Рецепт Морквяно-гарбузовий сік на зиму

Рецепт Морквяно-гарбузовий сік на зиму
Кількість порцій: 3 Час приготування: 50 хв.
Пропоную вашій увазі чудовий, яскравий, ароматний морквяно-гарбузовий сік, який виходить не тільки смачний, але і дуже корисний.

опис приготування:

Морквяно-гарбузовий сік — це справжнє джерело вітамінів, який буде дуже корисний не тільки для дітей, але і для дорослих. Для приготування такого соку знадобитися зовсім небагато інгредієнтів і часу. Яскраве забарвлення напою відмінно підніме настрій в холодний зимовий день. Стаканчик дивовижно морквяно-гарбузового соку з ранку не тільки підвищить тонус, але і збагатить ваш організм вітамінами.

  • гарбуз— 1 кілограм
  • морква— 800 грам
  • цукор— 100 грам
  • вода— 1 літр
  • лимон— 0.5 штуки
Морквяно-гарбузовий сік на зиму - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Морквяно-гарбузовий сік на зиму - фото крок 2 Гарбуз очистите від шкірки, видаліть насіння і наріжте на невеликі шматочки. Морква добре промийте під проточною водою, почистіть і наріжте на шматочки. Овочі з'єднайте в каструлі, додайте трохи води і варіть на середньому вогні до розм'якшення.

Морквяно-гарбузовий сік на зиму - фото крок 3 За допомогою блендера подрібніть овочі до утворення пюре.

Морквяно-гарбузовий сік на зиму - фото крок 4 додайте воду, цукор, пару крапель лимонного соку і варіть морквяно гарбузовий сік 10-15 хвилин на середньому вогні.

Морквяно-гарбузовий сік на зиму - фото крок 5 Розлийте сік по заздалегідь стерилізованих банках, міцно закрийте кришками, переверніть і укутайте в ковдру до повного охолодження.

Морквяно-гарбузовий сік на зиму - фото крок 6 Морквяно-гарбузовий сік на зиму готовий.

Подібні рецепти

Морквяно-кокосовий пиріг

Морквяно-картопляний сік

Рецепт приготування пирога з корицею, морквою, кокосом, ананасом, волоськими горіхами і вершкової глазур'ю. опис приготування: Незвичайне поєднання кокоса і моркви робить цей пиріг справжнім сюрпризом на святковому столі. розпушувача— 2 чайних ложки меленої кориці— 2 чайних ложки мускатного...

Морквяно-ананасовий пиріг з глазур'ю

Морквяно-ананасовий пиріг з глазур'ю

Рецепт приготування пирога з морквою, ананасом, волоськими горіхами, ванільним екстрактом і глазур'ю з цукрової пудри, сметани і вершкового масла. опис приготування: Соковитий пиріг з тертою морквою і шматочками ананасів подарує вам справжнє блаженство. розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1/2 ч...

Морквяно-апельсиновий пиріг

Морквяно-апельсиновий пиріг

Морквяно-апельсиновий пиріг — незвичайне співзвуччя, Чи не справедливість? Однак рецепт користується великою популярністю в нашій родині. Дуже оригінальний рецепт — апельсиновий пиріг з морквою! опис приготування: Найцікавіше в морквяно-апельсиновому пирозі — це те, що зовсім не відчувається с...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...