Рецепт Малосольні патисони
Ділюся простим рецептом малосольних патисонів. Блюдо і смачне, і соковите, і в міру солоне. взимку, коли немає свіжих овочів, похрумтіти такими патиссонами — одне задоволення!
опис приготування:
Хочу вам розповісти, як зробити малосольні патисони в домашніх умовах. Закуска виходить в міру хрустка, в міру ніжна. І ще, що мені подобається, зовсім не відчувається оцет і цукор. Так що спробуйте, це смачно!
- патисони— 1.5 кілограма
- хрін (листя) — 1 штука(на банку 0.5 L)
- селера (листя) — 1 штука(на банку 0.5 L)
- листя м'яти— 1 штука(на банку 0.5 L)
- Лавровий лист— 1 штука(на банку 0.5 L)
- лист смородини— 1 штука(на банку 0.5 L)
- Перець горошком— 3 штуки(на банку 0.5 L)
- часник— 1 зубчик(на банку 0.5 L)
- сіль— 1 Ст. ложка(на літр води)
- цукор— 2 Ст. ложки(на літр води)
- оцет— 1 Ст. ложка(на банку)
2. Овочі треба три рази залити окропом і зливати воду. робимо маринад — на літр води столову ложку солі, і два — цукру. Доводимо до кипіння і заливаємо овочі.
3. На останньому етапі додамо оцет, і закочує банки на зиму стерильними кришками.
4. Готово! Смачного!
Подібні рецепти
Фаршировані патисони в мультиварці
Любителям натуральних заготовок обов'язково варто придивитися до цього варіанту, як приготувати мариновані патисони без закачування. дуже соковиті, пікантні і без зайвого клопоту. опис приготування: 1. Патисони необхідно вимити як слід і видалити хвостики. 2. У великій каструлі довести до кипі...
Мариновані патисони
Мариновані патисони відмінно виглядають серед закусок і просто ідеально поєднуються з м'ясними стравами. щільні, хрусткі овочі займуть гідне місце і на святковому столі. Готуйте великі банки! опис приготування: Патисони мене приваблюють своєю формою і твердістю, яку зберігають при маринуванні....
Мариновані патисони з капустою
До складу цієї страви входять молоді патисони та кольорова капуста, а також трохи перчика і томатів. Виходить пречудова закуска до м'ясних і рибних страв. Ніжна і хрустка, дуже смачно! опис приготування: Перед вами не складний, класичний рецепт приготування маринованих патисонів з капустою. Із...
Малосольні огірочки за бабусиним рецептом
Ніжні і соковиті малосольні огірки у вас вийдуть точно такими ж, як у досвідчених бабусь, адже ви приготуєте соління по їх рецептом. Зберігати пряну закуску можна на холоді протягом 3-4 місяців. опис приготування: Найсмачніше малосольний огірочок звучить вприкуску зі смаженою картоплею або кар...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...