Рецепт Мариновані печериці по-корейськи

Рецепт Мариновані печериці по-корейськи
Кількість порцій: 6 Час приготування: 9 г. 0 хв.
По гриби ходити не кожен любить, а ось мариновані грибочки люблять практично всі все. Але це не привід купувати їх в магазині — ви можете самі замаринувати печериці по-корейськи, вийде смачно!

опис приготування:

Навіщо купувати мариновані гриби, якщо можна приготувати їх самим? Та ще й як приготувати… смачно, просто, не витратний і стовідсотково корисно — ніяких консервантів. раз спробувавши, ви будете маринувати печериці знову і знову, адже такі гриби будь-якому припадуть до душі. але, як то кажуть, менше слів — більше діла! Читайте і запам'ятовуйте, як приготувати мариновані печериці по-корейськи в домашніх умовах Удачі!

  • печериці— 500 грам(вибирайте гриби однакового розміру, бажано дрібні або середні)
  • вода— 700 мілілітрів
  • Рослинна олія— 50 мілілітрів
  • оцет— 2 Ст. ложки( 6%)
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • Koriandr— 1 Чайна ложка(мелений)
  • гіркий перець— 1 штука(1 маленький стручок)
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • петрушка— 15 грам(1 пучок)
  • Чорний мелений перець— 1/6 чайних ложки
  • кунжут— 15 грам
  • часник— 5-8 зубчиків(в залежності від того, наскільки ви любите часниковий смак)
  • сіль— — За смаком
Мариновані печериці по-корейськи - фото крок 1 печериці помийте, покладіть в каструлю, залийте водою і посоліть. Доведіть до кипіння, а потім варіть на середньому вогні 20 хвилин.

Мариновані печериці по-корейськи - фото крок 2 Поки гриби варяться, приготуйте маринад. Для цього в глибокій мисці змішайте рослинне масло, соєвий соус і оцет. Потім додайте дрібно нашатковану зелень петрушки, koriandr, чорний перець, лавровий лист, подрібнений часник і дрібно нарізаний гіркий перчик чилі. перемішайте, посоліть якщо потрібно.

Мариновані печериці по-корейськи - фото крок 3 На сухій сковороді обсмажте насіння кунжуту. постійно помішуйте, кунжут смажиться дуже швидко!

Мариновані печериці по-корейськи - фото крок 4 Додайте обсмажені кунжут в ваш маринад.

Мариновані печериці по-корейськи - фото крок 5 Готові печериці перекладіть з каструлі в миску з маринадом

Мариновані печериці по-корейськи - фото крок 6 Перемішайте печериці з маринадом, закрийте миску кришкою і приберіть в холод на ніч (мінімум 8 годин). За цей час раз або два перемішайте печериці. печериці готові. Смачного!

Подібні рецепти

Мариновані печериці з маслом і оцтом

Печериці тушковані з овочами

Мариновані грибочки - одне з улюблених ласощів серед моїх друзів. Не часто заготовлюю їх сама, але якщо є можливість, то закуска вдається на славу. повірте, вам будуть вдячні за цей рецепт. опис приготування: Якщо ви будете знати, як приготувати мариновані печериці з маслом і оцтом, то завжди ...

Мариновані печериці

Мариновані печериці

мариновані печериці — бюджетне і просте в приготуванні блюдо. Такі шампіньйони можна подати як закуску або салат. Зазвичай мариновані печериці приправляють олією і цибулею. опис приготування: Мариновані печериці відмінно підійдуть в якості закуски. Гриби треба очистити і відварити. Потім слід ...

Мариновані печериці (супер швидкі)

Мариновані печериці (супер швидкі)

Сезон збору грибів вже пройшов, але печериці можна купити в будь-який час року. Таку закуску можна приготувати всього за пару годин. розповім, як приготувати мариновані печериці (супер швидкі). опис приготування: Краще взяти невеликі грибочки, вони виглядають апетитно і є їх зручно. Закуску мо...

Мариновані печериці за 5 хвилин

Мариновані печериці за 5 хвилин

У цьому рецепті я розповім, як приготувати мариновані печериці за 5 хвилин. Виходить проста в приготуванні, але дуже смачна закуска до вечері. опис приготування: Якщо печериці маленького розміру, то їх можна замаринувати цілком. Перед подачею до грибів можна додати дрібно нарізану зелену цибул...

Мариновані печериці за 7 хвилин

Мариновані печериці за 7 хвилин

Домашні закуски на швидку руку - секретна зброя кожної господині. Я хочу запропонувати вам поповнити свою кулінарну скарбничку одним дуже швидким, простим і приголомшливо смачним рецептом грибочків. опис приготування: Коли немає часу довго стояти на кухні, а до столу потрібна смачна і пікантна...