Рецепт Минестроне з гарбузом
Дуже любимо всією сім'єю це диво - італійський суп мінестроне. густий, насичений, сонячний! багатий овочами, ароматами і смаками. Простий і вишуканий одночасно. Дуже приваблює нескінченна варіативність цього супу. Сезонні овочі в будь-яких поєднаннях. Головне - не поспішати і отримувати задоволення як від процесу приготування, так і від процесу поїдання!
опис приготування:
«Минестроне» в перекладі з італійського буде приблизно «супіще». Чи не ріденька овочева юшка вічно сидять на дієті, а повноцінний обід для зростаючих і працюють організмів! Тарілка такого супу забезпечить енергією до самого вечора.
- гарбуз— 200 грам
- цибуля ріпчаста— 1 штука
- баклажан— 1 штука(дрібний)
- цукіні— 1 штука(невеликий)
- морква— 1 штука
- солодкий перець— 1-2 штук
- часник— 2-3 зубчиків
- помідори— 2 штуки
- квасоля біла— 1 Склянка(відварна або консервована)
- макаронні вироби— 1/2 склянки(дрібні)
- помідори в с / соку— 350 мілілітрів
- грудинка копченая— 50 грам
- масло оливкове— 2 Ст. ложки
- вино біле— 200 мілілітрів(сухе)
- цукор— 1 Ст. ложка
- суміш пряних трав— 1-2 Ст. ложок(базилік і орегано)
Додайте нарізану дрібними кубиками моркву і нарізані побільше баклажани. Знову помішуйте і не поспішайте.
Додайте солодкий перець і цукіні. Дійте так само не поспішаючи. помішуйте.
В середину каструлі викладіть кубики помідорів, очищених від шкірки. Трохи присипте цукром. Гасіть до м'якості. Влийте вино і випарьте його вполовину, трохи збільшивши нагрів.
Додайте окріп в кількості літра-полутора.Вилейте в каcтрюлю пробиті блендером помідори у власному соку. Гасіть пару хвилин.
Додайте в суп відварену білу квасолю. Я люблю брати сорт бланш. Можна взяти консервовану у власному соку. дайте прогрітися.
Всипте в суп трохи дрібних макаронних виробів. Я дуже люблю додавати або орзо, або птітім. Такі дрібні округлі макарони дуже гармонують своєю формою з овочевою нарізкою. Дайте супу прокипіти хвилин 5. вимкніть нагрів.
Додати сіль, поперчіть і додайте пряні трави. Акуратно перемішайте і дайте минестроне настоятися під кришкою хвилин 20.
При подачі присипте суп тертим пармезаном і свіжою зеленню.
Подібні рецепти
Минестроне овочевий
Рецепт швидкого приготування овочевого супу "; Минестроне ";. опис приготування: 1.бульйон розігріти (бульйонні кубики теж підійдуть), засипати туди заморожені овочі в будь-якому наборі, закип'ятити, посолити, поперчити. 2.Помідори порізати на половинки, закинути в суп і готувати ще 3 хвилини....
Минестроне в мікрохвильовці
Нова версія приготування популярного італійського овочевого супу Мінестроне в мікрохвильовці за все за 10 хвилин. опис приготування: У мікрохвильову піч помістити блюдо з маcло, морквою, солодким перцем, зеленою квасолею, часником, перемішати. Накрити кришкою і готувати в мікрохвильовій печі п...
Макаронна запіканка з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, адже я пропоную приготувати макаронну запіканку з сиром і, безпосередньо, з гарбузом. буде смачно! опис приготування: Одного разу, адаптувавши його під буденні реалії, вийшов цей чудовий і недорогий рецепт — макаронна запіканка з сиром і гарбузом,...
Макарони з гарбузом
Для обіду та вечері дітям і дорослим рекомендую взяти на замітку цей вельми простий рецепт макаронів з гарбузом. ароматичний, яскраво і дуже смачно. Обов'язково приготуйте це блюдо будинку! опис приготування: Якщо ви не знаєте, ніж урізноманітнити щоденне меню, рекомендую спробувати макарони з...
Манти з гарбузом
На початку осені, в самий розпал гарбузового сезону, вирішили приготувати наші улюблені манти з гарбузом, додавши в них бекон і та сиром. Вийшло нестандартно і дуже смачно. опис приготування: У нашій родині більше шануються м'ясні манти, ніж вегетаріанські. Однак коли кухня завалена гарбузами...