Рецепт Морквяний пиріг без борошна

Рецепт Морквяний пиріг без борошна
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт яскравого і смачного пирога, який готується без борошна

опис приготування:

Нагріваємо духовку до 160 ° C.

Чистим морковь, нарізаємо її на кружечки і подрібнюємо в блендері до стану каші.

Яйця поділяємо на жовтки і білки.

Жовтки збиваємо з кленовим сиропом і корицею до стану густої піни.

Додаємо до збитою яєчної маси шматочки раскрошенного мигдалю, морквяну кашку, порошок для випічки і ретельно перемішуємо.

Білки збиваємо в міцну піну і додаємо їх в морквяно-горіхову масу.

Дно форми для випікання застилає пергаментним папером, змащуємо вершковим маслом і посипаємо панірувальними сухарями.

Масу перекладаємо в форму, podravnivaem, ставимо в попередньо розігріту духовку і випікаємо 50-60 хвилин.

Готовому пирогу даємо спочатку охолонути, потім витягуємо його з форми на блюдо.

Тепер готуємо крем. Ретельно збиваємо розм'якшене вершкове масло, сирний сир і кленовий сироп в масу.

Промащуємо кремом поверхню пирога.

Прикрашаємо пиріг часточками консервованих фруктів або тертим шоколадом.


  • морква— 400 грам
  • яйце— 4 штуки
  • кленовий сироп— 5 Ст. ложок
  • Пекарський порошок— 0,5 Ст. ложки
  • подрібнений мигдаль— 400 грам
  • обкладинка— 1 Ст. ложка
  • сир— 150 грам
  • м'яке вершкове масло— 50 грам
  • кленовий сироп— 1,5 Ст. ложки
Нагріваємо духовку до 160 ° C.

Чистим морковь, нарізаємо її на кружечки і подрібнюємо в блендері до стану каші.

Яйця поділяємо на жовтки і білки.

Жовтки збиваємо з кленовим сиропом і корицею до стану густої піни.

Додаємо до збитою яєчної маси шматочки раскрошенного мигдалю, морквяну кашку, порошок для випічки і ретельно перемішуємо.

Білки збиваємо в міцну піну і додаємо їх в морквяно-горіхову масу.

Дно форми для випікання застилає пергаментним папером, змащуємо вершковим маслом і посипаємо панірувальними сухарями.

Масу перекладаємо в форму, podravnivaem, ставимо в попередньо розігріту духовку і випікаємо 50-60 хвилин.

Готовому пирогу даємо спочатку охолонути, потім витягуємо його з форми на блюдо.

Тепер готуємо крем. Ретельно збиваємо розм'якшене вершкове масло, сирний сир і кленовий сироп в масу.

Промащуємо кремом поверхню пирога.

Прикрашаємо пиріг часточками консервованих фруктів або тертим шоколадом.


Подібні рецепти

Морквяний пиріг Ааргау

Паска на кефірі

Рецепт приготування морквяного пирога Ааргау. Спробуйте це смачний і корисний пиріг, іон стане традиційним у вашій родині. опис приготування: Підготувати форму для кексу, натерши всередині рослинним маслом, а потім злегка присипавши борошном. Розігріти духовку до 360 градусов по Фаренгейту (18...

Морквяний манговий льстец

Морквяний манговий льстец

Рецепт приготування фруктового коктейлю смузі з моркви і манго. Напій багатий на вітаміни B6, C і E. опис приготування: Змішати інгредієнти в блендері. Фруктово-овочева маса повинна стати однорідною. Відразу ж наливаємо у високу склянку і подаємо до столу. В одній порції морквяно-мангового сму...

Морквяний сквош

Морквяний сквош

Рецепт приготування овочевого супу з моркви з цибулею і часником. кількість порцій: 8 оливкова олія— 3 Ст. ложки часник— 5 зубчиків цибулина— 1 штука морква— 3 штуки жовтий сквош— 4 штуки(гарбуз) сіль— 1 щіпка(за смаком) порошок каррі— 1 Ст. ложка сухе біле вино— 1/2 склянки курячий бульйон— 1,...

Морквяний макуха

Морквяний макуха

Після приготування морквяного соку або овочевого коктейлю у вас залишився морквяний макуха? Ні в якому разі не варто викидати такий цінний продукт, ділимося рецептом, як приготувати морквяний макуха. опис приготування: Досвідчена господиня знає, що викидати якісь продукти - це злочин, всьому м...

Морквяний пудинг на пару

Морквяний пудинг на пару

Рецепт приготування пудингу з моркви, картоплі, родзинок, волоських горіхів і спецій. опис приготування: Морквяний пудинг стане улюбленим ласощами для ваших дітей. приготування: Нашаткувати моркву і картоплю. Подрібнити волоські горіхи. просіяти борошно, корицю, мускатний горіх, ямайський пере...