Рецепт Мигдальні кекси

Рецепт Мигдальні кекси
Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв.
Легкі мигдальні кекси з апельсиновими цукатами і вершковим сиром, якнайкраще прикрасять вашу ранкову чашечку кави. Приготовим?

опис приготування:

Мигдальні кекси готуються дуже швидко. замісити тісто, додайте цукати і випікайте до готовності. Прикрасьте топінгом з вершкового сиру і часточками мандарина. Якщо ранок починається з такої випічки, то сонячний настрій на весь день вам забезпечено!

  • мигдаль очищений— 100 грам
  • Борошно пшеничне— 60 грам
  • цукор— 100 грам
  • Вершкове масло— 100 грам
  • апельсинові цукати— 40 грам
  • яйця курячі— 2 штуки
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 щіпка
  • Вершковий сир— 120 грам
  • мандарин— 1 штука
  • Цукрова пудра— 1 Ст. ложка
мигдальні кекси - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Якщо у вас мигдаль неочищений, залийте його на 5 хвилин окропом, потім зніміть шкірку і підсушіть в духовці.

мигдальні кекси - фото крок 2 Очищений мигдаль подрібніть за допомогою кавомолки або блендера.

мигдальні кекси - фото крок 3 У глибокій мисці з'єднайте борошно, розпушувач, миндальную борошно і цукор.

мигдальні кекси - фото крок 4 Яйця збийте з дрібкою солі.

мигдальні кекси - фото крок 5 З'єднайте борошняну і яєчну суміші.

мигдальні кекси - фото крок 6 Додайте розтоплене вершкове масло і замісити тісто.

мигдальні кекси - фото крок 7 В останню чергу додайте апельсинові цукати.

мигдальні кекси - фото крок 8 Форми для випічки щедро змастіть вершковим маслом. Якщо ви не впевнені в ваших формах, зробіть "; французьку сорочку ";, присипте формочки ще й борошном. Рівномірно заповніть формочки тестом. Випікайте кекси в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин. Готовність перевірте шпажкою.

мигдальні кекси - фото крок 9 Поки кекси печуться, приготуйте топпинг з вершкового сиру. Додайте в нього цукрову пудру і перемішайте до однорідності.

мигдальні кекси - фото крок 10 Мандарин нам знадобиться для прикраси кексів. Очистіть мандарин від шкірки і розкладіть часточки на тарілці, щоб вони трохи підсохли, так їх буде легше очистити від плівки.

мигдальні кекси - фото крок 11 Готові кекси остудіть і вийміть з формочок. Прикрасьте кекси вершковим сиром.

мигдальні кекси - фото крок 12 Зверху покладіть очищені часточки мандарина. Наші ароматні кекси готові. Смачного!

Подібні рецепти

Мигдальні бискотти

Мигдальні бантики (листкові торти)

Рецепт приготування вишуканого італійського ласощі з натуральним мигдалем, яке ідеально підійде до чаю. опис приготування: Біскотті - це ні що інше, як солодкі й ароматні сухарики, які сушать зі спеціальних булок хліба, насичених горіхами, родзинками та іншими смаколиками. Не приховуємо, вам н...

Мигдальні цукерки

Мигдальні цукерки

Рецепт приготування мигдально-карамельних цукерок з шоколадом. опис приготування: Це супершвидкий і легкий рецепт приготування цукерок. Рецепт легко зменшити або збільшити вдвічі, в залежності від різних випадків. палички масла— 4 штуки цукру— 2 склянки води— 4 Ст. ложки мигдалю— 2 склянки ...

Мигдальні круасани

Мигдальні круасани

Рецепт приготування мигдальних круасанів. опис приготування: готувати круасани у вигляді півмісяця одне задоволення! За цим рецептом у вас вийде дюжина маленьких булочок. Начинка круасанів може бути приготовлена ​​заздалегідь за 5 днів і зберігатися в холодильнику. лист замороженого листково...

Мигдальні крекери з медовим соусом

Мигдальні крекери з медовим соусом

Рецепт приготування легких крекерів з мигдальною борошна з маком і соусом з сиру і меду. опис приготування: приготувати крекери. Розігріти духовку до 170 градусів. змішати борошно, мак, олія, сіль і злегка збитий яєчний білок. Викласти тісто на аркуші для випічки. Розкачати тісто в прямокутник...

Мигдальні міні-чизкейки

Мигдальні міні-чизкейки

Рецепт приготування міні-сендвічів з імбирного печива з кремом з вершкового сиру, мигдалевого екстракту, вершків і імбиру. опис приготування: Ці хрусткі міні-чизкейки готуються дуже швидко і просто. цукрового піску— 3 Ст. ложки солі— 1/4 чайних ложки несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок ...