Рецепт Молочко лосося в клярі
Молочко лососевих риб - неймовірно корисний продукт, в складі якого містяться вітаміни групи В і найважливіший Омега-3. Протипоказань до вживання цього продукту немає (навіть для вагітних).
опис приготування:
виявляється, зі звичайних молочка риби можна приготувати дивно смачну закуску. Молочко повинні бути свіжі або с / м. Смажити їх потрібно в охолодженому вигляді. Я це роблю в клярі, виходить відмінне блюдо! У молочках лососевих риб міститься багато вітамінів, включаючи Омега-3. Для профілактики серцево-судинних захворювань, для шкіри і імунітету це незамінний продукт з високою харчовою цінністю. Дітям таке блюдо можна не раніше трьох років.
- молочко лососевих— 500 грам
- яйце— 1 штук
- борошно— 3 Ст. ложки
- вода— 4 Ст. ложки
- Рослинна олія— 50 грам
2. Тепер робимо кляр: збиваємо яйце з борошном, додаємо трохи води і сіль за смаком. Збиваємо до стану тесту на оладки. Кляр повинен бути однорідним і густим.
3. Обвалюють молочко в клярі і відправляємо їх на сковороду з розпеченим рослинним маслом.
4. Смажити потрібно на середньому вогні і стежити, щоб молочко не пригоріли.
5. Обсмажуємо з обох боків до рум'яного кольору. Я ще прикриваю кришкою, щоб трохи пропарились.
6. Викладаємо на блюдо, а паралельно обсмажуємо цибулину. Викладаємо цибулю на молочко і подаємо до столу.
7. У холодному вигляді ця страва не менше смачне!
Подібні рецепти
Котлети з начинкою з яйця
Рецепт приготування молочка в клярі. опис приготування: Молочко можна подавати як гарячими з гарніром, так і холодними. приготування: Розморозити молочко і промити під холодною проточною водою. Обсушити молочко на паперових рушниках. змішати яйця, борошно і сіль за смаком в мисці до одноріднос...
Молочко тушковані
Швидке і просте блюдо з незвичайного рибного продукту зацікавить кожного гурмана. Потрібно всього лише купити лососеві молочко і гарненько їх загасити. виходить ніжне, смачне і корисне ласощі. опис приготування: Для того щоб приготувати тушковані молочко, для початку обсмажте їх на рослинному ...
Маринад для лосося в духовці
Правильно замаринована риба — це запорука успішного страви. Навіть саму неякісну рибу можна врятувати завдяки грамотному маринування. ось, як приготувати маринад для лосося в духовці. опис приготування: пам'ятаю, колись давно я маринована лосося без знання справи. І з хорошою риби в результаті...
Лук в клярі
Чудова легка і хрустка закуска, яка останнім часом набирає популярність. Спробуйте і ви, до того ж приготування займе всього 20 хвилин, а результат перевершить ваші очікування. опис приготування: Цей простий рецепт лука в клярі, не дивлячись на свою простоту, має безліч маленьких позитивних мо...
Лук і селеру в клярі з сирним соусом
Рецепт приготування овочевої закуски. кількість порцій: 2 кореня селери— 0,25 штуки середні цибулини— 2 штуки муки для кляра— 150 грам борошна для обсмажування— 2 Ст. ложки яєчний жовток— 1 штука води— 200 мілілітрів пармезан— 50 грам вершків— 150 мілілітрів рослинна олія— 1 штука(для обсмажува...