Рецепт Молочко лосося в клярі

Рецепт Молочко лосося в клярі
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Молочко лососевих риб - неймовірно корисний продукт, в складі якого містяться вітаміни групи В і найважливіший Омега-3. Протипоказань до вживання цього продукту немає (навіть для вагітних).

опис приготування:

виявляється, зі звичайних молочка риби можна приготувати дивно смачну закуску. Молочко повинні бути свіжі або с / м. Смажити їх потрібно в охолодженому вигляді. Я це роблю в клярі, виходить відмінне блюдо! У молочках лососевих риб міститься багато вітамінів, включаючи Омега-3. Для профілактики серцево-судинних захворювань, для шкіри і імунітету це незамінний продукт з високою харчовою цінністю. Дітям таке блюдо можна не раніше трьох років.

  • молочко лососевих— 500  грам
  • яйце— 1  штук
  • борошно— 3  Ст. ложки
  • вода— 4 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 50  грам
Молочко лосося в клярі - фото крок 1 1. Дуже люблю готувати всяку смакоту з простих продуктів. Вартість таких молочка не перевищує 200р, і на 500 г виходить дві сковороди корисного продукту. Отже, ретельно миємо молочко і даємо стекти воді.

Молочко лосося в клярі - фото крок 2 2. Тепер робимо кляр: збиваємо яйце з борошном, додаємо трохи води і сіль за смаком. Збиваємо до стану тесту на оладки. Кляр повинен бути однорідним і густим.

Молочко лосося в клярі - фото крок 3 3. Обвалюють молочко в клярі і відправляємо їх на сковороду з розпеченим рослинним маслом.

Молочко лосося в клярі - фото крок 4 4. Смажити потрібно на середньому вогні і стежити, щоб молочко не пригоріли.

Молочко лосося в клярі - фото крок 5 5. Обсмажуємо з обох боків до рум'яного кольору. Я ще прикриваю кришкою, щоб трохи пропарились.

Молочко лосося в клярі - фото крок 6 6. Викладаємо на блюдо, а паралельно обсмажуємо цибулину. Викладаємо цибулю на молочко і подаємо до столу.

Молочко лосося в клярі - фото крок 7 7. У холодному вигляді ця страва не менше смачне!

Подібні рецепти

Молочко в клярі

Котлети з начинкою з яйця

Рецепт приготування молочка в клярі. опис приготування: Молочко можна подавати як гарячими з гарніром, так і холодними. приготування: Розморозити молочко і промити під холодною проточною водою. Обсушити молочко на паперових рушниках. змішати яйця, борошно і сіль за смаком в мисці до одноріднос...

Молочко тушковані

Молочко тушковані

Швидке і просте блюдо з незвичайного рибного продукту зацікавить кожного гурмана. Потрібно всього лише купити лососеві молочко і гарненько їх загасити. виходить ніжне, смачне і корисне ласощі. опис приготування: Для того щоб приготувати тушковані молочко, для початку обсмажте їх на рослинному ...

Маринад для лосося в духовці

Маринад для лосося в духовці

Правильно замаринована риба — це запорука успішного страви. Навіть саму неякісну рибу можна врятувати завдяки грамотному маринування. ось, як приготувати маринад для лосося в духовці. опис приготування: пам'ятаю, колись давно я маринована лосося без знання справи. І з хорошою риби в результаті...

Лук в клярі

Лук в клярі

Чудова легка і хрустка закуска, яка останнім часом набирає популярність. Спробуйте і ви, до того ж приготування займе всього 20 хвилин, а результат перевершить ваші очікування. опис приготування: Цей простий рецепт лука в клярі, не дивлячись на свою простоту, має безліч маленьких позитивних мо...

Лук і селеру в клярі з сирним соусом

Лук і селеру в клярі з сирним соусом

Рецепт приготування овочевої закуски. кількість порцій: 2 кореня селери— 0,25 штуки середні цибулини— 2 штуки муки для кляра— 150 грам борошна для обсмажування— 2 Ст. ложки яєчний жовток— 1 штука води— 200 мілілітрів пармезан— 50 грам вершків— 150 мілілітрів рослинна олія— 1 штука(для обсмажува...