Рецепт Морквяно-кокосовий пиріг

Рецепт Морквяно-кокосовий пиріг
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування пирога з корицею, морквою, кокосом, ананасом, волоськими горіхами і вершкової глазур'ю.


опис приготування:

Незвичайне поєднання кокоса і моркви робить цей пиріг справжнім сюрпризом на святковому столі.

  • розпушувача— 2 чайних ложки
  • меленої кориці— 2 чайних ложки
  • мускатного горіха— 1/4 чайних ложки
  • цукру— 1 Склянка
  • яйця— 3 штуки
  • морква— 2 склянки
  • кокосовий— 1 штука
  • волоських горіхів— 1/2 склянки
Морквяно-кокосовий пиріг - фото крок 1 1. Попередньо розігріти духовку до 175 градусів. Змазати маслом 2 форми для пирога або вистелити їх пергаментним папером. змішати борошно, розпушувач, корицю і мускатний горіх.

Морквяно-кокосовий пиріг - фото крок 2 2. Додати склянку свіжого ананаса в кухонний комбайн і подрібнити. Відкласти в сторону.

Морквяно-кокосовий пиріг - фото крок 3 3. Збити вершкове масло і цукор у великій мисці з електричним міксером на середній швидкості. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання.

Морквяно-кокосовий пиріг - фото крок 4 4. Додати суміш борошна по черзі з молоком, збиваючи після кожного додавання.

Морквяно-кокосовий пиріг - фото крок 5 5. Додати моркву, кокосовий, ананас, грецькі горіхи (якщо ви використовуєте їх), добре перемішати.

Морквяно-кокосовий пиріг - фото крок 6 6. Залити тісто в форми для пирога. випікати 35-40 хвилин. Дати пирогу охолонути у формі від 10 до 15 хвилин. Витягти з форми і дати повністю охолонути на решітці.

Морквяно-кокосовий пиріг - фото крок 7 7. Викласти один пиріг на тарілку, змастити вершковою глазур'ю, накрити зверху другим пирогом і знову змастити глазур'ю. охолодити, нарізати на шматки і подавати.

Подібні рецепти

Морквяно-ананасовий пиріг з глазур'ю

Печеня з індички з картоплею

Рецепт приготування пирога з морквою, ананасом, волоськими горіхами, ванільним екстрактом і глазур'ю з цукрової пудри, сметани і вершкового масла. опис приготування: Соковитий пиріг з тертою морквою і шматочками ананасів подарує вам справжнє блаженство. розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1/2 ч...

Морквяно-апельсиновий пиріг

Морквяно-апельсиновий пиріг

Морквяно-апельсиновий пиріг — незвичайне співзвуччя, Чи не справедливість? Однак рецепт користується великою популярністю в нашій родині. Дуже оригінальний рецепт — апельсиновий пиріг з морквою! опис приготування: Найцікавіше в морквяно-апельсиновому пирозі — це те, що зовсім не відчувається с...

Морквяно-гарбузовий сік на зиму

Морквяно-гарбузовий сік на зиму

Пропоную вашій увазі чудовий, яскравий, ароматний морквяно-гарбузовий сік, який виходить не тільки смачний, але і дуже корисний. опис приготування: Морквяно-гарбузовий сік — це справжнє джерело вітамінів, який буде дуже корисний не тільки для дітей, але і для дорослих. Для приготування такого ...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...