Рецепт Мафіни з персиками і вершкової глазур'ю

Рецепт Мафіни з персиками і вершкової глазур'ю
Час приготування: 1 г. 0 хв.
За рецептом у вас вийде 24-28 маффинов. Вони дуже легкі й повітряні. При бажанні можете додати в них подрібнені волоські горіхи. крохмаль, використовуваний при приготуванні глазурі, робить її густий

кількість порцій: 8-10
  • мука— 3 склянки
  • розпушувач— 1,5 чайних ложки
  • сода— 1,5 чайних ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • мускатний горіх тертий— 1 щіпка
  • вершкове масло несолоне— 0,75 склянки(кімнатної температури)
  • цукровий пісок— 0,75 склянки
  • коричневий цукор— 0,75 склянки
  • яйця— 2 штуки(великі)
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
  • бавовна, крем, йогурт— 1,5 склянки
  • персики великі— 3 штуки
  • коричневий цукор— 1,25 склянки(глазур)
  • кукурудзяний крохмаль— 0,25 склянки(глазур)
  • цукрова пудра— 0,5 склянки(глазур)
  • вершковий сир— 240 грам(глазур)
  • вершкове масло несолоне— 0,5 склянки(глазур)
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка(глазур)
Мафіни з персиками і вершкової глазур'ю - фото крок 1 1. Персики очистити від шкірки, серцевини і нарізати на маленькі шматочки. Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити форму для мафінів з 28 відділеннями маслом і вистелити паперовими вкладишами або вкладишами з фольги.

Мафіни з персиками і вершкової глазур'ю - фото крок 2 2. Просіяти разом борошно, розпушувач, соду, сіль і мускатний горіх в миску, відкласти в сторону. Збити вершкове масло і цукор разом міксером в окремій мисці. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання, а потім ванільний екстракт. Додати сколотини, сметану або йогурт і акуратно перемішати. Вилити суміш в сухі інгредієнти і додати шматочки персиків. перемішати. Рівномірно розділити тісто серед відділень підготовленої форми.

Мафіни з персиками і вершкової глазур'ю - фото крок 3 3. Випікати протягом 18-22 хвилин. Дати мафінів охолонути 5 хвилин в формі, потім, потім витягти їх на решітку до повного охолодження.

Мафіни з персиками і вершкової глазур'ю - фото крок 4 4. приготувати глазур. У невеликій мисці збити коричневий цукор, крохмаль і цукрову пудру. У великій мисці збити вершковий сир і масло. Додати цукрову суміш і збити до однорідності. Поставити миску з глазур'ю в холодильник, поки вона не загусне, приблизно на 30 хвилин. Потім змастити глазур'ю остиглі мафіни.

Подібні рецепти

Мафіни з посипкою і ванільною глазур'ю

Шашлик по-таджицькому

Рецепт приготування мафінів з посипанням з коричневого цукру, муки і кориці з ванільною глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2,-2,5 дюжини маффинов. цукру— 1 Ст. ложка розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки сколотин— 3/4 склянки яйце— 1 ш...

Лосось с персиками

Лосось с персиками

Эксперименты с сочетанием несочетаемых ингредиентов иногда оборачиваются полным фиаско, а иногда получаются необычные и изысканные вкусы. Лосось с персиками — это как раз пример удачного эксперимента. опис приготування: Когда решили приготовить что-нибудь необычное на романтический ужин то это...

Мафіни з вівсянки і бананів з шоколадом

Мафіни з вівсянки і бананів з шоколадом

Ці мафіни роблять без додавання борошна і цукру. Такі зробити дуже просто: закиньте всі інгредієнти в блендер і перемішайте. записуйте, як приготувати маффіни з вівсянки і бананів з шоколадом. опис приготування: Маффіни смачні та поживні, якщо вам не вистачає солодощі, додайте до них більше ме...

Мафіни з гарбуза

Мафіни з гарбуза

Мафіни і панкейкі зараз на піку популярності. Ця випічка зустрічається майже у всіх кондитерських. Але ми знаємо, що домашні вироби будуть смачніше! Адже вони завжди свіжі і з зрозумілих продуктів. опис приготування: подивіться, як приготувати маффіни з гарбуза. У цьому рецепті вони медові сол...

Мафіни з курагою

Мафіни з курагою

Сьогодні приготуємо маффіни з курагою, да не просто з курагою, а ще і з марципаном. Якщо вам не вдасться роздобути марципан в магазині, не турбуйтеся, ми будемо готувати його самі. опис приготування: У цих маффінів смак кураги дуже вдало поєднується з мигдальною ноткою марципану. Зараз в магаз...