Рецепт Мініатюрні фруктові кекси з абрикосовим джемом

Рецепт Мініатюрні фруктові кекси з абрикосовим джемом
Кількість порцій: 48 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт приготування мініатюрних фруктовим кексів з абрикосовим джемом. Для святкового столу спечіть ці міні-кекси в спеціальній паперовій обгортці.

опис приготування:

У великій мисці змішати сухофрукти, волоські горіхи 1 1/4 склянки коньяку. Накрити поліетиленовою плівкою і залишити на 8 годин (або 1 день), періодично помішуючи.

У великій мисці, використовуючи електричний міксер, збити вершкове масло і цукор. Додати яйця по одному.

У невеликій мисці змішати разом борошно, сіль і спеції. Знизити швидкість і поступово додати борошно в масляну суміш. Додати сухофрукти в тісто.

Розігріти духовку до 150 градусів. Викласти два дека паперовими обгортками для кексів, заповнивши кожен 1 повної столовою ложкою тесту. Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 25 до 30 хвилин.

Змастити готові кекси 1/2 склянки коньяку і викласти на решітці, щоб повністю охолонути. Перед подачею на стіл змастити кекси підігрітим абрикосовим джемом.

Закриті кекси зберігаються в холодильнику до 1 місяці.


  • коньяку— 1 3/4 склянки
  • великих яйця— 3 штуки
  • борошна— 5,5 склянки
  • солі— 5,5 чайних ложки
  • меленої кориці— 0,75 чайних ложки
  • меленого кардамону— 0,5 чайних ложки
  • меленої гвоздики— 0,25 чайних ложки
  • абрикосового джема— 1/2 склянки
У великій мисці змішати сухофрукти, волоські горіхи 1 1/4 склянки коньяку. Накрити поліетиленовою плівкою і залишити на 8 годин (або 1 день), періодично помішуючи.

У великій мисці, використовуючи електричний міксер, збити вершкове масло і цукор. Додати яйця по одному.

У невеликій мисці змішати разом борошно, сіль і спеції. Знизити швидкість і поступово додати борошно в масляну суміш. Додати сухофрукти в тісто.

Розігріти духовку до 150 градусів. Викласти два дека паперовими обгортками для кексів, заповнивши кожен 1 повної столовою ложкою тесту. Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 25 до 30 хвилин.

Змастити готові кекси 1/2 склянки коньяку і викласти на решітці, щоб повністю охолонути. Перед подачею на стіл змастити кекси підігрітим абрикосовим джемом.

Закриті кекси зберігаються в холодильнику до 1 місяці.


Подібні рецепти

Кращий рецепт курячої печінки з журавлинним джемом

Пісочний пиріг з абрикосовим варенням

Поєднання м'ясних інгредієнтів з ягодами завжди мені дуже подобалося! Цього разу вирішила спробувати курячу печінку з журавлинним джемом, результат дуже порадував. Поєднання дуже гармонійне! опис приготування: У цій страві всі смаки дуже гармонійно поєднуються: ніжність курячої печінки і пікан...

Кращий рецепт пирога з джемом в мультиварці

Кращий рецепт пирога з джемом в мультиварці

Цей смачний пиріг з пісочного тіста з полуничним джемом випікається в мультиварці. Він буде чудовим варіантом для домашнього чаювання. опис приготування: Легендарний насипний пиріг я приготувала в мультиварці. Начинка у мене сьогодні - полуничний джем. Цей пиріг можна приготувати і в духовці. ...

Миндально-вівсяне печиво з джемом

Миндально-вівсяне печиво з джемом

Рецепт приготування печива з мигдалю, вівсяних пластівців і джему на вибір. опис приготування: Це хрустке корисне печиво можна подавати на сніданок або полуденок. За цим рецептом у вас вийде 4 десятка печива діаметром 5 см. солі— 1/4 чайних ложки пшеничного борошна— 1 1/2 склянки ріпакової ...

Кращий рецепт сметанно-фруктового десерту з джемом

Кращий рецепт сметанно-фруктового десерту з джемом

Цей десерт - всіма улюблений десерт. Він досить легкий в приготуванні, ніжний на смак і, до того ж, доступний в будь-який час року. Приготовьте его — и вы увидите, що байдужих до нього не буде! опис приготування: Цей чізкейк запікати не потрібно. Цьому сприяє желатин в складі. правда, млосно ч...

Мафіни з джемом і арахісовим маслом

Мафіни з джемом і арахісовим маслом

Рецепт приготування мафінів з мускатним горіхом, джемом, ванільним екстрактом і арахісовим маслом. опис приготування: Мафіни з запеченим всередині них джемом набагато смачніше, ніж якби маффіни окремо змащувалися джемом зверху. яйце— 1 штука топленого вершкового масла— 3 Ст. ложки ванільного...