Рецепт Маринований гіркий перець
Свого саду у мене немає, тому заготовок на зиму роблю не багато. але деякі, цікаві, я все ж вношу на свою кухню. Тому прочитайте про те, як приготувати маринований гіркий перець.
опис приготування:
До цього ніде подібну закуску не пробувала і не бачила. А так як я і мій чоловік любителі гострого, то я подумала, чому б ні. Такий перчик вдало підійде до багатьох м'ясних страв, та й так його можна поїсти. Взимку така Маринівка дуже буде радувати своїм смаком, особливо на святковому столі.
- Червоний гіркий перець— 100 грам
- вода— 1 літр
- часник— 1 штука
- сіль— 1 Ст. ложка
- цукор— 1 Ст. ложка
- оцет 9% — 1,5 Ст. ложки
Воду з'єднайте з оцтом, сіллю і цукром. Доведіть до кипіння. Потім Відведіть туди перець з часником. варіть близько 10 хвилин, щоб перець став м'яким.
Перець з часником витягніть з маринаду шумівкою. вимкніть вогонь.
Простерилизуйте банки. Розподіліть перець з часником по банкам. Залийте їх маринадом і закатати кришками.
Переверніть банки догори дном і залиште в такому положенні до повного охолодження. Потім можете пробувати або переносити закуску в прохолодне місце на зберігання.
Подібні рецепти
Хичіни на кефірі
Яскравий і барвистий гіркий перець можна замаринувати на зиму, щоб насолодитися його палючим смаком і в зимовий час, наприклад, при подачі заготовки до борщу, вусі, солянці або щам. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L. Маринований гіркий перець подавайте...
Маринований болгарський перець з часником
Домашні пікантні закуски чудово доповнюють і щоденне, і святкове меню. Хочу запропонувати вам на замітку чудовий спосіб, як приготувати маринований болгарський перець з часником і зеленню. опис приготування: В даному випадку в рецепті використовуються міні-перці. Вони і швидше маринуються, і с...
Маринований гострий перець з медом
Як же приємно в зимовий день, на обід, відкрити баночку пікантною закуски. Вона зігріє і нагадає своїм гостро-солодким смаком про минуле літо. Зверніть увагу яке не заїжджене поєднання в заготівлі. опис приготування: Варто відзначити, що перці в банку набивати туго не слід. важливо, щоб марина...
Маринований гострий перець
Яскравий і пекучий смак гострого перцю багатьма любимо, його подають з тарілкою гарячого борщу, заарештований, рибного супу і до других страв, додають в соуси. Замаринуйте барвистий гострий перець і ви на своїй кухні! опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L....
Маринований болгарський перець
Рецепт приготування маринованого болгарського перцю з часником. опис приготування: Ця солодко-пряна закуска порадує вас в будь-який час року. При використанні в цьому рецепті 4 зубчиків часнику перець виходить досить гострим. Якщо ви хочете зробити його менш гострим, зменшите кількість доданог...