Рецепт Мінестроне
Рецепт приготування супу з сезонних овочів. Класична італійська кухня.
кількість порцій: 4
- великі цибулини— 2 штуки
- середні морквини— 3 штуки
- стебла черешкові селери— 2 штуки
- цукіні— 1 штука
- стручковой фасоли— 100 грам
- вершкового масла— 40 грам
- бекону— 40 грам
- банка консервованої зеленої квасолі— 1 штука
- білого сухого вина— 100 мілілітрів
- помідорів— 200 грам
- картоплі— 200 грам
- коротких макаронних виробів— 150 грам
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- сіль і тертий пармезан— 1 штука(за смаком)
- пучка базиліка— 2 штуки(для соусу песто)
- часнику— 1 зубчик(для соусу песто)
- кедрових горіхів— 3 Ст. ложки(для соусу песто)
- тертого пармезана— 3 Ст. ложки(для соусу песто)
- оливкового масла— 50 грам(для соусу песто)
- сіль— 1 штука(за смаком, для соусу песто)
і дуже дрібно порізати. Цукіні почистити від шкури, зрізати кінчики,
порізати маленькими кубиками. квасоля
промити, зрізати кінчики і порубати шматочками по 1-1.5 см.
Бекон порізати тонкими смужками.
У сковороді нагріти
вершкове масло, смажити нарізану бекон до золотистого кольору. Засипати цибулю і обсмажувати 4 хвилини, безперервно помішуючи, до золотистого кольору. Далі додати моркву і селеру, перешкодити і продовжувати смажити. через 5 хвилин додати цукіні і квасолю,
перемішати і готувати ще 4 хв.
Помідори ошпарити окропом,
і зняти з них шкірку, порізати на 4 частини і чайною ложкою
прибрати насіння. М'якоть помідорів дрібно
порізати. Пересипати в сковороду з беконом і овочами. Додати вино.
гарненько перемішати, закип'ятити і тушкувати без кришки на слабкому
вогні 20 хвилин.
картоплю помити, почистити і порізати кубиками. У каструлю влити 2 літра води. поставити
на плиту, підсолити і закип'ятити. Засипати в киплячу воду картопля
і короткі макарони, варити до напівготовності, де до 5-6 хвилин.
перекласти овочеву
суміш з сковороди в каструлю
з картоплею і макаронами. Додати сіль за смаком. Перешкодити і залишити
на слабкому вогні.
Консервовану квасолю відкинути на сито і засипати в мінестроне. готувати 10 хвилин.
3а пару хв. до закінчення готування супу залити тонким струмком
оливкова олія. перешкодити. Закрити кришкою і прибрати з вогню.
блендера і довести до однорідної маси.
Потім залити оливкова олія, вкинуть сир і збивати соус протягом
половини хвилини. Покласти песто в соусник.
Якщо буде потрібно трохи посолити.
Подавати разом з гарячим супом.
Подібні рецепти
Класична паска
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...
Молочний коктейль для сніданку
Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...