Рецепт Краще, ніж найсмачніша смажена курка
Рецепт приготування найсмачнішої смаженої курки. Такий смакоти ви ще не пробували.
опис приготування:
У неглибокому посуді змішати бульйон, яйця і сіль (Будьте уважні, так як бульйон вже солоний); змішати. Вмочити курку в суміші. Відкладіть в сторону.
У зачиненій пластиковому мішку змішати борошно, кукурудзяний крохмаль, порошок часнику, перець, сіль і перець. Шматочки курки по одному покласти в мішок, закрити і струсити. Додавати борошно і / або кукурудзяний крохмаль в міру необхідності, але додавати їх в рівних частинах.
Покласти курку на блюдо і залишити трохи полежати. Нагріти масло в глибокій сковороді на середньому вогні, не забудьте використовувати досить масла, щоб покрити шматочки курки. Смажити шматочки курки в маслі приблизно 7 — 10 хвилин або до готовності. Обсушити на паперових рушниках і подавати.
- очищені від шкури і кісток половинки курячих грудок— 4 штуки(масло для смаження)
- банку курячого бульйону— 1 штука
- яйце— 1 штука(сіль і перець за смаком )
- борошна— 1/2 склянки
- кукурудзяного крохмалю— 1/2 склянки
- часникового порошку— 1/2 чайних ложки
- перець— 1/2 чайних ложки
У зачиненій пластиковому мішку змішати борошно, кукурудзяний крохмаль, порошок часнику, перець, сіль і перець. Шматочки курки по одному покласти в мішок, закрити і струсити. Додавати борошно і / або кукурудзяний крохмаль в міру необхідності, але додавати їх в рівних частинах.
Покласти курку на блюдо і залишити трохи полежати. Нагріти масло в глибокій сковороді на середньому вогні, не забудьте використовувати досить масла, щоб покрити шматочки курки. Смажити шматочки курки в маслі приблизно 7 — 10 хвилин або до готовності. Обсушити на паперових рушниках і подавати.
Подібні рецепти
Більш помітний, ніж цей лимон
Мои эксперименты с рыбными блюдами продолжаются. Сейчас я их готовлю чаще, ніж м'ясні. Просто прихожу на рынок, і, так скажемо, наугад выбираю любую понравившуюся рыбу. Очередной рецепт перед вами. опис приготування: В этот раз я решила специально для мужа сделать горячую закуску к пиву, хотя ...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...