Рецепт Мойва, смажена в духовці

Рецепт Мойва, смажена в духовці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 25 хв.
Мои эксперименты с рыбными блюдами продолжаются. Сейчас я их готовлю чаще, ніж м'ясні. Просто прихожу на рынок, і, так скажемо, наугад выбираю любую понравившуюся рыбу. Очередной рецепт перед вами.

опис приготування:

В этот раз я решила специально для мужа сделать горячую закуску к пиву, хотя такую рыбу можно есть как часть горячего блюда с гарниром. І що, як приготувати мойву, жареную в духовке, я написала в своей инструкции. Идеально к ней подойдёт на выбор несколько соусов, наприклад, острый и сливочно-чесночный. Готовится всё очень быстро!

  • мойва— 500 грам
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • крохмаль— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • зелень— За смаком
  • лимон— За смаком
мойва, смажена в духовці - фото крок 1 Рибу промийте і випатрати, а потім обсушити. Для панировки смешайте муку с крахмалом, перцем і сіллю. Мойву обваляйте в панировке.

мойва, смажена в духовці - фото крок 2 Рыбу уложите на противень с пергаментной бумагой. Старайтесь выкладывать одним слоем. Запекайте её в течение 10-15 хвилин при температурі 200 градусів.

мойва, смажена в духовці - фото крок 3 Подавайте мойву с дольками лимона и зеленью. Смачного!

Подібні рецепти

Мойва вареная

Смажена мойва

Мойва очень маленькая рыбка, которую часто жарят или запекают. Нежное филе хорошо сочетается с варёным картофелем. Но недавно я узнала новый рецепт с ней. Необычный и очень вкусный! дивіться! опис приготування: Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати мойву, варенную в чае. Звучит весьма ...

Мойва копчена

Мойва копчена

Даний рецепт призначений для любителів рибних страв. мойва копчена — звучить чарівно, Чи не справедливість? Давайте приготуємо цю смачну рибку самі — в домашніх умовах і без спеціального обладнання. опис приготування: Як приготувати мойву копчену в домашніх умовах, не маючи ніяких спеціальних ...

Краще, ніж найсмачніша смажена курка

Краще, ніж найсмачніша смажена курка

Рецепт приготування найсмачнішої смаженої курки. Такий смакоти ви ще не пробували. опис приготування: У неглибокому посуді змішати бульйон, яйця і сіль (Будьте уважні, так як бульйон вже солоний); змішати. Вмочити курку в суміші. Відкладіть в сторону. У зачиненій пластиковому мішку змішати бор...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...