Рецепт Мафіни з персиками і вершкової глазур'ю
За рецептом у вас вийде 24-28 маффинов. Вони дуже легкі й повітряні. При бажанні можете додати в них подрібнені волоські горіхи. крохмаль, використовуваний при приготуванні глазурі, робить її густий
кількість порцій: 8-10
- мука— 3 склянки
- розпушувач— 1,5 чайних ложки
- сода— 1,5 чайних ложки
- сіль— 1 Чайна ложка
- мускатний горіх тертий— 1 щіпка
- вершкове масло несолоне— 0,75 склянки(кімнатної температури)
- цукровий пісок— 0,75 склянки
- коричневий цукор— 0,75 склянки
- яйця— 2 штуки(великі)
- ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
- бавовна, крем, йогурт— 1,5 склянки
- персики великі— 3 штуки
- коричневий цукор— 1,25 склянки(глазур)
- кукурудзяний крохмаль— 0,25 склянки(глазур)
- цукрова пудра— 0,5 склянки(глазур)
- вершковий сир— 240 грам(глазур)
- вершкове масло несолоне— 0,5 склянки(глазур)
- ванільний екстракт— 1 Чайна ложка(глазур)
2. Просіяти разом борошно, розпушувач, соду, сіль і мускатний горіх в миску, відкласти в сторону. Збити вершкове масло і цукор разом міксером в окремій мисці. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання, а потім ванільний екстракт. Додати сколотини, сметану або йогурт і акуратно перемішати. Вилити суміш в сухі інгредієнти і додати шматочки персиків. перемішати. Рівномірно розділити тісто серед відділень підготовленої форми.
3. Випікати протягом 18-22 хвилин. Дати мафінів охолонути 5 хвилин в формі, потім, потім витягти їх на решітку до повного охолодження.
4. приготувати глазур. У невеликій мисці збити коричневий цукор, крохмаль і цукрову пудру. У великій мисці збити вершковий сир і масло. Додати цукрову суміш і збити до однорідності. Поставити миску з глазур'ю в холодильник, поки вона не загусне, приблизно на 30 хвилин. Потім змастити глазур'ю остиглі мафіни.
Подібні рецепти
Шашлик по-таджицькому
Рецепт приготування мафінів з посипанням з коричневого цукру, муки і кориці з ванільною глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2,-2,5 дюжини маффинов. цукру— 1 Ст. ложка розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки сколотин— 3/4 склянки яйце— 1 ш...
Лосось с персиками
Эксперименты с сочетанием несочетаемых ингредиентов иногда оборачиваются полным фиаско, а иногда получаются необычные и изысканные вкусы. Лосось с персиками — это как раз пример удачного эксперимента. опис приготування: Когда решили приготовить что-нибудь необычное на романтический ужин то это...
Мафіни з вівсянки і бананів з шоколадом
Ці мафіни роблять без додавання борошна і цукру. Такі зробити дуже просто: закиньте всі інгредієнти в блендер і перемішайте. записуйте, як приготувати маффіни з вівсянки і бананів з шоколадом. опис приготування: Маффіни смачні та поживні, якщо вам не вистачає солодощі, додайте до них більше ме...
Мафіни з гарбуза
Мафіни і панкейкі зараз на піку популярності. Ця випічка зустрічається майже у всіх кондитерських. Але ми знаємо, що домашні вироби будуть смачніше! Адже вони завжди свіжі і з зрозумілих продуктів. опис приготування: подивіться, як приготувати маффіни з гарбуза. У цьому рецепті вони медові сол...
Мафіни з курагою
Сьогодні приготуємо маффіни з курагою, да не просто з курагою, а ще і з марципаном. Якщо вам не вдасться роздобути марципан в магазині, не турбуйтеся, ми будемо готувати його самі. опис приготування: У цих маффінів смак кураги дуже вдало поєднується з мигдальною ноткою марципану. Зараз в магаз...