх. Обов'язково використовуйте саме мигдаль, так як ці горіхи роблять торт особливо м'яким і ароматним. У коржі необхідно додати сушений мигдаль, а пелюстки з мигдалю найкраще злегка обсмажити на сухій сковороді.
- сушений мигдаль— 300 грам(200 г — в коржі, 100 г — на пелюстки)
- цукор— 220 грам(120 г — в коржі, 100 г — в вершках)
- М'яке вершкове масло— 150 грам
- яйце— 5 штук
- сіль— 1/4 чайних ложки
- жирні вершки— 200 мілілітрів
2. Змішайте меренгу з подрібненим за допомогою блендера мигдалем і розділіть масу на дві частини. На пергаментному папері намалюйте коло, який буде основою для коржа.
3. Акуратно розподіліть половину тіста на папері і відправте в розігріту до 170 градусів духовку на 20-25 хвилин.
4. Приготуйте крем: жовтки змішайте з цукром, вершками і загустіть крем на повільному вогні, постійно помішуючи його. Остудіть масу до кімнатної температури.
5. Розм'якшене вершкове масло злегка збийте міксером і додайте до нього крем. Злегка остудіть його в морозилці. Остиглі коржі змастіть кремом.
6. Посипте торт мигдалем, подрібненим пелюстками за допомогою ножа (їх необхідно злегка підсушити на сухій сковороді). Надішліть торт в холодильник на 2 годину. Смачного!
Подібні рецепти
Фрикадельки «Ikea» з брусничним соусом
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...
Молочний коктейль для сніданку
Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...