Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом

Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Запечені реберця можна приготувати як в духовці, так і на решітці на мангалі. соковиті, м'які реберця припадуть до смаку всій родині. Маринуються ребра в маринаді барбекю з додаванням гострої аджики.

кількість порцій: 5-7
  • Свинячі реберця— 1,5  кілограма
  • Маринад "; Барбекю"  — 150 грам
  • Аджика гостра— 1,5  чайних ложки
  • Листя салату— За смаком(для подачі)
  • листя м'яти— За смаком(для подачі)
  • гілочки чабера— За смаком(для подачі)
  • кетчупи Соєвий— За смаком
Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом - фото крок 1 Реберця порізати невеликими шматками.

Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом - фото крок 2 Скласти в підходящий посуд. Додати маринад барбекю і гостру аджику. Перемішати і залишити на 30-40 хвилин маринуватися.

Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом - фото крок 3 Деко застелити фольгою. викласти реберця.

Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом - фото крок 4 Накрити зверху фольгою.

Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом - фото крок 5 Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. запікати 40 хвилин.

Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом - фото крок 6 Потім зняти фольгу, реберця перевернути.

Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом - фото крок 7 Повернути в духовку, збільшити температуру до 220 градусів. дати підрум'янитися.

Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом - фото крок 8 На блюдо викласти листочки салату і м'яти, реберця, гілочки чабера.
Подати до реберцям шашликовий кетчуп.
Смачного!

Подібні рецепти

Кращий рецепт макаронів по-флотськи з овочами і кетчупом

Кролик тушкований в горщику

дуже смачне, ситне і просте блюдо на вечерю. Але ж макарони по-флотськи були одним з найулюбленіших і частих страв італійських коків в середньовічні часи. Блюдо популярно і донині. опис приготування: Сьогодні у мене вийшло щось середнє між звичними макаронами по-флотськи і пастою "; Болоньєзе ...

Маринад для свинячих реберець в духовці

Маринад для свинячих реберець в духовці

Щоб приготувати ароматні і ніжні реберця, я використовую цей маринад. Інгредієнти для нього знайдуться на будь-якій кухні. Приготування займе кілька хвилин, а смак не забудеться ніколи. пробуємо! опис приготування: Маринад для свинячих реберець в духовці можна створити з інгредієнтів, які є у ...

Маринад для свинячих реберець

Маринад для свинячих реберець

Маринад для свинячих реберець можна приготувати різними способами, використовуючи будь-які спеції і соуси. Наш сьогоднішній рецепт сподобається всім, ребра виходять незрівнянними. опис приготування: Основа нашого маринаду — апельсиновий сік, мед і гірчиця, додамо спеції і часник — вийде дуже с...

Кращий рецепт фаршированих баклажанів з грибами і майонезом

Кращий рецепт фаршированих баклажанів з грибами і майонезом

Човники з баклажанів, фаршировані грибами, готуються дуже швидко і просто. При цьому вони можуть скласти смачний обід і нагодувати банкет. Рекомендую приготувати їх і спробувати. кількість порцій: 6 баклажани— 3 штуки печериці— 300 грам сир— 100 грам майонез— За смаком баклажани миємо, роз...

Кращий рецепт лазаньї

Кращий рецепт лазаньї

лазанья — відмінний варіант для обіду або вечері. Цим блюдом можна здивувати гостей або порадувати своїх близьких. Спробуйте нескладний у приготуванні рецепт дуже ситної і смачної лазаньї. опис приготування: Незважаючи на велику кількість кроків в рецепті, блюдо готується досить легко. Основу ...