Кращий рецепт лазаньї

Кращий рецепт лазаньї
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 50 хв.
лазанья — відмінний варіант для обіду або вечері. Цим блюдом можна здивувати гостей або порадувати своїх близьких. Спробуйте нескладний у приготуванні рецепт дуже ситної і смачної лазаньї.

опис приготування:

Незважаючи на велику кількість кроків в рецепті, блюдо готується досить легко. Основу лазаньї складають два соуси: м'ясної в томаті — & Quot; Boloneze" і заварний — & Quot; Beshamely & Quot;. Тому спочатку приготуйте ці два соуси, а потім зберіть лазанью. Залишиться тільки запекти її в духовці і насолоджуватися блюдом через півгодини. докладний рецепт, як приготувати найкращу лазанью дивіться нижче.

  • лазанья (листи)  — 5 штук
  • Цибуля— 2 штуки
  • фарш яловичий— 450 грам
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • томатне пюре— 400 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Вершкове масло— 30 грам
  • борошно— 40 грам
  • молоко— 350 мілілітрів
  • Мускатний горіх— 1/2 чайних ложки
  • пармезан— 100 грам
Кращий рецепт лазаньї - фото крок 1 Підготуйте необхідні продукти. цибулю очистіть, сир натріть на тертці.

Кращий рецепт лазаньї - фото крок 2 Приготуйте соус "; Болоньєзе ";. лук подрібніть, пассеруйте до м'якості на розігрітому оливковому маслі. Додайте м'ясний фарш, сіль і poperčite. перемішайте, розбиваючи фарш якомога дрібніше. готуйте, поки м'ясо не посвітлішає.

Кращий рецепт лазаньї - фото крок 3 Додайте томатне пюре, перемішайте. Гасіть до випаровування рідини.

Кращий рецепт лазаньї - фото крок 4 Приготуйте соус "; Бешамель ";. На сковороді розтопіть вершкове масло. Додайте борошно і обсмажуйте її до золотистого кольору і горіхового запаху.

Кращий рецепт лазаньї - фото крок 5 Влийте тонкою цівкою молоко, перемішайте віночком до однорідності. Додайте мускатний горіх, сіль за смаком, готуйте до загустіння соусу, зніміть з вогню.

Кращий рецепт лазаньї - фото крок 6 Духовку дозволите на 180 градусів. Почнемо збирати лазанью. По дну форми для запікання розподіліть пару столових ложок соусу "; Болоньєзе" і соусу "; Бешамель ";.


Подібні рецепти

Кращий рецепт чебуреків

Простий рецепт лазаньї з фаршем

Це найлегший рецепт чебуреків з тих, що ви коли-небудь бачили. Як приготувати кращий рецепт чебуреків? Дивіться і запам'ятовуйте, а краще беріть в обране, тому що ви до нього звернетеся не раз! опис приготування: Це найпростіший рецепт для чебуреків. Тісто не розтікається і зберігає всередині ...

Кращий рецепт часниковий грінок зі шпротами і майонезом

Кращий рецепт часниковий грінок зі шпротами і майонезом

Ця закуска у нас в родині найулюбленіша, без неї не обходиться жодне свято, та й без приводу я теж дуже часто її готую. Подобається всім і зникає зі столу швидше бутербродів з ікрою. опис приготування: ця проста, але дуже смачна закуска готується всього за 15 хвилин з найдоступніших інгредієнт...

Кращий рецепт м'яса по-французьки з майонезом

Кращий рецепт м'яса по-французьки з майонезом

Сьогодні будемо готувати просте і смачне блюдо, яке не займе багато часу! Я, звичайно ж, говорю про м'ясо по-французьки. Це смачно. це ситно. це святково! кількість порцій: 5-7 Картопля— 5-6 штук Куряче філе— 300 грам Масло рослинне— 2 Ст. ложки майонез— 2 Ст. ложки Аджика— 50 грам сир— 100 гра...

Кращий рецепт пирога з джемом в мультиварці

Кращий рецепт пирога з джемом в мультиварці

Цей смачний пиріг з пісочного тіста з полуничним джемом випікається в мультиварці. Він буде чудовим варіантом для домашнього чаювання. опис приготування: Легендарний насипний пиріг я приготувала в мультиварці. Начинка у мене сьогодні - полуничний джем. Цей пиріг можна приготувати і в духовці. ...

Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом

Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом

Запечені реберця можна приготувати як в духовці, так і на решітці на мангалі. соковиті, м'які реберця припадуть до смаку всій родині. Маринуються ребра в маринаді барбекю з додаванням гострої аджики. кількість порцій: 5-7 Свинячі реберця— 1,5  кілограма Маринад "; Барбекю"  — 150 грам Аджика го...