Рецепт Мигдальні міні-чизкейки
Рецепт приготування міні-сендвічів з імбирного печива з кремом з вершкового сиру, мигдалевого екстракту, вершків і імбиру.
опис приготування:
Ці хрусткі міні-чизкейки готуються дуже швидко і просто.
- цукрового піску— 3 Ст. ложки
- солі— 1/4 чайних ложки
- несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок
- упаковка вершкового сиру кімнатної температури— 1 штука(240 г)
- мигдалевого екстракту— 3/4 чайних ложки
- імбиру— 2 Ст. ложки
2. У кухонному комбайні подрібнити імбирне печиво разом з цукром. Додати сіль і вершкове масло, перемішати.
3. Розділити отриману масу між відділеннями форми, притискаючи її до дна і боків.
4. Запікати в духовці, поки скоринки не підрум'яняться, близько 10-12 хвилин. Дати охолонути у формі при кімнатній температурі.
5. У середній мисці міксером збити вершковий сир до кремової консистенції, протягом 3 хвилин. Додати цукрову пудру і мигдальний екстракт, збити до однорідної маси.
6. В іншій мисці збити жирні вершки до кремової консистенції, близько 2-3 хвилин. Акуратно додати збиті вершки в сирну суміш, по 1/3 протягом часу.
7. Викласти крем в кожну корочку і поставити в холодильник на 1 годину або на ніч.
8. Перед подачею посипати міні-чизкейки нарізаним імбиром.
Подібні рецепти
Маринівка шашлику з курки
Рецепт приготування вишуканого італійського ласощі з натуральним мигдалем, яке ідеально підійде до чаю. опис приготування: Біскотті - це ні що інше, як солодкі й ароматні сухарики, які сушать зі спеціальних булок хліба, насичених горіхами, родзинками та іншими смаколиками. Не приховуємо, вам н...
Мигдальні цукерки
Рецепт приготування мигдально-карамельних цукерок з шоколадом. опис приготування: Це супершвидкий і легкий рецепт приготування цукерок. Рецепт легко зменшити або збільшити вдвічі, в залежності від різних випадків. палички масла— 4 штуки цукру— 2 склянки води— 4 Ст. ложки мигдалю— 2 склянки ...
Мигдальні круасани
Рецепт приготування мигдальних круасанів. опис приготування: готувати круасани у вигляді півмісяця одне задоволення! За цим рецептом у вас вийде дюжина маленьких булочок. Начинка круасанів може бути приготовлена заздалегідь за 5 днів і зберігатися в холодильнику. лист замороженого листково...
Мигдальні плитки
Це смачні маленькі печива. Дуже хрусткі і легкі за рахунок використання мигдальних пластівців. кількість порцій: 60 пластівці мигдалю— 200 грам цукрова пудра— 150 грам вершкове масло— 40 грам яєчний білок— 110 грам мука— 30 грам молоко— 5 Ст. ложок розтопити 40 г вершкового масла в мікрох...
Мигдальні трубочки
Мигдальні трубочки - це десерт-випічка, від якої навряд чи хтось зможе відмовитися. раджу приготувати, не пошкодуєте! звичайно, доведеться потрудитися, але це того однозначно варто. кількість порцій: 12 вершкового масла— 50 грам(Для тіста) яйця— 3 штуки(Для тіста) цукру— 0,5 склянки(Для тіста) ...