Рецепт Мариновані патисони

Рецепт Мариновані патисони
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Мариновані патисони відмінно виглядають серед закусок і просто ідеально поєднуються з м'ясними стравами. щільні, хрусткі овочі займуть гідне місце і на святковому столі. Готуйте великі банки!

опис приготування:

Патисони мене приваблюють своєю формою і твердістю, яку зберігають при маринуванні. Літрова банка цих овочів розходиться за пару хвилин, тому любителям солоненького рекомендую ставити в велику тару і в великій кількості.

Всі інгредієнти цього рецепта розраховані на одну літрову банку.

розповідаю, як маринувати патисони:

1. патисони промийте. Потім бланшуйте протягом 4 хвилин. Вибравши з окропу, опустіть в миску з холодною водою. прохолодний.

2. Очистіть часник і цибулину. Якщо цибулина велика, розріжте її на чотири частини.

3. На дно чистої літрової банки укладіть цибулю, часник, лавровий лист, перець, кріп і петрушку.

4. Зробіть маринад. Для цього в каструлю з 1 літром води додайте сіль, цукор і оцет, доведіть до кипіння.

5. Складіть в банки з приправою і зеленню патисони, залийте маринадом, накрийте кришками і простерилизуйте в киплячій воді протягом 8 хвилин.

6. Засукайте і укутайте до повного охолодження.

Зберігайте в прохолодному місці.

Смачного!

  • патисони— 10 штук
  • часник часточками— 1 штука
  • Чорний перець горошком— 3 штуки
  • гвоздика бутонами— 3 штуки
  • Лавровий лист— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • оцет— 4 Ст. ложки
  • кріп, петрушка— — За смаком
  • сіль— 2 Ст. ложки
  • цукор— 1 Ст. ложка
Патисони мене приваблюють своєю формою і твердістю, яку зберігають при маринуванні. Літрова банка цих овочів розходиться за пару хвилин, тому любителям солоненького рекомендую ставити в велику тару і в великій кількості.

Всі інгредієнти цього рецепта розраховані на одну літрову банку.

розповідаю, як маринувати патисони:

1. патисони промийте. Потім бланшуйте протягом 4 хвилин. Вибравши з окропу, опустіть в миску з холодною водою. прохолодний.

2. Очистіть часник і цибулину. Якщо цибулина велика, розріжте її на чотири частини.

3. На дно чистої літрової банки укладіть цибулю, часник, лавровий лист, перець, кріп і петрушку.

4. Зробіть маринад. Для цього в каструлю з 1 літром води додайте сіль, цукор і оцет, доведіть до кипіння.

5. Складіть в банки з приправою і зеленню патисони, залийте маринадом, накрийте кришками і простерилизуйте в киплячій воді протягом 8 хвилин.

6. Засукайте і укутайте до повного охолодження.

Зберігайте в прохолодному місці.

Смачного!

Подібні рецепти

Мариновані патисони без закачування

Салат з червоною рибою і креветками

Любителям натуральних заготовок обов'язково варто придивитися до цього варіанту, як приготувати мариновані патисони без закачування. дуже соковиті, пікантні і без зайвого клопоту. опис приготування: 1. Патисони необхідно вимити як слід і видалити хвостики. 2. У великій каструлі довести до кипі...

Мариновані патисони з капустою

Мариновані патисони з капустою

До складу цієї страви входять молоді патисони та кольорова капуста, а також трохи перчика і томатів. Виходить пречудова закуска до м'ясних і рибних страв. Ніжна і хрустка, дуже смачно! опис приготування: Перед вами не складний, класичний рецепт приготування маринованих патисонів з капустою. Із...

Малосольні патисони

Малосольні патисони

Ділюся простим рецептом малосольних патисонів. Блюдо і смачне, і соковите, і в міру солоне. взимку, коли немає свіжих овочів, похрумтіти такими патиссонами — одне задоволення! опис приготування: Хочу вам розповісти, як зробити малосольні патисони в домашніх умовах. Закуска виходить в міру хрус...

Мариновані баклажани на зиму

Мариновані баклажани на зиму

Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем — дуже смачна закуска, яка прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: відмінна заготівля — мариновані баклажани з болгарським перцем може стати однією з ваших улюблених. Баклажани прекрасно поєднуютьс...