Рецепт Маринована цибуля кільцями на зиму

Рецепт Маринована цибуля кільцями на зиму
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв.
Якщо у вас є в наявності льох або підвал, підготуйте на зиму маринована цибуля в кільцях — ідеальну консервацію для запеченого м'яса або риби, салатів, інших страв. Приготувати її дуже просто!

опис приготування:

Консервація добре зберігається в холоді, завдяки додаванню столового оцту. Для приготування страв з такою заготівлею, кільця цибулі промивати не потрібно, просто обтрусіть їх від маринаду. За бажанням при варінні маринаду ви можете додати кілька горошин чорного перцю.

  • Цибуля ріпчаста— 350 грам
  • цукор— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • оцет 6%  — 2 Ст. ложки
  • вода— 1,5  склянки
Маринована цибуля кільцями на зиму - фото крок 1 Підготуйте зазначені інгредієнти. Розрахунок на банку обсягом 0,5 L.

Маринована цибуля кільцями на зиму - фото крок 2 Ріпчасту цибулю очистіть, промийте і наріжте кільцями товщиною не менше 0,5 см.

Маринована цибуля кільцями на зиму - фото крок 3 Викладіть кільця цибулі в банку. Закип'ятіть воду в чайнику і залийте окріп в банку, підставляючи під її дно ніж, щоб вона не лопнула. Накрийте ємність кришкою і дайте пропаритися близько 5 хвилин.

Маринована цибуля кільцями на зиму - фото крок 4 Після чого змініть кришки і злийте воду.

Маринована цибуля кільцями на зиму - фото крок 5 У каструлю всипте сіль і цукровий пісок.

Маринована цибуля кільцями на зиму - фото крок 6 Влийте окріп і додайте оцет. Помістіть ємність на плиту і доведіть її вміст до кипіння.

Маринована цибуля кільцями на зиму - фото крок 7 Залийте киплячий маринад в банку з кільцями цибулі і відразу ж закрутіть ємність гарячої кришкою по різьбі або за допомогою ключа для консервації.

Маринована цибуля кільцями на зиму - фото крок 8 Потім дайте заготівлі охолонути, а після перенесіть в льох або підвал. Зберігати консервацію потрібно в прохолоді, інакше вона "; вистрілить ";, так як цибуля — дуже примхливий продукт!

Подібні рецепти

Маринована цибуля на зиму без стерилізації

Крокети з сиром

Любителі цибулі з м'ясом і шашликом, не проходьте повз! Для вас я підготувала рецепт, завдяки якому можна на кілька днів зберегти його смак (і навіть трохи поліпшити його). дивимося рецепт! опис приготування: Крім усього іншого, ви впораєтеся з закускою дуже швидко і без особливих зусиль. Тому...

Маринована цибуля на зиму півкільцями

Маринована цибуля на зиму півкільцями

Марінація лука на зиму дозволить позбутися від зайвих клопотів, завжди маючи під рукою своєрідний напівфабрикат. У цьому рецепті я розповім, як приготувати мариновану цибулю на зиму півкільцями. опис приготування: 1. Підготуйте цибуля, очистіть його від лушпиння, ображати донці і шийку, поле ч...

Маринована цибуля на зиму

Маринована цибуля на зиму

Маринована цибуля я готую вже кілька років і до весни у мене не залишається жодної баночкі.Такой цибулю прекрасно підходить в якості закуски до святкового столу, його я також додаю до деяких салати опис приготування: маринована цибуля — смачна і легка закуска, володіє дивовижним смаком. завдяк...

Маринована цибуля по-польськи на зиму

Маринована цибуля по-польськи на зиму

маринована цибуля — це дуже смачно і, як виявилося, дуже просто! Лук виходить дуже соковитим і неймовірно хрустким. Взимку ви зможете додавати його в салати або просто подавати разом з гарніром. опис приготування: Відразу варто відзначити такий момент: для готування найкраще підійде цибулю сер...

Маринована цибуля в оцті на зиму

Маринована цибуля в оцті на зиму

Маринування овочів - це невід'ємна частина підготовки продуктів для довгого зберігання протягом декількох місяців. А восени завжди хочеться зберегти якомога більше різних продуктів з городу. опис приготування: Тому з'являється все більше і більше різних рецептів. безсумнівно, завжди можна знай...