Рецепт Мариновані курячі шлунки

Рецепт Мариновані курячі шлунки
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 2 г. 0 хв.
субпродукти — відмінна заміна м'яса. Мариновані курячі шлунки на смак майже як яловичина. Спробуйте і переконайтеся в цьому самі!

опис приготування:

Мариновані курячі шлунки — проста закуска, яку можна приготувати до сімейної вечері або святкового столу. Виходить не гірше м'яса, але в два разів дешевше. Курячі шлунки попередньо відваріть, а потім замаринуйте. Виходить відмінне блюдо для будь-якого приводу.

  • курячі шлунки— 350 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Масло рослинне— 30 грам
  • оцет 9%  — 30 грам
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • сіль— 3 грами
  • цукор— 3 грами
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • корейська приправа— 5 грам
Мариновані курячі шлунки - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти для приготування маринованих курячих шлунків.

Мариновані курячі шлунки - фото крок 2 Почистіть і промийте курячі шлунки. Залийте водою і варіть 40-50 хвилин до м'якості.

Мариновані курячі шлунки - фото крок 3 Злийте воду з готових шлунків, остудіть і наріжте на невеликі шматочки.

Мариновані курячі шлунки - фото крок 4 Почистіть і наріжте цибулю півкільцями.

Мариновані курячі шлунки - фото крок 5 З'єднайте шлунки і цибулю в одній ємності.

Мариновані курячі шлунки - фото крок 6 всипте сіль, цукор і спеції. Видавіть часник через прес.

Мариновані курячі шлунки - фото крок 7 влийте масло, оцет і соєвий соус.

Мариновані курячі шлунки - фото крок 8 Курячі шлунки перемішайте і залиште в холодильнику маринуватися мінімум на 2-3 годину. Найкраще залишити на ніч.

Мариновані курячі шлунки - фото крок 9 Готову закуску подавайте відразу до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Мариновані курячі грудки з медовим соусом

Курячі шлунки з гречкою

Рецепт приготування маринованої курки з соусом з меду і бекону. Поєднання солодкого соусу і курки в пряному пікантному маринаді неодмінно доведеться всім до душі. кількість порцій: 6-7 курячих грудок без шкіри і кісток— 6 штук банки смаженої квасолі— 2 штуки коричневого сахара— 3 Ст. ложки(мари...

Мариновані курячі крильця з овочами

Мариновані курячі крильця з овочами

Курячі крильця відмінно підходять для обсмажування на грилі або у фритюрі. Не люблю, коли вони виходять сухими або жорсткими. розповім, як приготувати мариновані курячі крильця з овочами. опис приготування: Крильця можна подавати з пряним або гострим соусом. Вони відмінно поєднуються з овочами...

Мариновані анчоуси

Мариновані анчоуси

Вишукана середземноморська закуска з маринованих анчоусів. кількість порцій: 4 анчоуси— 400 грам цибуля— 50 грам часник— 5 грам лимонний сік— 5 грам оливкова олія— 75 грам сухе біле вино— 75 грам фенхель— 1 штука чебрець— 1 щіпка лавровий лист— 1 штука петрушка— 1 щіпка koriandr— 1 щіпка сіль— ...

Мариновані баклажани на зиму

Мариновані баклажани на зиму

Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем — дуже смачна закуска, яка прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: відмінна заготівля — мариновані баклажани з болгарським перцем може стати однією з ваших улюблених. Баклажани прекрасно поєднуютьс...