Рецепт Морквяний пиріг Ааргау

Рецепт Морквяний пиріг Ааргау
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Рецепт приготування морквяного пирога Ааргау. Спробуйте це смачний і корисний пиріг, іон стане традиційним у вашій родині.

опис приготування:

Підготувати форму для кексу, натерши всередині рослинним маслом, а потім злегка присипавши борошном. Розігріти духовку до 360 градусов по Фаренгейту (180 градусів С).

Відокремити білки від жовтків. Ретельно збити жовтки з цукром. Додати лимонний сік і терту цедру, морква, мигдаль, борошно, розпушувач і сіль. Добре перемішати.

Збиті яєчні білки до крутої піни і покласти в тісто. Вилийте тісто у форму для кексу.

Випікати при температурі 360 градусов по Фаренгейту (180 градусів С) протягом 45 хвилин.

Цей торт часто покривають глазур'ю з 3 / 4 склянки цукрової пудри, vzbitoy з 1 столовою ложкою лимонного соку.


  • яйця— 3 штуки
  • білого цукру— 3/4 склянки
  • тертої лимонної цедри— 11/2 чайних ложки
  • свіжого лимонного соку— 2 Ст. ложки
  • Тертон морква— 1 Склянка
  • мигдалю— 1 Склянка
  • борошна— 1/4 склянки
  • розпушувача— 1 Чайна ложка
  • солі— 1 щіпка
  • цукрової пудри— 3/4 склянки
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка
Підготувати форму для кексу, натерши всередині рослинним маслом, а потім злегка присипавши борошном. Розігріти духовку до 360 градусов по Фаренгейту (180 градусів С).

Відокремити білки від жовтків. Ретельно збити жовтки з цукром. Додати лимонний сік і терту цедру, морква, мигдаль, борошно, розпушувач і сіль. Добре перемішати.

Збиті яєчні білки до крутої піни і покласти в тісто. Вилийте тісто у форму для кексу.

Випікати при температурі 360 градусов по Фаренгейту (180 градусів С) протягом 45 хвилин.

Цей торт часто покривають глазур'ю з 3 / 4 склянки цукрової пудри, vzbitoy з 1 столовою ложкою лимонного соку.


Подібні рецепти

Морквяний пиріг без борошна

Морквяний пиріг з яблуками

Рецепт яскравого і смачного пирога, який готується без борошна опис приготування: Нагріваємо духовку до 160 ° C. Чистим морковь, нарізаємо її на кружечки і подрібнюємо в блендері до стану каші. Яйця поділяємо на жовтки і білки. Жовтки збиваємо з кленовим сиропом і корицею до стану густої піни....

Морквяний сквош

Морквяний сквош

Рецепт приготування овочевого супу з моркви з цибулею і часником. кількість порцій: 8 оливкова олія— 3 Ст. ложки часник— 5 зубчиків цибулина— 1 штука морква— 3 штуки жовтий сквош— 4 штуки(гарбуз) сіль— 1 щіпка(за смаком) порошок каррі— 1 Ст. ложка сухе біле вино— 1/2 склянки курячий бульйон— 1,...

Морквяний макуха

Морквяний макуха

Після приготування морквяного соку або овочевого коктейлю у вас залишився морквяний макуха? Ні в якому разі не варто викидати такий цінний продукт, ділимося рецептом, як приготувати морквяний макуха. опис приготування: Досвідчена господиня знає, що викидати якісь продукти - це злочин, всьому м...

Морквяний манговий льстец

Морквяний манговий льстец

Рецепт приготування фруктового коктейлю смузі з моркви і манго. Напій багатий на вітаміни B6, C і E. опис приготування: Змішати інгредієнти в блендері. Фруктово-овочева маса повинна стати однорідною. Відразу ж наливаємо у високу склянку і подаємо до столу. В одній порції морквяно-мангового сму...

Морквяний пудинг на пару

Морквяний пудинг на пару

Рецепт приготування пудингу з моркви, картоплі, родзинок, волоських горіхів і спецій. опис приготування: Морквяний пудинг стане улюбленим ласощами для ваших дітей. приготування: Нашаткувати моркву і картоплю. Подрібнити волоські горіхи. просіяти борошно, корицю, мускатний горіх, ямайський пере...