Рецепт Мариновані патисони без закачування
Любителям натуральних заготовок обов'язково варто придивитися до цього варіанту, як приготувати мариновані патисони без закачування. дуже соковиті, пікантні і без зайвого клопоту.
опис приготування:
1. Патисони необхідно вимити як слід і видалити хвостики.
2. У великій каструлі довести до кипіння воду і викласти туди патисони. варити близько 3 хвилин, потім воду злити.
3. Поки овочі остигають, можна зайнятися маринадом.
4. В окремій каструлі з'єднати сіль з цукром і налити воду. Довести до кипіння, постійно помішуючи, щоб цукор і сіль повністю розчинилися.
5. Потім налити в маринад оцет, додати перець горошком і гвоздику (можна використовувати і інші спеції за смаком).
6. Часник очистити і розрізати кожен зубчик навпіл.
7. У заздалегідь простерилізовані баночки викласти патисони.
8. При бажанням можна додати зеленню кропу або хрону, наприклад.
9. У баночку викласти зубчики часнику і лавровий листочок, залити гарячим маринадом.
10. Закрити банки можна капроновими або закручуються кришками, попередньо простерилізувавши їх.
Після охолодження мариновані патисони без закачування краще прибрати в холодне темне місце.
- патисони— 2 кілограма
- часник— 4-5 зубчиків
- Лавровий лист— 3-4 штук
- оцет— 60 мілілітрів
- цукор— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 Ст. ложка
- Запашний перець— 4 штуки
- гвоздика— 3-4 штук
2. У великій каструлі довести до кипіння воду і викласти туди патисони. варити близько 3 хвилин, потім воду злити.
3. Поки овочі остигають, можна зайнятися маринадом.
4. В окремій каструлі з'єднати сіль з цукром і налити воду. Довести до кипіння, постійно помішуючи, щоб цукор і сіль повністю розчинилися.
5. Потім налити в маринад оцет, додати перець горошком і гвоздику (можна використовувати і інші спеції за смаком).
6. Часник очистити і розрізати кожен зубчик навпіл.
7. У заздалегідь простерилізовані баночки викласти патисони.
8. При бажанням можна додати зеленню кропу або хрону, наприклад.
9. У баночку викласти зубчики часнику і лавровий листочок, залити гарячим маринадом.
10. Закрити банки можна капроновими або закручуються кришками, попередньо простерилізувавши їх.
Після охолодження мариновані патисони без закачування краще прибрати в холодне темне місце.
Подібні рецепти
Кабачки, мариновані без закачування
Раптом захотілося маринованого огірочка, а останню банку з'їли минулого тижня? Цей рецепт покаже, як приготувати мариновані огірки без закачування за кілька годин. опис приготування: Вам знадобиться всього кілька огірків середньої величини, кріп, сіль, цукор і спеції за смаком, пару ложок оцту...
Мариновані опеньки без закачування
Кожна господиня заготовлює гриби за своїми особливими рецептами, ну а для тих, хто ще не знайшов відповідний спосіб, пропоную спробувати зробити ось такі чудові мариновані опеньки без закачування. опис приготування: оскільки грибочки — всіма улюблена їжа, то заготовки з них роблять в кожній ро...
Мариновані патисони
Мариновані патисони відмінно виглядають серед закусок і просто ідеально поєднуються з м'ясними стравами. щільні, хрусткі овочі займуть гідне місце і на святковому столі. Готуйте великі банки! опис приготування: Патисони мене приваблюють своєю формою і твердістю, яку зберігають при маринуванні....
Мариновані патисони з капустою
До складу цієї страви входять молоді патисони та кольорова капуста, а також трохи перчика і томатів. Виходить пречудова закуска до м'ясних і рибних страв. Ніжна і хрустка, дуже смачно! опис приготування: Перед вами не складний, класичний рецепт приготування маринованих патисонів з капустою. Із...
Малосольні огірки без закачування
Смажена картопля з малосольні огірочком - спогад з дитинства. Коль огірки з'їдаються ще малосольними, пропоную їх і зовсім не закочувати. Насолоджуватися ними можна буде вже через 3 дня. опис приготування: Мій докладний рецепт, як приготувати малосольні огірки без закачування, ви знайдете нижч...