Рецепт Мариновані патисони
Мариновані патисони відмінно виглядають серед закусок і просто ідеально поєднуються з м'ясними стравами. щільні, хрусткі овочі займуть гідне місце і на святковому столі. Готуйте великі банки!
опис приготування:
Патисони мене приваблюють своєю формою і твердістю, яку зберігають при маринуванні. Літрова банка цих овочів розходиться за пару хвилин, тому любителям солоненького рекомендую ставити в велику тару і в великій кількості.
Всі інгредієнти цього рецепта розраховані на одну літрову банку.
розповідаю, як маринувати патисони:
1. патисони промийте. Потім бланшуйте протягом 4 хвилин. Вибравши з окропу, опустіть в миску з холодною водою. прохолодний.
2. Очистіть часник і цибулину. Якщо цибулина велика, розріжте її на чотири частини.
3. На дно чистої літрової банки укладіть цибулю, часник, лавровий лист, перець, кріп і петрушку.
4. Зробіть маринад. Для цього в каструлю з 1 літром води додайте сіль, цукор і оцет, доведіть до кипіння.
5. Складіть в банки з приправою і зеленню патисони, залийте маринадом, накрийте кришками і простерилизуйте в киплячій воді протягом 8 хвилин.
6. Засукайте і укутайте до повного охолодження.
Зберігайте в прохолодному місці.
Смачного!
- патисони— 10 штук
- часник часточками— 1 штука
- Чорний перець горошком— 3 штуки
- гвоздика бутонами— 3 штуки
- Лавровий лист— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- оцет— 4 Ст. ложки
- кріп, петрушка— — За смаком
- сіль— 2 Ст. ложки
- цукор— 1 Ст. ложка
Всі інгредієнти цього рецепта розраховані на одну літрову банку.
розповідаю, як маринувати патисони:
1. патисони промийте. Потім бланшуйте протягом 4 хвилин. Вибравши з окропу, опустіть в миску з холодною водою. прохолодний.
2. Очистіть часник і цибулину. Якщо цибулина велика, розріжте її на чотири частини.
3. На дно чистої літрової банки укладіть цибулю, часник, лавровий лист, перець, кріп і петрушку.
4. Зробіть маринад. Для цього в каструлю з 1 літром води додайте сіль, цукор і оцет, доведіть до кипіння.
5. Складіть в банки з приправою і зеленню патисони, залийте маринадом, накрийте кришками і простерилизуйте в киплячій воді протягом 8 хвилин.
6. Засукайте і укутайте до повного охолодження.
Зберігайте в прохолодному місці.
Смачного!
Подібні рецепти
Салат з червоною рибою і креветками
Любителям натуральних заготовок обов'язково варто придивитися до цього варіанту, як приготувати мариновані патисони без закачування. дуже соковиті, пікантні і без зайвого клопоту. опис приготування: 1. Патисони необхідно вимити як слід і видалити хвостики. 2. У великій каструлі довести до кипі...
Мариновані патисони з капустою
До складу цієї страви входять молоді патисони та кольорова капуста, а також трохи перчика і томатів. Виходить пречудова закуска до м'ясних і рибних страв. Ніжна і хрустка, дуже смачно! опис приготування: Перед вами не складний, класичний рецепт приготування маринованих патисонів з капустою. Із...
Малосольні патисони
Ділюся простим рецептом малосольних патисонів. Блюдо і смачне, і соковите, і в міру солоне. взимку, коли немає свіжих овочів, похрумтіти такими патиссонами — одне задоволення! опис приготування: Хочу вам розповісти, як зробити малосольні патисони в домашніх умовах. Закуска виходить в міру хрус...
Мариновані баклажани на зиму
Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...
Мариновані баклажани з болгарським перцем
Мариновані баклажани з болгарським перцем — дуже смачна закуска, яка прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: відмінна заготівля — мариновані баклажани з болгарським перцем може стати однією з ваших улюблених. Баклажани прекрасно поєднуютьс...