Рецепт Мойва копчена

Рецепт Мойва копчена
Кількість порцій: 5 Час приготування: 30 хв.
Даний рецепт призначений для любителів рибних страв. мойва копчена — звучить чарівно, Чи не справедливість? Давайте приготуємо цю смачну рибку самі — в домашніх умовах і без спеціального обладнання.

опис приготування:

Як приготувати мойву копчену в домашніх умовах, не маючи ніяких спеціальних пристосувань? Дуже просто! Для цього потрібно зовсім небагато часу, сама риба, шматочок фольги та гарний настрій. За допомогою кухонної плити і каструльки можна приготувати неймовірно смачну копчену мойву, яка стане відмінною закускою на вашому столі, а може подаватися і як основне блюдо з яким-небудь гарніром.

власне, покроковий рецепт з фото розповість вам, як приготувати мойву копчену — одне з улюблених рибних страв мого чоловіка. Для нього немає кращої закуски до пива, ніж ця. сподіваюся, і вам теж сподобається!


  • мойва— 500 грам
  • Розсипний чай— 3 Ст. ложки(чорний або зелений, без ароматизаторів)
  • Мал— 3 Ст. ложки
  • цукор— 3 Ст. ложки
  • сіль, перець, цукор, приправи— — За смаком
мойва копчена - фото крок 1 Возьмем старенькую кастрюльку. На ее дно застилаем фольгу, чтобы она образовала бортики. насипаємо рис (самый обычный), затем сахар и сверху чай (без ароматизаторів).

мойва копчена - фото крок 2так чтобы ингредиенты были хорошо "запечатаны" в фользі. При помощи зубочистки или шпажки проделываем дырочки.

мойва копчена - фото крок 3 Сверху на фольгу выкладываем мойву. Перед тем как рыбу выкладывать на фольгу, ее следует посолить, поперчити, приправить и посахарить по вкусу. накриваємо кришкою (щільно), обвязываем мокрым полотенцем (самодельная герметичность). Затем ставим на плиту на сильный огонь, через минуту огонь уменьшаем до среднего. Коптим мойву на среднем огне около 20 хвилин. По квартире начнет разноситься сильный запах рыбы, поэтому не забудьте включить вытяжку.

мойва копчена - фото крок 4 Таким образом выглядит готовая копченая мойва. Смачного!

Подібні рецепти

Мойва вареная

Торт шоколадний

Мойва очень маленькая рыбка, которую часто жарят или запекают. Нежное филе хорошо сочетается с варёным картофелем. Но недавно я узнала новый рецепт с ней. Необычный и очень вкусный! дивіться! опис приготування: Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати мойву, варенную в чае. Звучит весьма ...

Мойва, смажена в духовці

Мойва, смажена в духовці

Мои эксперименты с рыбными блюдами продолжаются. Сейчас я их готовлю чаще, ніж м'ясні. Просто прихожу на рынок, і, так скажемо, наугад выбираю любую понравившуюся рыбу. Очередной рецепт перед вами. опис приготування: В этот раз я решила специально для мужа сделать горячую закуску к пиву, хотя ...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...