Рецепт Малосольні патисони

Рецепт Малосольні патисони
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ділюся простим рецептом малосольних патисонів. Блюдо і смачне, і соковите, і в міру солоне. взимку, коли немає свіжих овочів, похрумтіти такими патиссонами — одне задоволення!

опис приготування:

Хочу вам розповісти, як зробити малосольні патисони в домашніх умовах. Закуска виходить в міру хрустка, в міру ніжна. І ще, що мені подобається, зовсім не відчувається оцет і цукор. Так що спробуйте, це смачно!

  • патисони— 1.5 кілограма
  • хрін (листя)  — 1 штука(на банку 0.5 L)
  • селера (листя)  — 1 штука(на банку 0.5 L)
  • листя м'яти— 1 штука(на банку 0.5 L)
  • Лавровий лист— 1 штука(на банку 0.5 L)
  • лист смородини— 1 штука(на банку 0.5 L)
  • Перець горошком— 3 штуки(на банку 0.5 L)
  • часник— 1 зубчик(на банку 0.5 L)
  • сіль— 1 Ст. ложка(на літр води)
  • цукор— 2 Ст. ложки(на літр води)
  • оцет— 1 Ст. ложка(на банку)
малосольні патисони - фото крок 1 1. На дно банок викладаємо набір трав і спецій за рецептом. сюди ж — зубчик часнику. викладаємо патисони. Якщо сильно великі — розрізаємо.

малосольні патисони - фото крок 2 2. Овочі треба три рази залити окропом і зливати воду. робимо маринад — на літр води столову ложку солі, і два — цукру. Доводимо до кипіння і заливаємо овочі.

малосольні патисони - фото крок 3 3. На останньому етапі додамо оцет, і закочує банки на зиму стерильними кришками.

малосольні патисони - фото крок 4 4. Готово! Смачного!

Подібні рецепти

Мариновані патисони без закачування

Фаршировані патисони в мультиварці

Любителям натуральних заготовок обов'язково варто придивитися до цього варіанту, як приготувати мариновані патисони без закачування. дуже соковиті, пікантні і без зайвого клопоту. опис приготування: 1. Патисони необхідно вимити як слід і видалити хвостики. 2. У великій каструлі довести до кипі...

Мариновані патисони

Мариновані патисони

Мариновані патисони відмінно виглядають серед закусок і просто ідеально поєднуються з м'ясними стравами. щільні, хрусткі овочі займуть гідне місце і на святковому столі. Готуйте великі банки! опис приготування: Патисони мене приваблюють своєю формою і твердістю, яку зберігають при маринуванні....

Мариновані патисони з капустою

Мариновані патисони з капустою

До складу цієї страви входять молоді патисони та кольорова капуста, а також трохи перчика і томатів. Виходить пречудова закуска до м'ясних і рибних страв. Ніжна і хрустка, дуже смачно! опис приготування: Перед вами не складний, класичний рецепт приготування маринованих патисонів з капустою. Із...

Малосольні огірочки за бабусиним рецептом

Малосольні огірочки за бабусиним рецептом

Ніжні і соковиті малосольні огірки у вас вийдуть точно такими ж, як у досвідчених бабусь, адже ви приготуєте соління по їх рецептом. Зберігати пряну закуску можна на холоді протягом 3-4 місяців. опис приготування: Найсмачніше малосольний огірочок звучить вприкуску зі смаженою картоплею або кар...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...