Рецепт Краще, ніж найсмачніша смажена курка

Рецепт Краще, ніж найсмачніша смажена курка
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування найсмачнішої смаженої курки. Такий смакоти ви ще не пробували.

опис приготування:

У неглибокому посуді змішати бульйон, яйця і сіль (Будьте уважні, так як бульйон вже солоний); змішати. Вмочити курку в суміші. Відкладіть в сторону.

У зачиненій пластиковому мішку змішати борошно, кукурудзяний крохмаль, порошок часнику, перець, сіль і перець. Шматочки курки по одному покласти в мішок, закрити і струсити. Додавати борошно і / або кукурудзяний крохмаль в міру необхідності, але додавати їх в рівних частинах.

Покласти курку на блюдо і залишити трохи полежати. Нагріти масло в глибокій сковороді на середньому вогні, не забудьте використовувати досить масла, щоб покрити шматочки курки. Смажити шматочки курки в маслі приблизно 7 — 10 хвилин або до готовності. Обсушити на паперових рушниках і подавати.


  • очищені від шкури і кісток половинки курячих грудок— 4 штуки(масло для смаження)
  • банку курячого бульйону— 1 штука
  • яйце— 1 штука(сіль і перець за смаком )
  • борошна— 1/2 склянки
  • кукурудзяного крохмалю— 1/2 склянки
  • часникового порошку— 1/2 чайних ложки
  • перець— 1/2 чайних ложки
У неглибокому посуді змішати бульйон, яйця і сіль (Будьте уважні, так як бульйон вже солоний); змішати. Вмочити курку в суміші. Відкладіть в сторону.

У зачиненій пластиковому мішку змішати борошно, кукурудзяний крохмаль, порошок часнику, перець, сіль і перець. Шматочки курки по одному покласти в мішок, закрити і струсити. Додавати борошно і / або кукурудзяний крохмаль в міру необхідності, але додавати їх в рівних частинах.

Покласти курку на блюдо і залишити трохи полежати. Нагріти масло в глибокій сковороді на середньому вогні, не забудьте використовувати досить масла, щоб покрити шматочки курки. Смажити шматочки курки в маслі приблизно 7 — 10 хвилин або до готовності. Обсушити на паперових рушниках і подавати.


Подібні рецепти

Мойва, смажена в духовці

Більш помітний, ніж цей лимон

Мои эксперименты с рыбными блюдами продолжаются. Сейчас я их готовлю чаще, ніж м'ясні. Просто прихожу на рынок, і, так скажемо, наугад выбираю любую понравившуюся рыбу. Очередной рецепт перед вами. опис приготування: В этот раз я решила специально для мужа сделать горячую закуску к пиву, хотя ...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...