Рецепт Маринований червоний лук

Рецепт Маринований червоний лук
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 30 хв.
Маринований червоний лук готується дуже швидко. Виходить відмінний гарнір до других страв. Так само його можна додавати в салати і бутерброди.

опис приготування:

як вид, рецепт приготування абсолютно не складний. Червона цибуля, маринований таким способом, не можна залишити на зиму. Краще його з'їсти протягом двох днів. Ви так само можете маринувати червона цибуля в часниковому оцті, в такому випадку залиште цибулю в маринаді на 30 хвилин. Якщо ви хочете замаринувати цибулю швидше, просто поставте його в мікрохвильову піч на дві хвилини.

  • Червона цибуля— 1  штук(Цибулина середнього розміру)
  • Винний оцет— 100 мілілітрів
  • Гаряча вода— 100 мілілітрів(нагрійте воду, не доводячи до кипіння.)
  • часник— 1 зубчик
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • сіль— 0,5 чайних ложки
Маринований червоний лук - фото крок 1 Наріжте цибулю півкільцями і розділіть.

Маринований червоний лук - фото крок 2 наріжте часник.

Маринований червоний лук - фото крок 3 Додайте цукор і сіль.

Маринований червоний лук - фото крок 4 залийте оцтом

Маринований червоний лук - фото крок 5 і водою.

Маринований червоний лук - фото крок 6 Перемішайте і залиште маринуватися на годину.

Маринований червоний лук - фото крок 7 Злийте маринад через ситечко.

Маринований червоний лук - фото крок 8 Викладіть в баночку. І вже можна подавати до столу!

Подібні рецепти

Маринований зелений лук на зиму

Лук в духовці фарширований

Рецепт приготування маринованого зеленої цибулі на зиму дуже простий і цікавий, але чомусь мало відомий серед наших господинь. дуже даремно, це відмінна смачна закуска і основа для салатів! опис приготування: Такий маринований зелена цибуля на зиму виходить, може, трохи менше зеленим, але не м...

Лук в клярі

Лук в клярі

Чудова легка і хрустка закуска, яка останнім часом набирає популярність. Спробуйте і ви, до того ж приготування займе всього 20 хвилин, а результат перевершить ваші очікування. опис приготування: Цей простий рецепт лука в клярі, не дивлячись на свою простоту, має безліч маленьких позитивних мо...

Лук в томатному соці на зиму

Лук в томатному соці на зиму

Лук в томатному соку — відмінна закуска, яка підійде до будь-якого м'ясної страви, будь то свинина, яловичина або навіть птах. І ніякої магазинний кетчуп вам більше точно не знадобиться. опис приготування: Лук в томатному соку я почала готувати кілька років тому, і мої рідні відразу ж по досто...

Лук для хот-догів

Лук для хот-догів

Любителям фастфуду в домашньому виконанні я хочу порекомендувати познайомитися з рецептом, як приготувати лук для хот-догів. Це гостро-солодкий пряний цибулька, який ідеально підійде до сосиску. опис приготування: Цей цибулька ідеально підійде для хот-догів з підкопченими сосисками. А щоб ваш ...

Лук і селеру в клярі з сирним соусом

Лук і селеру в клярі з сирним соусом

Рецепт приготування овочевої закуски. кількість порцій: 2 кореня селери— 0,25 штуки середні цибулини— 2 штуки муки для кляра— 150 грам борошна для обсмажування— 2 Ст. ложки яєчний жовток— 1 штука води— 200 мілілітрів пармезан— 50 грам вершків— 150 мілілітрів рослинна олія— 1 штука(для обсмажува...