Кращий рецепт чебуреків
Це найлегший рецепт чебуреків з тих, що ви коли-небудь бачили. Як приготувати кращий рецепт чебуреків? Дивіться і запам'ятовуйте, а краще беріть в обране, тому що ви до нього звернетеся не раз!
опис приготування:
Це найпростіший рецепт для чебуреків. Тісто не розтікається і зберігає всередині фарш соковитим. А зовні набуває апетитний колір і хрустку скоринку. Хто одного разу спробує зробити такі чебуреки, той без сумніву зробить їх ще раз, так як тісто робиться дуже швидко, з ним легко працювати. Побалуйте себе і своїх домочадців соковитими і смачними чебуреками.
- м'якоть яловичини— 300 грам
- м'якоть свинини— 300 грам
- Борошно пшеничне— 450-500 грам
- Газована вода— 250 мілілітрів
- Цибуля— 2 штуки
- Олія соняшникова— 3 Ст. ложки
- сіль, перець— За смаком
У велику ємність просійте борошно, додайте сіль і налийте мінеральну воду. Ретельно вимісити тісто, воно повинно вийти м'яким і еластичним.
Розділити тісто на дві частини. З кожної частини зробіть ковбаски. Вони повинні бути не дуже товсті. Ковбаски наріжте на невеликі шматочки. З такої кількості інгредієнтів у мене виходить 15 частин.
Кожен з шматочків розкачати в коло діаметром приблизно 20 см. На одну з половинок викладіть фарш, не зачіпаючи край.
Складіть тісто навпіл, придавите пальчиками по краях, а після пройдіться по ним виделкою.
Налийте в сковорідку масло і почекайте, поки воно гарненько розігріється. Смажте чебуреки до коричнево-золотистого кольору з обох сторін.
Подібні рецепти
Булочки московські
Ця закуска у нас в родині найулюбленіша, без неї не обходиться жодне свято, та й без приводу я теж дуже часто її готую. Подобається всім і зникає зі столу швидше бутербродів з ікрою. опис приготування: ця проста, але дуже смачна закуска готується всього за 15 хвилин з найдоступніших інгредієнт...
Кращий рецепт м'яса по-французьки з майонезом
Сьогодні будемо готувати просте і смачне блюдо, яке не займе багато часу! Я, звичайно ж, говорю про м'ясо по-французьки. Це смачно. це ситно. це святково! кількість порцій: 5-7 Картопля— 5-6 штук Куряче філе— 300 грам Масло рослинне— 2 Ст. ложки майонез— 2 Ст. ложки Аджика— 50 грам сир— 100 гра...
Кращий рецепт пирога з джемом в мультиварці
Цей смачний пиріг з пісочного тіста з полуничним джемом випікається в мультиварці. Він буде чудовим варіантом для домашнього чаювання. опис приготування: Легендарний насипний пиріг я приготувала в мультиварці. Начинка у мене сьогодні - полуничний джем. Цей пиріг можна приготувати і в духовці. ...
Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом
Запечені реберця можна приготувати як в духовці, так і на решітці на мангалі. соковиті, м'які реберця припадуть до смаку всій родині. Маринуються ребра в маринаді барбекю з додаванням гострої аджики. кількість порцій: 5-7 Свинячі реберця— 1,5 кілограма Маринад "; Барбекю" — 150 грам Аджика го...
Кращий рецепт огірковим ролів з майонезом
Сьогодні будемо готувати дуже ніжні і смачні огіркові роли, які легкі в приготуванні і не займають багато часу. А подобаються вони всій моїй родині. сподіваюся, і ви їх полюбите. кількість порцій: 2 огірок— 1-2 штук яйця— 2-3 штук крабові палички— 1 штука(1 пачка) сир— 100-150 грам майонез— 3-4...