Рецепт Мариновані патисони з капустою

Рецепт Мариновані патисони з капустою
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
До складу цієї страви входять молоді патисони та кольорова капуста, а також трохи перчика і томатів. Виходить пречудова закуска до м'ясних і рибних страв. Ніжна і хрустка, дуже смачно!

опис приготування:

Перед вами не складний, класичний рецепт приготування маринованих патисонів з капустою. Із зазначених інгредієнтів виходить три баночки з маринованими патиссонами: дві літрових і одна — пол літрова. По бажанню, можете додати і інші овочі, наприклад кабачки або морква. хай щастить!

  • патисони— 1 кілограм
  • Цвітна капуста— 700 грам
  • Помідори черрі— 7 штук
  • перець гострий— 1 штука
  • сіль— 50 грам
  • оцет— 1 Ст. ложка
  • цукор— 100 грам
  • гвоздика— 8 штук
  • кріп— За смаком
  • часник— 1 штука(головка)
Мариновані патисони з капустою - фото крок 1 цвітну капусту 5 хвилин бланшируємо в киплячій воді.

Мариновані патисони з капустою - фото крок 2 На дно стерильних баночок викладаємо: парасольки кропу, гвоздику, перець горошком, патисони та томати цілком (проколоти біля основи), капусту суцвіттями і порізаний смужками перець.

Мариновані патисони з капустою - фото крок 3 Готуємо маринад 1л. : У каструлю засипаємо сіль і цукор, варимо до повного розчинення. Потім кип'ятимо ще 5 хвилин. Перед закінченням варіння додайте оцет.

Мариновані патисони з капустою - фото крок 4 У банки кладемо зубчики часнику і по маленькому шматочку червоного перцю. Заливаємо баночки гарячим маринадом і стерилізуємо їх в каструлі з гарячою водою 15 хвилин, після чого закочує і перевертаємо їх до повного охолодження.

Мариновані патисони з капустою - фото крок 5 Смачного!

Подібні рецепти

Мариновані патисони без закачування

Фаршировані патисони в мультиварці

Любителям натуральних заготовок обов'язково варто придивитися до цього варіанту, як приготувати мариновані патисони без закачування. дуже соковиті, пікантні і без зайвого клопоту. опис приготування: 1. Патисони необхідно вимити як слід і видалити хвостики. 2. У великій каструлі довести до кипі...

Мариновані патисони

Мариновані патисони

Мариновані патисони відмінно виглядають серед закусок і просто ідеально поєднуються з м'ясними стравами. щільні, хрусткі овочі займуть гідне місце і на святковому столі. Готуйте великі банки! опис приготування: Патисони мене приваблюють своєю формою і твердістю, яку зберігають при маринуванні....

Малосольні патисони

Малосольні патисони

Ділюся простим рецептом малосольних патисонів. Блюдо і смачне, і соковите, і в міру солоне. взимку, коли немає свіжих овочів, похрумтіти такими патиссонами — одне задоволення! опис приготування: Хочу вам розповісти, як зробити малосольні патисони в домашніх умовах. Закуска виходить в міру хрус...

Лосось з китайською капустою і васабі

Лосось з китайською капустою і васабі

Рецепт приготування філе лосося з китайською капустою, Wasabi, імбиром і майонезом. опис приготування: У блендері змішати майонез, Kinzu, сік лайма, Wasabi, імбир і 1 столову ложку води. Збити до отримання однорідної маси, додати до 2 столові ложки більше води. збивати близько 3 хвилин. Припр...

Лосось з рисом і китайської капустою

Лосось з рисом і китайської капустою

Рецепт приготування запеченого лосося з коричневим рисом, китайської капустою і імбиром. опис приготування: Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці. Поки рис вариться, в маленькій мисці змішати соєвий соус, сік лайма, імбир і нектар агави при використанні. У великій сковороді наг...