Рецепт Маринована цибуля на зиму без стерилізації

Рецепт Маринована цибуля на зиму без стерилізації
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 30 хв.
Любителі цибулі з м'ясом і шашликом, не проходьте повз! Для вас я підготувала рецепт, завдяки якому можна на кілька днів зберегти його смак (і навіть трохи поліпшити його). дивимося рецепт!

опис приготування:

Крім усього іншого, ви впораєтеся з закускою дуже швидко і без особливих зусиль. Тому запишіть, як приготувати мариновану цибулю на зиму без стерилізації. У закритій банці його можна зберігати в холодильнику досить довго. Закуска підійде на бутерброд до оселедця, та й в салат він добре підійде.

  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • оцет— 10 мілілітрів
  • вода— 10 мілілітрів
  • сіль— 1 щіпка
Маринована цибуля на зиму без стерилізації - фото крок 1 Цибулину очистіть від лушпиння, а потім промийте її.

Маринована цибуля на зиму без стерилізації - фото крок 2 Тонко наріжте цибулю кільцями або півкільцями.

Маринована цибуля на зиму без стерилізації - фото крок 3 Трохи обсушити його, а потім додати сіль.

Маринована цибуля на зиму без стерилізації - фото крок 4 Влийте до нього оцет і воду. перемішайте.

Маринована цибуля на зиму без стерилізації - фото крок 5 Перекладіть все в чисту баночку. Добре струсіть і щільно закрийте кришкою.

Маринована цибуля на зиму без стерилізації - фото крок 6 через 15 хвилин цибулю можна пробувати. приємною дегустації!

Подібні рецепти

Маринована цибуля на зиму

Креветки з ананасом і сиром

Маринована цибуля я готую вже кілька років і до весни у мене не залишається жодної баночкі.Такой цибулю прекрасно підходить в якості закуски до святкового столу, його я також додаю до деяких салати опис приготування: маринована цибуля — смачна і легка закуска, володіє дивовижним смаком. завдяк...

Маринована цибуля по-польськи на зиму

Маринована цибуля по-польськи на зиму

маринована цибуля — це дуже смачно і, як виявилося, дуже просто! Лук виходить дуже соковитим і неймовірно хрустким. Взимку ви зможете додавати його в салати або просто подавати разом з гарніром. опис приготування: Відразу варто відзначити такий момент: для готування найкраще підійде цибулю сер...

Маринована цибуля в оцті на зиму

Маринована цибуля в оцті на зиму

Маринування овочів - це невід'ємна частина підготовки продуктів для довгого зберігання протягом декількох місяців. А восени завжди хочеться зберегти якомога більше різних продуктів з городу. опис приготування: Тому з'являється все більше і більше різних рецептів. безсумнівно, завжди можна знай...

Маринована цибуля кільцями на зиму

Маринована цибуля кільцями на зиму

Якщо у вас є в наявності льох або підвал, підготуйте на зиму маринована цибуля в кільцях — ідеальну консервацію для запеченого м'яса або риби, салатів, інших страв. Приготувати її дуже просто! опис приготування: Консервація добре зберігається в холоді, завдяки додаванню столового оцту. Для при...

Маринована цибуля на зиму півкільцями

Маринована цибуля на зиму півкільцями

Марінація лука на зиму дозволить позбутися від зайвих клопотів, завжди маючи під рукою своєрідний напівфабрикат. У цьому рецепті я розповім, як приготувати мариновану цибулю на зиму півкільцями. опис приготування: 1. Підготуйте цибуля, очистіть його від лушпиння, ображати донці і шийку, поле ч...