Рецепт Морепродукти в вершковому соусі

Рецепт Морепродукти в вершковому соусі
Кількість порцій: 2 Час приготування: 15 хв.
можливо, ви не знали, але вершковим соус чудово поєднується з різними морепродуктами. Наприклад - з рибою, кальмарами, тушкованими мідіями, або креветками. Виходить неймовірно смачно і апетитно!

опис приготування:

Спеціально для Вас — безсумнівно простий рецепт приготування морепродуктів в вершковому соусі. При бажанні ви можете спокійно додати більше вершків, ніж зазначено в рецепті. В цьому випадку необхідно додатково вмішати столову ложку борошна, щоб соус вийшов однорідним. Готову страву ви можете подавати із запеченими цукіні або кабачками, які також відмінно поєднуються з вершковим соусом. Вдалого дня і гарного вечора!

  • морепродукти— 300 грам(у мене кальмар, мідії)
  • вершки— 150 мілілітрів
  • борошно— 1 Чайна ложка
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Прованські трави— За смаком
  • Вершкове масло— 20 грам
Морепродукти в вершковому соусі - фото крок 1 1. Підготуйте продукти, мідії і кальмара розморожувати не потрібно. Поріжте кальмар тонкими смужками. заморожений, він відмінно нарізається.

Морепродукти в вершковому соусі - фото крок 2 2. Розтопіть на сковороді шматочок вершкового масла. Обсмажте мідії і кальмара до випаровування вологи.

Морепродукти в вершковому соусі - фото крок 3 3. всипте борошно, влийте вершки, додайте спеції, сіль. Доведіть морепродукти до кипіння, варіть кілька хвилин до загустіння соусу.

Морепродукти в вершковому соусі - фото крок 4 4. Морепродукти в вершковому соусі готові. Подавайте блюдо гарячим, інакше соус загусне після охолодження. Смачного!

Подібні рецепти

Морепродукти в томатному соусі

Салат з копченою куркою і картоплею

Не можу уявити кращого обіду для себе, ніж морепродукти з пастою або соусом. Страв з такими інгредієнтами багато, особливо в середземноморській кухні. Давайте розглянемо один з рецептів. опис приготування: Отже, на сцену знову виходить італійська кухня. проста, але в той же час вишукана. Пропо...

Морепродукти під соусом

Морепродукти під соусом

морепродукти — це незабутньо смачний делікатес! Найкраще морепродукти поєднуються з вершковим соусом. Як гарнір підійдуть макарони або локшина. Обов'язково приготуйте це блюдо будинку! опис приготування: тим, хто любить вживати в їжу різні дари моря, напевно сподобаються морепродукти під соусо...

Морепродукти з квашеною капустою

Морепродукти з квашеною капустою

Французький рецепт квашеної капусти з морепродуктами і картоплею. Рибу можна використовувати на свій розсуд. кількість порцій: 8 цибулина— 1 штука картопля— 300 грам масло або жир— 2 Ст. ложки квашена капуста— 1 кілограм сухе біле вино— 2 склянки креветки— 150 грам риба— 400 грам оливкова олія...

Лосось у вершковому соусі

Лосось у вершковому соусі

Лосось у вершковому соусі — це класичний спосіб приготування лосося. Якщо не знаєте, як приготувати лосося — рекомендую скористатися цим нехитрим рецептом. опис приготування: Лосось у вершковому соусі — це вишукане, але в той же час дуже просте в приготуванні і швидке рибна страва. лосось, при...

Маффіни на вершковому сирі

Маффіни на вершковому сирі

Якщо у вас до сих пір немає маленьких формочок для випічки, щоб в них робити капкейкі і мафіни, то пора їх купити. Адже вони допомагають зробити безліч рецептів. Пора спробувати новий. Вчіться! опис приготування: цікаво те, що від такої випічки ви очікуєте чистий солодкий смак, але тут до ньог...