Рецепт Морквяний пудинг на пару

Рецепт Морквяний пудинг на пару
Кількість порцій: 8 Час приготування: 3 г. 30 хв.
Рецепт приготування пудингу з моркви, картоплі, родзинок, волоських горіхів і спецій.

опис приготування:

Морквяний пудинг стане улюбленим ласощами для ваших дітей.

приготування:

Нашаткувати моркву і картоплю. Подрібнити волоські горіхи. просіяти борошно, корицю, мускатний горіх, ямайський перець, гвоздику і сіль разом у велику миску. Додати коричневий цукор, панірувальні сухарі, морква, родзинки, волоські горіхи і сало. Добре перемішати всі інгредієнти. Перемішати з патокою і злегка збитими яйцями. Викласти отриману масу в одну велику форму або розділити на декілька маленьких формочок. Поставити форму в пароварку і готувати 3 годину (або 1,5 години для 8 маленьких формочок). Слідкуйте, щоб вода в підставі пароварки НЕ википала. Остудити готовий пудинг у формі протягом 10 хвилин. Потім витягти з форми і подавати. Пудинг також можна загорнути і заморозити.


  • борошна— 1 Склянка
  • кориці— 1 Чайна ложка
  • мускатного горіха— 1 Чайна ложка
  • ямайского перца— 1 Чайна ложка
  • соди— 1 Чайна ложка
  • меленої гвоздики— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • панірувальних сухарів— 1 Склянка
  • коричневого сахара— 1 Склянка
  • морква— 1 Склянка
  • картоплі— 1 Склянка
  • родзинок— 1 Склянка
  • волоських горіхів— 1 Склянка
  • внутреннего сала— 1 Склянка
  • чорної патоки— 1 Ст. ложка
  • яйця— 2 штуки
Морквяний пудинг стане улюбленим ласощами для ваших дітей.

приготування:

Нашаткувати моркву і картоплю. Подрібнити волоські горіхи. просіяти борошно, корицю, мускатний горіх, ямайський перець, гвоздику і сіль разом у велику миску. Додати коричневий цукор, панірувальні сухарі, морква, родзинки, волоські горіхи і сало. Добре перемішати всі інгредієнти. Перемішати з патокою і злегка збитими яйцями. Викласти отриману масу в одну велику форму або розділити на декілька маленьких формочок. Поставити форму в пароварку і готувати 3 годину (або 1,5 години для 8 маленьких формочок). Слідкуйте, щоб вода в підставі пароварки НЕ википала. Остудити готовий пудинг у формі протягом 10 хвилин. Потім витягти з форми і подавати. Пудинг також можна загорнути і заморозити.


Подібні рецепти

Морквяний макуха

Palova

Після приготування морквяного соку або овочевого коктейлю у вас залишився морквяний макуха? Ні в якому разі не варто викидати такий цінний продукт, ділимося рецептом, як приготувати морквяний макуха. опис приготування: Досвідчена господиня знає, що викидати якісь продукти - це злочин, всьому м...

Морквяний сквош

Морквяний сквош

Рецепт приготування овочевого супу з моркви з цибулею і часником. кількість порцій: 8 оливкова олія— 3 Ст. ложки часник— 5 зубчиків цибулина— 1 штука морква— 3 штуки жовтий сквош— 4 штуки(гарбуз) сіль— 1 щіпка(за смаком) порошок каррі— 1 Ст. ложка сухе біле вино— 1/2 склянки курячий бульйон— 1,...

Морквяний манговий льстец

Морквяний манговий льстец

Рецепт приготування фруктового коктейлю смузі з моркви і манго. Напій багатий на вітаміни B6, C і E. опис приготування: Змішати інгредієнти в блендері. Фруктово-овочева маса повинна стати однорідною. Відразу ж наливаємо у високу склянку і подаємо до столу. В одній порції морквяно-мангового сму...

Морквяний пиріг Ааргау

Морквяний пиріг Ааргау

Рецепт приготування морквяного пирога Ааргау. Спробуйте це смачний і корисний пиріг, іон стане традиційним у вашій родині. опис приготування: Підготувати форму для кексу, натерши всередині рослинним маслом, а потім злегка присипавши борошном. Розігріти духовку до 360 градусов по Фаренгейту (18...

Морквяний пиріг без борошна

Морквяний пиріг без борошна

Рецепт яскравого і смачного пирога, який готується без борошна опис приготування: Нагріваємо духовку до 160 ° C. Чистим морковь, нарізаємо її на кружечки і подрібнюємо в блендері до стану каші. Яйця поділяємо на жовтки і білки. Жовтки збиваємо з кленовим сиропом і корицею до стану густої піни....