Рецепт Міні-чизкейки з полуницею

Рецепт Міні-чизкейки з полуницею
Кількість порцій: 10 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування міні-чізкейк з вершковою начинкою та ягодами полуниці.

опис приготування:

Міні-чизкейки стануть відмінним десертом на святковій вечірці.

  • цукрового піску— 3 Ст. ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • несолоного вершкового масла— 6 Ст. ложок
  • упаковка вершкового сиру кімнатної температури— 1 штука(240 г) начинка)
  • ванільного екстракту— 1/2 чайних ложки(начинка)
  • полуничного варення— 6 Ст. ложок(начинка)
  • ягід полуниці— 6-8 штук(начинка)
Міні-чизкейки з полуницею - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 190 градусів. Вистелити форму для мафінів паперовими вкладишами. У кухонному комбайні перемішати разом крекери і цукровий пісок.

Міні-чизкейки з полуницею - фото крок 2 2. Додати сіль і вершкове масло, перемішати, поки суміш не буде нагадувати мокрий пісок.

Міні-чизкейки з полуницею - фото крок 3 3. Розділити суміш між паперовими вкладишами в формі, щільно притискаючи її до дна і країв. Запікати в духовці, поки скоринки не підрум'яняться і не стануть ароматними, близько 10-12 хвилин. Дати охолонути у формі при кімнатній температурі.

Міні-чизкейки з полуницею - фото крок 4 4. У середній мисці міксером збити вершковий сир протягом 3 хвилин. Додати цукрову пудру, полуничне варення, ванільний екстракт і збити до однорідної маси.

Міні-чизкейки з полуницею - фото крок 5 5. В іншій мисці збити вершки до кремової консистенції, близько 2-3 хвилин.

Міні-чизкейки з полуницею - фото крок 6 6. Акуратно додати збиті вершки в сирну суміш, по 1/3 протягом часу. Потім акуратно перемішати з крупно нарізаною полуницею.

Міні-чизкейки з полуницею - фото крок 7 7. Викласти суміш поверх охолоджених кірочок в формі і поставити в холодильник на 1 годину або всю ніч.

Міні-чизкейки з полуницею - фото крок 8 8. Перед подачею прикрасьте міні-чизкейки половинками ягід полуницями.

Подібні рецепти

Меренга з полуницею

Смажений желтохвостік

Рецепт приготування легкого полуничного десерту з вершками. опис приготування: Білки охолоджуються до 5-6 градусів, а потім збиваються в піну з додаванням цукру в кілька прийомів. З останнім додаванням заважайте обережно, щоб цукор не розчинився повністю. Маса викладається на деко, застелений ...

Міні-пудинги

Міні-пудинги

Рецепт приготування невеликих пудингів на десерт. опис приготування: 1. Розтерти печення качалкою, розплавити разом масло, шоколад і золотий сироп. 2. Потім додати печиво, родзинки і дрібно порізані ягоди. 3. Все розмішати і зліпити невеликі кульки. 4. Покласти в холодильник на пів-години, час...

Міні Сендвічі

Міні Сендвічі

Приготування мініатюрних сендвічів. Покроковий рецепт з фотографіями. кількість порцій: 6 фарш із яловичини— 450 грам часник— 1 зубчик сіль— 1/2 чайних ложки чорний перець— 1 штука оливкова олія— 2 Ст. ложки цибулина— 1/2 штуки соус Маринара— 1 штука булочки— 12 штук сир— 1 штука Змішайте ...

Міні-баклажани

Міні-баклажани

Рецепт приготування маленьких баклажан, розміром з невелике яблуко. кількість порцій: 2 Фіолетові маленькі баклажани— 6 штук cемя кунжуту— 2 Ст. ложки(білі) арахіс— 2 Ст. ложки тертий кокос— 2 Ст. ложки цибулина— 1 штука(тонко нарізати) імбир— 1 штука(2.5 см) часник— 2 зубчики порошок куркуми— ...

Мексиканська міні-піца

Мексиканська міні-піца

Рецепт приготування мексиканської міні-піци з сиром Чеддер, яловичим фаршем, салатом, сальсою, сметаною, кінзою і піко-де-Гальо. опис приготування: Піко де Гальо - це свіжий мексиканський соус з подрібненого помідорів, цибуля і перець чилі. Міні-піци готуються всього за 15 хвилин і стануть від...