Рецепт Мариновані курячі крильця з овочами
Курячі крильця відмінно підходять для обсмажування на грилі або у фритюрі. Не люблю, коли вони виходять сухими або жорсткими. розповім, як приготувати мариновані курячі крильця з овочами.
опис приготування:
Крильця можна подавати з пряним або гострим соусом. Вони відмінно поєднуються з овочами, наприклад, з овочами на грилі або обсмаженими в воке. Для маринування підійде будь-який соус, спеції. Можна зробити його самому або купити готовий.
- Курячі крильця— 1,2 кілограма
- Соус «Барбекю»— 125 грам
- рисовий оцет— 0,5 склянки
- Соєвий соус— 0,5 склянки
- Соус «Чилі»— 2 Ст. ложки
- Тертий корінь імбиру— 2 Ст. ложки
- Кунжутну олію— 5 капель
- Зелена цибуля— 3 штуки
- морква— 2 штуки
- брокколі— 150 грам
- салатний перець— 1 штука
- Червона цибуля— 1 штука
- часник— 5 зубчиків
- теріякі соус— 1/4 склянки
- Пагони бамбука консервовані— 120 грам
2. Цибулю очистіть і наріжте тонкими кільцями, перець очистіть від насіння і наріжте скибочками, морква — кружечками. Зріжте суцвіття брокколі, часник подрібніть, наріжте кружальцями бамбук.
3. Деко застеліть пергаментом і викладіть курячі крильця, маринад збережіть.
4. Відправте їх в розігрітий до 170 градусів духовку на півгодини, потім збільште температуру до 180 і запікайте ще 20 хвилин. Потім полийте крильця приготовленим маринадом і готуйте ще 10 хвилин.
5. Коли збільшили температуру для крилець, приступайте до приготування овочів. Розігрійте сковороду з оливковою олією і подрібненим часником, викладіть підготовлені овочі і тертий імбир. Додайте трохи соєвого соусу і соус «Теріякі», обсмажуйте овочі майже до готовності, щоб вони хрустіли.
6. Відваріть рис до готовності і промийте. Подавайте курячі крильця з обсмаженими овочами і рисом. Смачного!
Подібні рецепти
Тушковані курячі крильця
опис приготування: Крила промиваємо в теплій воді, беремо каструльку наливаємо води, оцту і дрібно режим цибулю півкільцями в цьому розсолі наполягаємо крила приблизно 3-4 годину. розсіл солимо. Окремо варимо картоплю до напівготовності. Коли крила заморіновалісь, обсмажуємо їх на расскаленой ск...
Медові курячі крильця
Медові крильця - це запечене куряче м'ясо, попередньо замариноване в соусі з меду та сої. опис приготування: Особливість цього смачного страви - його можна готувати і в домашніх умовах в духовці, і на природі на багатті. курячих крилець— 4-6 штук меду— 1 Чайна ложка лимонного соку— 2 Ст. лож...
Мариновані курячі грудки з медовим соусом
Рецепт приготування маринованої курки з соусом з меду і бекону. Поєднання солодкого соусу і курки в пряному пікантному маринаді неодмінно доведеться всім до душі. кількість порцій: 6-7 курячих грудок без шкіри і кісток— 6 штук банки смаженої квасолі— 2 штуки коричневого сахара— 3 Ст. ложки(мари...
Мариновані курячі шлунки
субпродукти — відмінна заміна м'яса. Мариновані курячі шлунки на смак майже як яловичина. Спробуйте і переконайтеся в цьому самі! опис приготування: Мариновані курячі шлунки — проста закуска, яку можна приготувати до сімейної вечері або святкового столу. Виходить не гірше м'яса, але в два разі...
Мариновані анчоуси
Вишукана середземноморська закуска з маринованих анчоусів. кількість порцій: 4 анчоуси— 400 грам цибуля— 50 грам часник— 5 грам лимонний сік— 5 грам оливкова олія— 75 грам сухе біле вино— 75 грам фенхель— 1 штука чебрець— 1 щіпка лавровий лист— 1 штука петрушка— 1 щіпка koriandr— 1 щіпка сіль— ...