Рецепт Минтай в фользі в духовці

Рецепт Минтай в фользі в духовці
Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв.
Якщо ви віддаєте перевагу їсти соковиту рибу, то цей простий рецепт минтая в фользі в духовці повинен вам сподобатися. звичайно, золотистої скоринки на рибі не буде, зате смак вийде неймовірно ніжний.

опис приготування:

минтай — це бюджетна і найдоступніша сучасним господиням риба, тому її гущавину інших можна побачити на наших столах. Однак смак у цієї риби досить непоганий і з неї можна приготувати дуже багато різних страв, наприклад, зробити минтая в фользі в духовці в домашніх умовах. Такий варіант дуже простий, але при цьому сама риба виходить дуже соковита і неймовірно смачна, а якщо придумати до неї цікавий гарнір, то ваш вечерю вийде дивовижним. Насправді для тих, хто любить рибу і все, що з неї можна зробити, цей простий рецепт минтая в фользі в духовці справжня знахідка, адже таким же чином можна приготувати абсолютно будь-яку рибу.

1) Отже, для початку рибу слід розморозити і очистити її від луски, видалити плавники і відрубати хвіст. Після цього промиваємо минтая під холодною проточною водою і викладаємо його в друшляк, щоб з риби стекли залишки рідини.

2) Потім перекладаємо минтая в миску і натираємо його з усіх боків сіллю, чорним перцем і приправою для риби. Посипаємо рибу сушеним розмарином і поливаємо оливковою олією і лимонним соком, кілька разів перевертаємо рибу, щоб маринад рівномірно покрив її з усіх боків.

3) Далі ми розстеляємо на столі фольгу і викладаємо на неї минтая, загортаємо краї фольги так, щоб у нас вийшов герметичний конвертик. Ви можете запікати в одному конверті відразу дві рибини або покласти їх в різні конверти, це на кінцевий смак страви ніяк не впливає.

4) Перекладаємо конверт з фольги на деко і відправляємо його в розігріту до 150 градусів духовку, вже через 15-20 хвилин риба буде повністю готова.

Ну що ж, тепер залишається тільки зробити гарнір і подати з ним рибу, прикрасивши її свіжою зеленню і скибочками лимона. Приємного всім апетиту!


  • Минтай замороженный— 2 штуки
  • лимон— 0,5 штуки
  • Масло оливкове— 1,5 Ст. ложки
  • Приправа для риби— 0,5 чайних ложки
  • розмарин сушений— 5 грам
  • Перець чорний мелений— 1 щіпка
  • зелень свіжа— За смаком(для прикраси)
  • сіль— За смаком
минтай — це бюджетна і найдоступніша сучасним господиням риба, тому її гущавину інших можна побачити на наших столах. Однак смак у цієї риби досить непоганий і з неї можна приготувати дуже багато різних страв, наприклад, зробити минтая в фользі в духовці в домашніх умовах. Такий варіант дуже простий, але при цьому сама риба виходить дуже соковита і неймовірно смачна, а якщо придумати до неї цікавий гарнір, то ваш вечерю вийде дивовижним. Насправді для тих, хто любить рибу і все, що з неї можна зробити, цей простий рецепт минтая в фользі в духовці справжня знахідка, адже таким же чином можна приготувати абсолютно будь-яку рибу.

1) Отже, для початку рибу слід розморозити і очистити її від луски, видалити плавники і відрубати хвіст. Після цього промиваємо минтая під холодною проточною водою і викладаємо його в друшляк, щоб з риби стекли залишки рідини.

2) Потім перекладаємо минтая в миску і натираємо його з усіх боків сіллю, чорним перцем і приправою для риби. Посипаємо рибу сушеним розмарином і поливаємо оливковою олією і лимонним соком, кілька разів перевертаємо рибу, щоб маринад рівномірно покрив її з усіх боків.

3) Далі ми розстеляємо на столі фольгу і викладаємо на неї минтая, загортаємо краї фольги так, щоб у нас вийшов герметичний конвертик. Ви можете запікати в одному конверті відразу дві рибини або покласти їх в різні конверти, це на кінцевий смак страви ніяк не впливає.

4) Перекладаємо конверт з фольги на деко і відправляємо його в розігріту до 150 градусів духовку, вже через 15-20 хвилин риба буде повністю готова.

Ну що ж, тепер залишається тільки зробити гарнір і подати з ним рибу, прикрасивши її свіжою зеленню і скибочками лимона. Приємного всім апетиту!


Подібні рецепти

Минтай в духовці

Минтай в духовці у фользі

Запечена в духовці минтай виходить дуже ніжним і смачним. Минтай - відмінне дієтичне блюдо і спосіб урізноманітнити харчування тих, хто сидить на дієті або постить. опис приготування: Запечена минтай відмінно підходить для сімейної вечері. Минтай - дуже корисна риба, доступна кожному. Минтай ...

Минтай смажений

Минтай смажений

Цей покроковий рецепт з фото розповість вам, як зі звичайної риби минтай приготувати неймовірно смачне гаряче блюдо, майже делікатес Готуємо смажений минтай! опис приготування: Простий рецепт приготування минтая смаженого я знайшла в інтернеті. З плином часу це нехитре, але від того не менш см...

Минтай под маринадом

Минтай под маринадом

Минтай под маринадом — это насыщенное вкусом, пряным ароматом и обладающее красивым внешним видом блюдо. В этой рыбе мало костей, она богата полезными микроэлементами и стоит совсем недорого. опис приготування: Рыба минтай – очень хорошая рыба. Она обладаем мягким вкусом, что дает возможность ...

Минтай з морквою

Минтай з морквою

Рецептів минтая з морквою безліч. Але я хочу запропонувати свій спосіб. По перше, я не обсмажую рибу, а по-друге, не використовую кетчуп, тільки свіжі помідори. Мій варіант більш дієтичний. опис приготування: Осчістіте і подрібніть цибулю, морква і помідори. Спочатку обсмажити цибулю і моркву,...

Минтай тушкований

Минтай тушкований

Минтай тушкований з даного пошаговому рецептом готується швидко і легко. Для приготування страви ми використовуємо мінімум продуктів, проте смак страви все одно виходить багатим і цікавим. опис приготування: минтай — риба із сімейства тріскових. Вона містить велику кількість корисних речовин, ...