Рецепт Мариновані курячі грудки з медовим соусом
Рецепт приготування маринованої курки з соусом з меду і бекону. Поєднання солодкого соусу і курки в пряному пікантному маринаді неодмінно доведеться всім до душі.
кількість порцій: 6-7
- курячих грудок без шкіри і кісток— 6 штук
- банки смаженої квасолі— 2 штуки
- коричневого сахара— 3 Ст. ложки(маринад)
- приправ для стейка— 2 Ст. ложки(маринад)
- бекону— 8 скибочок(соус)
- Вустершірского соусу— 3 Ст. ложки(соус)
- гострого соусу— 1 Ст. ложка(соус)
2. Змішати інгредієнти для маринаду в зачиненій пластиковому пакеті.
3. Додати курку, закрити мішок і потрясти, щоб курка була повністю покрита маринадом. Помістити маринуватися в холодильник мінімум на 3 годину.
4. зробити соус. Обсмажити нарізаний кубиками бекон у важкій сковороді до легкої хрусткої скоринки. Викласти готовий бекон на паперові рушники і дати стекти жиру.
5. Злити жир зі сковороди, але не витирати її. Нагріти сковороду на середньо-слабкому вогні, додати мед, Вустерширський соус і гарячий соус. Перемішати і довести до кипіння. Перемішати з беконом, потім зняти з вогню і відставити убік.
6. Дістати курку з маринаду і обсмажити на грилі з обох сторін до готовності.
7. Викласти курку в миску і полити медовим соусом.
8. Перемішати і подавати зі смаженою квасолею.
Подібні рецепти
Ватрушки з сиром, бринзою і зеленню
Рецепт приготування легких крекерів з мигдальною борошна з маком і соусом з сиру і меду. опис приготування: приготувати крекери. Розігріти духовку до 170 градусів. змішати борошно, мак, олія, сіль і злегка збитий яєчний білок. Викласти тісто на аркуші для випічки. Розкачати тісто в прямокутник...
Маринад для курячої грудки
Мій улюблений рецепт маринаду для курячої грудки. Готується він на основі білого вина, плавленого сиру, сметани, спецій і зелені. Замаринованная курочка просто божественна, хоч запікай, хоч смаж! опис приготування: Приготуємо маринад для курячої грудки в домашніх умовах. Дуже простий маринад з...
Маринад для качиної грудки
Ароматний і пряний маринад для качиної грудки можна приготувати за лічені хвилини при наявності всіх інгредієнтів. Завдяки яблучного оцту, м'ясо можна буде смажити або запікати через 3 годину. опис приготування: Маринад можна створити заздалегідь за 1-2 дня і зберігати в холодильнику. Також в ...
Мариновані курячі шлунки
субпродукти — відмінна заміна м'яса. Мариновані курячі шлунки на смак майже як яловичина. Спробуйте і переконайтеся в цьому самі! опис приготування: Мариновані курячі шлунки — проста закуска, яку можна приготувати до сімейної вечері або святкового столу. Виходить не гірше м'яса, але в два разі...
Мариновані курячі крильця з овочами
Курячі крильця відмінно підходять для обсмажування на грилі або у фритюрі. Не люблю, коли вони виходять сухими або жорсткими. розповім, як приготувати мариновані курячі крильця з овочами. опис приготування: Крильця можна подавати з пряним або гострим соусом. Вони відмінно поєднуються з овочами...