Рецепт Міні-торт «Estyerkhazi»

Рецепт Міні-торт «Estyerkhazi»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Торт «Естерхазі» прийшов до нас з колишньої Австро-Угорщини. Сьогодні він дуже поширений в Німеччині. розповідаю рецепт, торт "; Естерхазі" за яким вийде просто чарівним!

опис приготування:

Почнемо з приготування крему. У невеликій кількості молока (50 мл) розмішати борошно і крохмаль. Молоко, що залишилося закип'ятити, додамо цукор і ром. Потім вливаємо туди суміш з борошном і крохмалем і варимо до загустіння, постійно помішуючи.

Остужаем отриману масу і додаємо в неї розм'якшене масло. Збиваємо все до повітряної маси. крем готовий.

Беремо горіхи і печиво і перемелює в кавомолці в муку. Додаємо корицю і 20 г. борошна.

Тепер займемося коржами. Розігріваємо духовку нагріти на 180 градусів. На пергаментному папері малюємо 4 кола. Найпростіше - обвести блюдце. Потім перевертаємо папір, укладаємо її на деко, змащуємо маслом і посипаємо тонким шаром борошна.

Відокремлюємо яєчні білки від жовтків і збиваємо білки до густої піни. Потім починаємо поступово всипати в них цукор. Акуратно змішуємо збиті білки з сухою сумішшю з печива і горіхів і викладаємо тісто на круги.

Коржі спечуть швидко, для 10 хвилин. Їх треба обережно зняти з паперу і остудити. Потім все коржі за виключення верхнього треба промазати кремом і на ніч в холодильник.

Коли торт «настоїться» прикрашаємо його цукровою глазур'ю і посипаємо подрібненим печивом або горіхами. Справжній Естерхазі має зверху тонкий візерунок з шоколадної глазурі. Для цього намалюйте на торті глазур'ю середні верстви, а потім акуратно проведіть ножем по глазурі до центру. утворюється павутинка. Ваше чудо готове!

сподіваюся, що вам сподобався мій рецепт і торт Естерхазі!


  • белки яиц— 3 штуки
  • грецькі горіхи— 80 грам
  • обкладинка— — Щепоток
  • печиво (можно Мария)  — 20 грам
  • мука— 20 грам
  • цукор— 80 грам
  • молоко— 130 мілілітрів
  • вершкове масло— 50 грам
  • мука— 1 Чайна ложка(для крему)
  • кукурудзяний крохмаль— 2 Ст. ложки
  • цукор— 60 грам(для крему)
Почнемо з приготування крему. У невеликій кількості молока (50 мл) розмішати борошно і крохмаль. Молоко, що залишилося закип'ятити, додамо цукор і ром. Потім вливаємо туди суміш з борошном і крохмалем і варимо до загустіння, постійно помішуючи.

Остужаем отриману масу і додаємо в неї розм'якшене масло. Збиваємо все до повітряної маси. крем готовий.

Беремо горіхи і печиво і перемелює в кавомолці в муку. Додаємо корицю і 20 г. борошна.

Тепер займемося коржами. Розігріваємо духовку нагріти на 180 градусів. На пергаментному папері малюємо 4 кола. Найпростіше - обвести блюдце. Потім перевертаємо папір, укладаємо її на деко, змащуємо маслом і посипаємо тонким шаром борошна.

Відокремлюємо яєчні білки від жовтків і збиваємо білки до густої піни. Потім починаємо поступово всипати в них цукор. Акуратно змішуємо збиті білки з сухою сумішшю з печива і горіхів і викладаємо тісто на круги.

Коржі спечуть швидко, для 10 хвилин. Їх треба обережно зняти з паперу і остудити. Потім все коржі за виключення верхнього треба промазати кремом і на ніч в холодильник.

Коли торт «настоїться» прикрашаємо його цукровою глазур'ю і посипаємо подрібненим печивом або горіхами. Справжній Естерхазі має зверху тонкий візерунок з шоколадної глазурі. Для цього намалюйте на торті глазур'ю середні верстви, а потім акуратно проведіть ножем по глазурі до центру. утворюється павутинка. Ваше чудо готове!

сподіваюся, що вам сподобався мій рецепт і торт Естерхазі!


Подібні рецепти

Мексиканська міні-піца

Міні-кекси

Рецепт приготування мексиканської міні-піци з сиром Чеддер, яловичим фаршем, салатом, сальсою, сметаною, кінзою і піко-де-Гальо. опис приготування: Піко де Гальо - це свіжий мексиканський соус з подрібненого помідорів, цибуля і перець чилі. Міні-піци готуються всього за 15 хвилин і стануть від...

Мигдальні міні-чизкейки

Мигдальні міні-чизкейки

Рецепт приготування міні-сендвічів з імбирного печива з кремом з вершкового сиру, мигдалевого екстракту, вершків і імбиру. опис приготування: Ці хрусткі міні-чизкейки готуються дуже швидко і просто. цукрового піску— 3 Ст. ложки солі— 1/4 чайних ложки несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок ...

Міні Сендвічі

Міні Сендвічі

Приготування мініатюрних сендвічів. Покроковий рецепт з фотографіями. кількість порцій: 6 фарш із яловичини— 450 грам часник— 1 зубчик сіль— 1/2 чайних ложки чорний перець— 1 штука оливкова олія— 2 Ст. ложки цибулина— 1/2 штуки соус Маринара— 1 штука булочки— 12 штук сир— 1 штука Змішайте ...

Міні-пудинги

Міні-пудинги

Рецепт приготування невеликих пудингів на десерт. опис приготування: 1. Розтерти печення качалкою, розплавити разом масло, шоколад і золотий сироп. 2. Потім додати печиво, родзинки і дрібно порізані ягоди. 3. Все розмішати і зліпити невеликі кульки. 4. Покласти в холодильник на пів-години, час...

Міні-баклажани

Міні-баклажани

Рецепт приготування маленьких баклажан, розміром з невелике яблуко. кількість порцій: 2 Фіолетові маленькі баклажани— 6 штук cемя кунжуту— 2 Ст. ложки(білі) арахіс— 2 Ст. ложки тертий кокос— 2 Ст. ложки цибулина— 1 штука(тонко нарізати) імбир— 1 штука(2.5 см) часник— 2 зубчики порошок куркуми— ...