Рецепт Молочний суп з грибами
Молочний суп з грибами — екзотика російської домашньої кухні Думаю, багато з вас ніколи в житті нічого подібного не пробували. Рекомендую не побоятися експерименту і приготувати — вам сподобається!
опис приготування:
Молочний суп з грибами — дуже незвичайна штука. Навіть не знаю, з чим цей суп можна порівняти за смаком — один унікальний і не має аналогів. той випадок, коли краще один раз спробувати, ніж сто разів почути У нас в родині цей суп користується досить великою популярністю, готуємо його і на сніданок, і на обід. Так що — рекомендую приготувати, можливо вам теж сподобається.
Як приготувати молочний суп з грибами:
1. Вершкове масло розтоплюємо. Обсмажуємо на ньому дрібно порізану цибулю і натерту на крупній тертці моркву.
2. печериці помити, почистити і порізати на кілька частин. Все додаємо до обсмажуванні.
3. Коли гриби готові - додаємо борошно і залишаємо гаситися близько 1 хвилини.
4. Викладаємо все в каструлю, заливаємо молоком. Все перемішуємо і варимо. Після того, як суп закипів - вимикаємо плиту, а каструлю накриваємо кришкою. Ми залишаємо нудитися під кришкою на 5 хвилин.
5. Суп можна подавати з грінками. Смачного!
Подавати такий суп найкраще на обід, хоча знаю, що багато їм і снідають. Як на мене, для сніданку — важкувато. Не знаю, як ваш шлунок сприйме таке незвичайне поєднання молока та грибів, але мій сприймає чудово
хай щастить!
- печериці— 400 грам
- Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
- Цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука
- Вершкове масло— 100 грам
- молоко— 1 літр
Як приготувати молочний суп з грибами:
1. Вершкове масло розтоплюємо. Обсмажуємо на ньому дрібно порізану цибулю і натерту на крупній тертці моркву.
2. печериці помити, почистити і порізати на кілька частин. Все додаємо до обсмажуванні.
3. Коли гриби готові - додаємо борошно і залишаємо гаситися близько 1 хвилини.
4. Викладаємо все в каструлю, заливаємо молоком. Все перемішуємо і варимо. Після того, як суп закипів - вимикаємо плиту, а каструлю накриваємо кришкою. Ми залишаємо нудитися під кришкою на 5 хвилин.
5. Суп можна подавати з грінками. Смачного!
Подавати такий суп найкраще на обід, хоча знаю, що багато їм і снідають. Як на мене, для сніданку — важкувато. Не знаю, як ваш шлунок сприйме таке незвичайне поєднання молока та грибів, але мій сприймає чудово
хай щастить!
Подібні рецепти
Молочний солодкий суп
Молочний суп з гречкою дуже простий у приготуванні і не забере у вас багато сил і часу. Гречана крупа застосовується як в дорослому, так і в дитячому харчуванні. опис приготування: Молочний суп з гречкою можна подавати малюкам. Гречана крупа легко перетравлюється дитячим шлунком. Також вона ба...
Молочний суп з рибою
Сьогодні ми будемо готувати супер смачний і апетитний молочний суп з рибою в традиціях фінської кухні. Готується досить легко і швидко. На приготування зазвичай у мене йде не більше 40 хвилин. опис приготування: Молочний суп з рибою — це дуже смачний і оригінальний суп, який готується досить п...
Молочний суп з макаронами
Кожна мама повинна обов'язково взяти цей простий рецепт на замітку. Молочний суп з макаронами готується швидко і просто. опис приготування: Молочний суп з макаронами — відмінний сніданок як для дитини, так і для дорослої людини. У мене він викликає дитячі спогади — дуже часто мама варила мені ...
Молочний коктейль для сніданку
Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...
Молочний коктейль
Молочний коктейль — класичне літнє ласощі, яке подобається не тільки дітям, але і багатьом дорослим. Ділюся правильним рецептом приготування молочного коктейлю. опис приготування: Молочний коктейль прекрасний тим, що він ніколи не набридає — досить змінити один інгредієнт (наприклад, замість б...