Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом
Запечені реберця можна приготувати як в духовці, так і на решітці на мангалі. соковиті, м'які реберця припадуть до смаку всій родині. Маринуються ребра в маринаді барбекю з додаванням гострої аджики.
кількість порцій: 5-7
- Свинячі реберця— 1,5 кілограма
- Маринад "; Барбекю" — 150 грам
- Аджика гостра— 1,5 чайних ложки
- Листя салату— За смаком(для подачі)
- листя м'яти— За смаком(для подачі)
- гілочки чабера— За смаком(для подачі)
- кетчупи Соєвий— За смаком
Скласти в підходящий посуд. Додати маринад барбекю і гостру аджику. Перемішати і залишити на 30-40 хвилин маринуватися.
Деко застелити фольгою. викласти реберця.
Накрити зверху фольгою.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. запікати 40 хвилин.
Потім зняти фольгу, реберця перевернути.
Повернути в духовку, збільшити температуру до 220 градусів. дати підрум'янитися.
На блюдо викласти листочки салату і м'яти, реберця, гілочки чабера.
Подати до реберцям шашликовий кетчуп.
Смачного!
Подібні рецепти
Кролик тушкований в горщику
дуже смачне, ситне і просте блюдо на вечерю. Але ж макарони по-флотськи були одним з найулюбленіших і частих страв італійських коків в середньовічні часи. Блюдо популярно і донині. опис приготування: Сьогодні у мене вийшло щось середнє між звичними макаронами по-флотськи і пастою "; Болоньєзе ...
Маринад для свинячих реберець в духовці
Щоб приготувати ароматні і ніжні реберця, я використовую цей маринад. Інгредієнти для нього знайдуться на будь-якій кухні. Приготування займе кілька хвилин, а смак не забудеться ніколи. пробуємо! опис приготування: Маринад для свинячих реберець в духовці можна створити з інгредієнтів, які є у ...
Маринад для свинячих реберець
Маринад для свинячих реберець можна приготувати різними способами, використовуючи будь-які спеції і соуси. Наш сьогоднішній рецепт сподобається всім, ребра виходять незрівнянними. опис приготування: Основа нашого маринаду — апельсиновий сік, мед і гірчиця, додамо спеції і часник — вийде дуже с...
Кращий рецепт фаршированих баклажанів з грибами і майонезом
Човники з баклажанів, фаршировані грибами, готуються дуже швидко і просто. При цьому вони можуть скласти смачний обід і нагодувати банкет. Рекомендую приготувати їх і спробувати. кількість порцій: 6 баклажани— 3 штуки печериці— 300 грам сир— 100 грам майонез— За смаком баклажани миємо, роз...
Кращий рецепт лазаньї
лазанья — відмінний варіант для обіду або вечері. Цим блюдом можна здивувати гостей або порадувати своїх близьких. Спробуйте нескладний у приготуванні рецепт дуже ситної і смачної лазаньї. опис приготування: Незважаючи на велику кількість кроків в рецепті, блюдо готується досить легко. Основу ...